![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
2 nu sunt multi,sunt ca si inexistenti!discut deja cu mai multi preoti,e f interesant ce se intampla!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ar fi cateva:se vede palma si falangele de sus,nu se vede degetul mare,iar degetele au urmatoarea forma:aratatorul si mijlociul sunt drepte,iar inelarul si cel mic sunt inclinate spre stanga.palma e destul de mica!chiar langa crucifix!am in jur persoane ce sufera,poate ideea e ca suferinta mai e de o palma!
|
|
|||
|
|||
![]()
nu ma supar eu din atata!m-as supara de pilda sa aflu ca am fost la camera ascunsa in ce priveste palma de pe perete.dar,jur,nimeni nu s-a urcat cu scaunul pana la crucifix sa isi lase amprenta,e cat se poate de autentic semnul....minunea!acum o saptamana s-a intamplat!
|
|
|||
|
|||
![]()
mesajul e sa te speli pe maini mai des.
sau cum zice Jane |
|
|||
|
|||
![]()
De ce,draga?am specificat ca nu m-am cocotat pana acolo,ca nu e mana nimanui din casa si ca au fost mai multi martori.citeste mai atent ce scriu,altfel voi crede ca esti rauvoitor,ignorant,mancator de seminte,orb,surd etc!
|
|
|||
|
|||
![]()
Inca ceva:nu o mai pomeni pe jane,ea nu e un reper,e cu mintea tulbure de la atata tarzan,de asta nici nu realizeaza ce scrie,ii face nebuni pe toti cei ce nu fac decat sa povesteasca ce li se intampla!
|
|
|||
|
|||
![]()
Prin ce este imprimata mana aia acolo? vopsea,pamant, praf , murdarie sau e scobita in perete?
Maini pe pereti este si un fenomen care apare la fenomele poltergeist... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Noi, fiind crestini, stim ca aceste naluciri nu sunt altceva decat incercari zadarnice ale vrajmasului nostru de a ne demoraliza sau de a ne face sa deznadajduim. Referitor la mana de pe perete... Ti s-a mai intamplat ceva ciudat in afara de asta sau doar asta? |
|
|||
|
|||
![]()
nimic din toate astea!e ca atunci cand te sprijini cu palma curata de perete si iti ramane urma palmei,ca o amprenta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
De asta ce ziceti? Din vest ne vin "bunatatile"!!! | Adriana Cluj | Stiri, actualitati, anunturi | 79 | 12.07.2012 08:27:10 |
Ce ziceti de calugarul care a trecut la penticostali? | Raul Ortodox | Secte si culte | 120 | 28.05.2011 01:21:11 |
De asta ce ziceti? Vor sa schimbe si data Pastelui :( | BogdanF2 | Generalitati | 41 | 10.10.2010 22:43:21 |
Am trait s-o aud si pe asta... | antiqu | Generalitati | 89 | 18.01.2010 17:03:11 |
ce ziceti de luca 19:27 | jezisovi_pivo_nelej | Din Noul Testament | 10 | 28.01.2007 01:29:22 |
|