|  |  | 
|  | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Ce intelegeti prin.......... 

Va rog sa raspunde-ti sincer ce intelegeti (indiferent de varsta),prin iubire,suflet pereche si comunicare. Multumesc Doamne ajuta! 
				__________________ O,vorba buna balsam pentru suflet! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
 cand unul primeste "o palma" sa-l doara mai tare pe celalalt, si cand unul are un succes sau reusita sa se bucure mai mult celalalt. Har, smerenie si jertfa de sine. 
				__________________ Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  Am intrebat simplu 

Ce intelegeti prin aceste cuvinte fara a face vreo referire sau presupunere la sot,sotie,fara a va gandi la cineva anume. Ce va spun aceste cuvinte. Nu inteleg de ce nu se raspunde simplu ,scurt si la subiect,fara multe mesaje,presupuneri s.a. 
				__________________ O,vorba buna balsam pentru suflet! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Incerc  sa  rspund  ceia  ce  inteleg  eu  chiar  daca  sunt mai  in  virsta  . Iubirea  vine  din  inima  si spui  cuiva  ca  il  iubesti  atunci  cind  simti  acest  lucru  cu  adevatrat- Suflet  pereche  este  persoana  pe  care  ti-ai  aleso  sa-ti petreci  tot  restul  vieti  cu  bune  si  cu  rele  ,pina  cind  Dumnezeu  ne  va  desparti . Comunicare   inseamna  ca  tot  ce ai  pe  suflet  indiferent  de gravitatea  lucrurilor  trebuie  sa  ai  curajul   si puterea  de  a comunica  cu  cei  din  jurul  tau . Cred  ca  este  foarte  important  sa  comunici  fiindca  asa   se  poate evita  multe  neplaceri - Doamne  Ajuta !
		 | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Multa rabdare si respect......   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Viata !...

__________________ Intunericul este doar absenta Luminii... | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   

Trarire intru Hristos

__________________ Doamne Iisuse Hristoase Fiul lui Dumnezeu, miluieste-ma si mantuieste-ma pe mine pacatoasa http://mamiprovocarea.wordpress.com | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Prin iubire inteleg sa ii porti o dragoste asa de mare celui de langa tine incat sa fii in stare sa iti dai si viata fara sa mai stai pe ganduri, in suflet pereche nu cred iar prin comunicare cred ca inseamna sa ai o discutie absolut despre oprice fara ca interlocutorul tau sa te judece, sa te certe, din contra daca vede ca nu este pe ac. lungime de unda cu tine sa vada daca se poate face ceva pt. a nu aparea divergente. Comunicare inseamna sa stii sa asculti si sa intelegi.

__________________ "Asa sa traiesti pe pamant, ca si cum nu ai fi, dar la plecare sa lasi un gol in urma ta."-"Nebunul", Savatie Bastovoi | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Cineva impreuna cu care pasesti pe calea mantuirii.. Mai mult o relatie de profunda intelegere si prietenie, decat de amor spectaculos asa cum ni-l imaginam noi.  (in imagine: Tobie, Arhanghelul Rafail si Sara) 
				__________________ „Ca o carpa lepadata toata dreptatea noastra” (Is 64,5) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|  nimic Citat: 
 altceva nimic. 
				__________________ Cred, Doamne, ajuta necredintei mele! | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Ce intelegeti dumneavoastra prin desfranare? | AGabriela | Generalitati | 83 | 23.02.2024 20:19:51 | 
| Ce intelegeti prin citatul acesta | Marcel_Ionut | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 03.11.2012 17:24:26 | 
| Cum intelegeti cultul ortodox ? | STEPHAN | Spiritualitatea ortodoxa | 10 | 11.06.2012 18:13:39 | 
| Spalare pacate prin suferinta sau prin facere de bine | spre_rasarit | Generalitati | 0 | 09.09.2011 14:09:26 | 
| Cum va intelegeti cu prietenii necredinciosi? | Vladimir-Adrian | Generalitati | 43 | 25.09.2010 20:00:46 | 
|  |