Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 10.08.2011, 22:38:28
adam000 adam000 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.09.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Nu m-am suparat pe tine Fallen (nici nu aveam de ce); din contra, chiar iti admiram sfatul pe care i l-ai dat (sa se roage ca Dumnezeu sa fie alaturi si de doctorii care o vor opera). Intelept sfat! Ce intelept si inteligent ar fi daca ne-am aduce aminte sa ne rugam si pentru doctori atunci cand avem nevoie de ei, sa le lumineze Dumnezeu mintea si sa le puna El gandul bun in minte!
Vechi 10.08.2011, 22:41:22
fallen fallen is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.03.2011
Locație: bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru fallen
Implicit

Un bolnav din Atena a refuzat sa primeasca ajutorul doctorului, temandu-se ca isi va pierde viata, dar tu te-ai aratat in vis nepoatei sale, indemnand-o sa-l trimita la acela pentru tamaduire. Auzind ca nu i se va intampla nimic rau si ca vei tine chiar tu mana celui care il va opera, el a primit cu incredere sfatul tau si a aflat tamaduirea, pentru care a cantat Domnului cu multumire: Aliluia!

http://www.crestinortodox.ro/acatist...usu-67119.html
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:48:33
delia31's Avatar
delia31 delia31 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Deci greutati peste greutati.Mama are operatie de facut,trebuie sa faca ,sufera de ceva si vreau sfaturi cum ,ce,unde,cand.Intelegeti voi.Sunt pregatit,am credinta in suflet,mai puternica ca acum nu a fost niciodata credinta.Rugati-va pentru mama va rog.Ma duc la duhovnic maine etc.Mi-e frica sa nu pateasca ceva in operatie etc. Nu a mai facut pana acum.Multumesc mult de sfaturi.
Fiti alaturi de mine

Doamne sfinte, fii pururea cu roaba ta, Mihaela in toate incercarile ei!
Alin, pe langa sfaturile primite de la ceilalti, iti trimit si eu o rugaciune pe care s-o zica mama ta.

Rugaciunea bolnavului inainte de operatie
Doamne, Dumnezeul meu, marturisesc inaintea fetei Tale neputintele si slabiciunile mele cele multe. Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.

Daca nu m-ar fi acoperit harul Tau, furtuna deznadejdii m-ar fi doborat la pamant. Nu am, Atotputernice Doamne, curajul pe care il au alesii Tai inaintea incercarilor vietii, dar tot ce pot sa fac este sa cad cu frangere de inima inaintea Ta si sa Te rog sa nu ma lasi fara ajutor.
Tu, Doamne, Cela Ce esti doctor ceresc, ta*ma*duieste-ma prin mana doctorului pamantesc, ca sa Te laud in toate zilele vietii mele. Amin

Nadejde multa, Alin! Nu-i spune lui Dumnezeu cat de mare e greutatea si problema ta, ci "spune-i" problemei cat de mare e Dumnezeu!
Reply With Quote
Vechi 10.08.2011, 23:58:38
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

De ce esti asa de speriat? Ce fel de operatie este?

Dumnezeu sa fie cu mama ta!
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 09:53:00
tigerAvalo9 tigerAvalo9 is offline
Banned

Data înregistrării: 28.03.2008
Locație: Galati
Implicit

MULTUMESC MUUULT DIN SUFLET.O cheama Mihaela.
E o operatie de fibrom uterin dar mi-e frica tare ca nu a mai trecut printr-o operatie pana acum.
Sunt 2 lucruri enervante:boala mea si a mamei.Sunt 2 probleme .De asta sunt asa tulburat
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 10:31:33
Soaree Soaree is offline
Banned

Data înregistrării: 10.08.2011
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
MULTUMESC MUUULT DIN SUFLET.O cheama Mihaela.
E o operatie de fibrom uterin dar mi-e frica tare ca nu a mai trecut printr-o operatie pana acum.
Sunt 2 lucruri enervante:boala mea si a mamei.Sunt 2 probleme .De asta sunt asa tulburat
Tu faci des atacuri de panica? Cati ani ai? Stai calm si nu aduna in jurul tau energie negativa. Operatia mamei tale este una simpla, fara pericole. Si tocmai pentru ca nu a mai trecut pana acum printr-o operatie va suporta bine interventia, organismul este pregatit sa lupte. Roaga-te si ai nadejde in Dumnezeu. Nu te nelinisti!
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 17:08:47
fallen fallen is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Soaree Vezi mesajul
Tu faci des atacuri de panica? Cati ani ai? Stai calm si nu aduna in jurul tau energie negativa. Operatia mamei tale este una simpla, fara pericole. Si tocmai pentru ca nu a mai trecut pana acum printr-o operatie va suporta bine interventia, organismul este pregatit sa lupte. Roaga-te si ai nadejde in Dumnezeu. Nu te nelinisti!
Pai asta asa e. Daca esti increzator si gandesti pozitiv, lucrurile evolueaza asa cum trebuie.
Stiti oare cati oameni se "imbolnavesc cu zile" si ei si pe cei din jurul lor? N-aveti idee cat de mare e impactul emotional asupra celor din jur. Sunt unii care-l fac pana si pe medic sa o ia razna si sa se-ntrebe daca a facut bine ce-a facut. E foarte greu sa ai incredere.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 17:10:39
fallen fallen is offline
Senior Member

Implicit

[quote=delia31;388034] Frica mare m-a cuprins inaintea acestei incercari, in loc sa ma cuprinda increderea in pronia Ta si in grija pe care o porti oamenilor.

Nu va suna cunoscut?
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 17:25:09
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de andrutza151 Vezi mesajul
Rugati va si Sfantului Gheorghe!el m a jutat sa trec de ultima operatie pt k am avut hemoragie puternica si era sa mor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
si eu sunt de parere ca ar fi bine sa te rogi Sf.Gheorghe.E un sfant intr-adevar grabnic ajutator si puternic...niciodata rugaciunile catre el nu raman fara raspuns, oricat de disperata ar fi situatia!
Si la Sf Arhanghel Rafail, el are in grija tainele tamaduirii, si nu numai de trupuri... e protectorul medicinei printre altele.
Reply With Quote
Vechi 11.08.2011, 17:37:50
crestinOrtodoxa
Guest

Implicit

P.S.-nu e neaparat nevoie sa te apuci sa zici cate un acatist pt fiecare sfant, e deajuns sa spui o rugaciune micuta, daca o zici din suflet si cu speranta, sfantul respectiv sigur te va ajuta. De multe ori ajuta si numai ca i-ai numit sau i-ai pomenit... daca te rogi ne exista dubiu ca te va auzi.

Spune acatistul cui vrei tu, dar roaga-te la toti, macar pomeneste-i. Si numai daca zici "Sfinte <X> ajuta-ma si roaga-te Domnului pt mine/mama mea", sfantul respectiv te va ajuta.
Reply With Quote
Răspunde