Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.12.2011, 15:49:49
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MariS_ Vezi mesajul
Aici impartasim vederi diferite.
Domnul sa ne binecuvanteze si sa aflam adevarul stand fata in fata cu El. Nu pot decat sa va respect punctul de vedere (mai ales pentru felul cum a fost argumentat si expus). Eu raman la parerea mea si astept acea zi cand Domnul va reveni si ne va da odihna.
"Iar vouă celor necăjiti, să vă dea odihnă, împreună cu noi, la arătarea Domnului Iisus din cer, cu îngerii puterii Sale,"(2 Tesaloniceni 1:7)
Vechi 21.12.2011, 16:18:00
Lucian008's Avatar
Lucian008 Lucian008 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2011
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Domnul sa ne binecuvanteze si sa aflam adevarul stand fata in fata cu El. Nu pot decat sa va respect punctul de vedere (mai ales pentru felul cum a fost argumentat si expus). Eu raman la parerea mea si astept acea zi cand Domnul va reveni si ne va da odihna.
"Iar vouă celor necăjiti, să vă dea odihnă, împreună cu noi, la arătarea Domnului Iisus din cer, cu îngerii puterii Sale,"(2 Tesaloniceni 1:7)
De aflat il veti afla. Dar ce veti face cand el nu va coicide cu parerea dvs? Nu veti avea "cuvant de dezvinovatire" pentru ca vi s-a spus adevarul si a fost si argumentat si totusi cu buna stiinta ati refuzat sa il ascultati.
"Mulți Îmi vor spune în ziua aceea: Doamne, Doamne, oare nu în numele Tău am profețit? și nu în numele Tău demoni am scos? și nu în numele Tău multe minuni am făcut? Și atunci le voi mărturisi: Niciodată nu v'am cunoscut pe voi. Depărtați-vă de la Mine, voi, cei ce lucrați fărădelegea!"
Vechi 21.12.2011, 17:02:46
ovidiu b.
Guest

Implicit

Un lucru este cert. Ziua de Duminica este ziua Invierii Domnului nostru Iisus Hristos. Ca Biblia contine "falsificari grosolane", ca icoanele sunt "idolatrie", ca sfintele moaste sunt "rataciri", tot nu schimba aceasta zi de Duminica -Ziua Invierii (chiar daca am distruge toate dovezile - biblie, carti de teologie, istorie etc). Ca adepti ai altor cofesiuni nu vor sa accepte (sa primeasca) aceasta zi ca pe o zi de sarbatoare este alegerea lor. Ca un simplu ortodox nu pot decat sa le respect decizia, desi am observat la majoritatea conferitelor lor cu cata usurinta iau in batjocura si rad de BO si in special de preoti. Faptul ca "ei se cred mai buni" nu le ofera dreptul de a rade sau batjocori credinta si obiceiurile ortodocsilor.
Vechi 21.12.2011, 17:05:33
Mihai36 Mihai36 is offline
Banned

Data înregistrării: 09.09.2008
Locație: Constanta
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru Mihai36
Implicit

mai degraba eroarea tine de ceva greu de observat chiar si de catre un duhovnic.
Vechi 21.12.2011, 17:11:48
Profetul de carton Profetul de carton is offline
Banned

