![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Anyway anytza-1 atei-0
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Care este titlul fiecarei evenghelii? Sfanta Evanghelie dupa Matei, dupa Marcu, dupa Luca, dupa Ioan. Nici una nu a fost scrisa de vreunul din cei 4. |
|
||||
|
||||
![]()
Si pentru tine, daca nu cunosti regulile jocului si nu esti documentat, mai antreneaza-te putin.
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu mai zi asta ca nu e meci de box.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Cei care au tradus-o nu au tradus corect. era evanghelia de luca, sau matei. intrebati orice preot.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Lucrul asta il spune babelor, dar daca il intrebi la obiect iti va spune ca autorii sunt anonimi. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu puteau sa corecteze? Au fost editatea mai multe editii in limba romana. Dar si in limbile straine scrie la fel. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cred ca ar trebuii sa te documentezi si tu...nu numai de la atei. am auzit si eu asta, ca nu sunt scrise de ei, dar iarasi, nici ei nu dadeau argumente, si era emisiune respectabila. tu de unde stii asa de categoric, de unde te documentezi? afara de afirmatii in lipsa de dovezi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
si nu e vb de tradurere, si romanii zic " dupa tine, ce ai vrea sa faci... " sau expresii de genu. |
|
|||
|
|||
![]()
Acuma crezi in marturia unui singur om,nu mai crezi ca zice povesti?
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Vreau o dovada? | Templier Knight | Generalitati | 12 | 15.01.2011 14:17:34 |
O dovada incredibila de ipocrizie | freespirited | Generalitati | 85 | 26.09.2010 09:02:57 |
prostie omeneasca | padrevicentiu | Generalitati | 51 | 31.07.2010 18:43:21 |
Bunatate=prostie? | sergiu | Generalitati | 3 | 12.10.2009 00:35:52 |
O dovada vie | Laurentiu | Intamplari adevarate | 34 | 22.10.2007 18:18:07 |
|