![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Vezi ca te contrazici... ai zis ca necazurile nu vin de la Dumnezeu, ci de la greseli si el le ingaduie doar, dar acum zici ca a uitat de mine pt ca nu am necazuri....
|
|
||||
|
||||
![]()
...încă...
|
|||
|
|||
![]()
nu ma contrazic dragule...fa o simpla analogie la cele 2 afirmatii facute de mine...daca vrei iti traduc...dar iti mai las tema de gandire...poate pui putin neuronul gandirii in functiune
Last edited by ovidiu b.; 29.07.2011 at 16:07:32. |
|
|||
|
|||
![]()
Va spun doar ca faceti o confuzie: "crezi ceea ce vezi" . Este imposibil sa crezi un lucru vazut, fiindca "a crede " presupune facultatea vointei, pe cand "palpabilul"(de ex. ceea ce vad), nu.Deci un lucru vazut nu poate fi in acelasi timp si sub acelasi aspect fi si crezut.
|
|
|||
|
|||
![]()
Citatele tale sunt stupide . Iar cel la care am raspuns eu pe pagina 11, e de-a dreptul imbecil.
Last edited by cocacoc; 29.07.2011 at 16:21:30. |
|
|||
|
|||
![]()
vai.... chiar imi traduci? si cum vei traduce un non-sens?
|
|
|||
|
|||
![]()
dragule...vino si tu cu un argument cand faci o afirmatie...asa as putea sa-ti raspund si tie in aceeasi masura ...dar nu o fac (pe mine mama m-a invatat sa nu jignesc) ...da nah voi astia cu stiinta "ATEII" ...le stiti pe toate ...dar va lipseste baza
|
|
|||
|
|||
![]()
am zis "putine" dar individul a citit ca nu as avea....
|
|
|||
|
|||
![]()
ti l-ai tradus ...cam greu...si uite ca nu ai dat nici de rezultatul bun...dar daca te plictisesti cauta in alata parte...se pare ca pe voi ATEII constiinta va ma tine aici ...vreti nu vreti tot il pomeniti pe Dumnezeu...asa ca va sugerez sa va faceti un forum unde sa puteti expune ideile....ahhhh dar am uitat voua va plac contradictiile ....de asta sunteti voi aici
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cine la creat pe dumnezeu? | rafella | Generalitati | 28 | 30.04.2016 07:23:14 |
Pe cine pedepseste Dumnezeu? | alexandra75 | Intrebari utilizatori | 14 | 25.09.2012 01:01:21 |
cine crede in soarta ? | pocoo | Vrajitoria | 46 | 18.07.2011 21:09:02 |
cine mai crede in cuvantul prietenie? | alinutza0707 | Nunta | 30 | 22.03.2011 14:52:27 |
|