Data înregistrării: 13.12.2011
Implicit

Gasim in Scripturi vreo porunca de a tine fiecare duminica in sensul de a ne odihni asa cum faceau evreii in Sabat?
Vechi 21.12.2011, 17:19:30
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihai36 Vezi mesajul
mai degraba eroarea tine de ceva greu de observat chiar si de catre un duhovnic.
Imi raspundeti si mie cum se impaca faptul ca trebuie luate in considerare profetiile unor calugari cu faptul ca acestia au o invatatura gresita potrivit celor sutinute de dvs? E a 3-a oara cand intreb. Doar ca daca noi credem ce vrem si cand vrem nu prea avem raspuns la genul asta de intrebari.
Vechi 21.12.2011, 18:08:21
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ovidiu b. Vezi mesajul
Un lucru este cert. Ziua de Duminica este ziua Invierii Domnului nostru Iisus Hristos.
Si, mai sunt 3 lucruri certe:
1. Cel Inviat nu a spus nimic despre sarbatorirea primei zile a saptamanii, desi a avut timp sa o faca (a mai stat printre noi inca 40 de zile de la inviere);
2. singura zi, din saptamana, binecuvantata si sfintita de Dumnezeu si poruncita ca zi de odihna inchinata Domnului, este ziua a saptea; nu puteti spune acelasi lucru despre ziua intaia a saptamanii;
3. invierea se "sarbatoreste" asa cum ne-au invatat Sfinti Apostoli: printr-o puternica nadejde si credinta in revenirea Domnului si invierea celor morti in credinta (lucru greu de crezut pentru cei care cred in nemurirea mortului si teleportarea lui la cer);
Vechi 21.12.2011, 19:09:56
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

Bati campii ca deobicei mincinosule! Daca e adevarat ce spuneti voi atunci se confirma si cuvintele :dar daca este de la Dumnezeu, n-o veti putea nimici. Sa nu va pomeniti ca luptati impotriva lui Dumnezeu." (Fapt.5:39)
Daca crestinismul a fost biruit aceasta lucrare nu a fost de la Dumnezeu. Nu mai zic ca contraziceti si alt verset :Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. (Mat.5:13)
Raspuns advent: Ellen Gould White!
1 nu a zis despre schimbare Iisus dar a zis prin gura apostolului!Evrei cap 4!
2 Duminica este ziua a saptea. Depinde cum incepi numerotarea zilelor!
3 Iisus este primul inviat din morti dar el a inviat si alte persoane inainte de a muri! Deci? Nadejdea se refea la credinta ca omul invie in trup perfect nu se refera la nemurirea mortului. Ce expresie tampa!!! Nemurirea mortului!!!!

Last edited by bairstow; 21.12.2011 at 19:16:02.
Vechi 21.12.2011, 19:10:11
Lucian008's Avatar
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Si, mai sunt 3 lucruri certe:
1. Cel Inviat nu a spus nimic despre sarbatorirea primei zile a saptamanii, desi a avut timp sa o faca (a mai stat printre noi inca 40 de zile de la inviere);
2. singura zi, din saptamana, binecuvantata si sfintita de Dumnezeu si poruncita ca zi de odihna inchinata Domnului, este ziua a saptea; nu puteti spune acelasi lucru despre ziua intaia a saptamanii;
3. invierea se "sarbatoreste" asa cum ne-au invatat Sfinti Apostoli: printr-o puternica nadejde si credinta in revenirea Domnului si invierea celor morti in credinta (lucru greu de crezut pentru cei care cred in nemurirea mortului si teleportarea lui la cer);
1. Sunteti sigur ca nu a spus? Informatii insuficiente bazata pe lipsa celei mai importante surse: Sf Traditie
2. Porunca tine de Sf Traditie, dar binecuvantarea si sfintire s-a facut prin inviere, prin sfintirea de catre Sf Duh care S-a pogorat in ziua intai a saptamanii
3. Pai daca nu credeti in "nemurirea mortului" de ce mai credeti in Hristos. "Daca Hristos nu ar fi inviat zadarnica ar fi fost credinta noastra". "Teleportarea in cer" e marturisita de dvs prin "rapire" nu de BO.
Vechi 21.12.2011, 19:18:52
bairstow bairstow is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.08.2010
Implicit

E. Litera ucide duhul da viata! Cu omul incapatanat niciodat nu o dai la capat! Iisus a venit si pus temelia bisericii pe cuvantul apostolilor incepand cu anul 1844!??! Prin EG White=666 numar desigur de om!
Subiect închis

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali Anca-Miha Secte si culte 1268 12.07.2016 01:44:25
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti danyel Secte si culte 741 11.08.2010 21:37:50
Din famila mea multi au trecut la adventisti si la alte secte beliver Secte si culte 145 30.04.2010 18:06:16