![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu vreau sa intervin in discutia extrem de interesanta despre ortografia crestina, dar as fi curios sa aflu ce legatura are cu titlul topicului.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

multumesc mult pt explicatii. Nu e din intelepciunea mea ci preotul a zis intr-o duminica la biserica + am participat la o conferinta cu parintele Sismanian si alta cu parintele Serafim Badila. Intr-una din ele cineva a pus o intrebare de genul asta si a zis parintele ca ereticii le fac. Cred ca e vorba de Sismanian nu mai stiu sigur. Si eu asta vroiam sa stiu daca este pacat sa citesti.

"Cerul si pamantul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece."  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Doamne ajuta! 

"Credința face totul posibil, dragostea face totul ușor." "Dumnezeu fiind iubire, revarsă peste toți dragostea Sa."  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

atei trebuie sa fie respectati la fel ca si toti ceilalti oameni... nimeni mai presus decat altul.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Intrebatii pe  atei : ce a fost mai intai ? oul sau gaina ?

Dumnezeule, sa nu ma parasesti, nimic nu am facut in fata Ta bun; dar ;da-mi dupa mila Ta sa pun inceput .  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Ateii sunt rodul educatiei comuniste. Daca au mai si trait intr-o familie in care Dumnezeu era pus la colt- indiferent pentru ce motive, nu avem voie sa-i judecam. Dar are grija Dumnezeu sa-i intoarca la credinta fie si prin incercari sau bucurii. Cunosc persoane care se declarau liber cugetatoare si acum isi recunosc conditia de crestin. Timpul le rezolva pe toate.

Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)  | 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Apoi, daca au sansa sa stea pe langa un crestin traitor...Dumnezeu ajuta.

Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Rugaciuni pentru atei. | cod_gabriel | Generalitati | 48 | 11.08.2014 08:25:49 | 
| Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 11:17:23 | 
| Pentru atei | xanixade | Teologie si Stiinta | 84 | 06.04.2011 20:24:36 | 
| Cuvant pentru atei | dobrin7m | Generalitati | 179 | 14.03.2011 11:03:30 | 
| 
 |