![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
LapetiteMoc din partea mea ai ignor
Xanixade multumesc pentru link Acum inca o intrebare: De ce este nevoie de Parinti sa lamureasca problema si nu o face chiar Biblia? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hint: Roaga-te si o sa vezi.
|
|||
|
|||
![]()
Spor la lecturi folositoare insotite de rugaciuni pline de dragoste !
|
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am citit pana acum din Hronograf este iarasi fara logica, scrie ca ingerii au fost creati inainte ca Dumnezeu sa-l fi creat pe om, tot atunci Lucifer s-a razvratit si Dumnezeu l-a pedepsit, si se spune despre el ca stia de pe atunci de venirea lui Iisus si vroia sa-l ucida.
Deci, ingerii stiau ce o sa urmeze, caderea in pacat era predestinata, eu stiam ca Iisus a venit pe pamant cu scopul de a-i mantui pe oameni prin sacrificiul lui deja stabilit de Dumnezeu, de ce ar fi planuit Lucifer dinainte sa-l ucida? Si este o intrebare cum ca : de ce a fost omul creat din pamant/lut un material asa de prost? si se da 2 raspunsuri, 1.sa-i faca in ciuda diavolului si 2. ca omul sa nu isi permita sa fie mandru si sa stie de unde a plecat :)) mie mi se pare o aberatie Totusi nu stiu daca pot citi pe de-a-intregul ma confrunt cu aceiasi ilogica ca in Biblie. Poate totusi imi da cineva, care a citit tot si a inteles, o concluzie. Si din nou repet intrebarea: De ce este nevoie de lamuriri suplimentare de catre diferiti Sfinti Parinti? LE: Si inca o chestie, daca Lucifer s-a razvratit de ce Dumnezeu nu l-a distrus pur si simplu atunci? Last edited by Raziel; 25.05.2011 at 17:03:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Intelegerea este data celor ce o cauta cu dragoste !
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca nu ai nimic de spus eu iti recomand sa ocolesti acest thread. De retorica ieftina sunt satul.
Multumesc! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Frate al fiului risipitor, te imbratisez cu dragostea tatalui ce-si primeste fiul in imbratisari si lacrimi ! |
|
|||
|
|||
![]()
Se pare ca nu vrei sa tii cont de rugamintea mea!
Ma repet pentru ultima oara: daca nu ai raspunsuri(de preferat logice) la intrebarile mele, te rog frumos nu mai posta aici! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fii iubit ! |
|
|||
|
|||
![]()
Fara a intra in definitii, pe care probabil le stii/poti afla si tu, pe scurt o afirmatie logica nu trebuie sa contina contradictii si trebuie sa fie bazata pe rationament nu pe simtire.
Inca ceva, cand se face o afirmatie de obicei trebuie sa se aduca si argumente/dovezi obiective. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nelamuriri | Higinia | Generalitati | 23 | 06.05.2010 00:14:57 |
nelamuriri | mariamary | Generalitati | 4 | 23.01.2010 11:04:24 |
Iisus, Sf.Taine si Sf.Apostoli - nelamuriri | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 31 | 17.12.2009 08:50:09 |
Cateva nelamuriri | zoridezi | Din Vechiul Testament | 17 | 28.09.2009 18:41:21 |
Nelamuriri cu privire la slujbele pentru nascuti | sophia | Botezul | 4 | 22.06.2009 18:17:35 |
|