![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu. Dar aici se cheamă că e forum. O discuție privată se poartă pe... privat.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca ar trebui sa ii trimit atatea PM-uri, va zice ca il hartuiesc...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu știu dacă ai remarcat calitatea asta deosebită pe care o are vsovivi, de a nu se supăra pe nimeni și de a nu răspunde răului cu rău. E mult mai importantă decât toate demonstrațiile științifice sau para-științifice. De altfel, pentru mine nici nu are importanță dacă ce spune e adevărat; mie îmi place tare mult cum o spune. E un talent. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Edit: ...Mai doream sa zic ceva, dar nu voi mai face aceasta observatie. Last edited by GLAdoS; 17.06.2011 at 18:55:41. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
În cazul de care spui, nu am apreciat faptul că ar fi jignit, ci argumentația adusă. HoratiuM e un om extrem de citit și în măsură să răspundă multor întrebări de-ale noastre. Apropo de întrebări. Cei care cred în Dumnezeu (printre care mă socotesc și eu) nu au scăpat de întrebări și nedumeriri. Eu, unul, am mai multe întrebări decât răspunsuri. Și cred că până la sfârșitul vieții va fi așa; pentru că fiecare răspuns e începutul unor alte întrebări; nu te plictisești niciodată. |
|
|||
|
|||
![]()
si explicatiile lui sunt apropiate de cele a lui vsovivi, in sensul ca sunt aberante.
|
|
|||
|
|||
![]()
Păi vezi de ce ți-a zis ce ți-a zis? Pentru că faci afirmații pe care nu le poți susține. Nu toate lucrurile pe care nu le înțelegem sunt aberante. Onest e să spunem că n-am înțeles. Iar dacă spunem că sunt aberante, să arătăm de ce. Faci aceeași greșeală pe care o fac și creștinii care cred că au înțeles totul, fără rest. T
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand voi termina pregatirea la INM ai fi de acord sa pronunt sentinta bazandu-ma doar pe logica(utila doar in cazul prezumtiilor legale, unde va trebui dovedit doar faptul vecin si conex) sau pe baza unor proba?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Adam si Eva | calatorul | Generalitati | 13 | 02.01.2013 00:18:39 |
Caderea lui Adam si Eva | Danut7 | Generalitati | 102 | 02.03.2011 20:57:25 |
Adam ,Eva si rasele | Gyulia | Generalitati | 44 | 10.09.2010 02:21:51 |
Adam | Mihai-g | Din Vechiul Testament | 78 | 08.07.2008 14:21:06 |
|