![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sincer, dar alții din magazin îi mănânci? Eu nu.
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
În caz de catastrofă (care se apropie văzând cu ochii), Domnul ne-a promis că pâinea și apa nu ne va lipsi (Is.33,16). E drept, nu ne promite prepelițe, deși ar putea-o face însă cu siguranță ne-ar ieși și pe nas (Num.11,20).
|
|
|||
|
|||
![]()
oare sa fi fost cretin sa nu asculte porunca Dumnezeiasca,ba unde iti e credinta?calcatorule de porunci.
|
|
|||
|
|||
![]()
Asta este, ce să-i faci? Tare neascultător Petru ăsta! Să nu asculte pe Domnul și să mănânce... Nț, nț..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mai glumesc și eu (... în loc să vin cu o lămâie la așa topic...). |
|
||||
|
||||
![]()
nu e pasare ca porcul si nici peste ca gaina....
|
|
|||
|
|||
![]()
am obiceiul la cei crescuti acasa dar uneori mai scap si la de cei cu euri pacatele ma mina, da tre sa arate bine altfel ba [stiu ca-i toxic]da e precum pacatul.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Hiper si super marketurile instrumentele Satanei de omorat sufletul si trupul | mihailt | Generalitati | 26 | 13.03.2010 23:01:16 |
A omori sau a fii omorat ? | elenavioletacocos | Generalitati | 3 | 09.10.2009 15:48:08 |
De ce a fost omorat Cain? | Iustin | Din Vechiul Testament | 14 | 12.01.2009 20:41:20 |
|