Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Umanitare
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.04.2010, 19:01:57
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Nu vreau sa supar pe nimeni, dar fara niste date de contact "reale" nu prea cred ca o sa va ajute cineva.

In plus, daca ati fi spus macar din ce oras sunteti poate va ajuta cineva cu un loc de munca sau macar va facea o vizita si putea sa spuna si altora ca situatia este reala.

Puneti-va in locul celor care va adresati, dvs. ati trimite bani la necunoscuti, stiind ca internetul e plin de escroci?

Mai e cineva pe forum aici intr-o situatie similara, au postat si actele lor si certificatele de nastere a copiilor, contractul de ultimul loc de munca al sotului si tot au fost oameni sceptici.

Insa altii i-au ajutat.
Deci..
Reply With Quote
Vechi 21.04.2010, 09:14:08
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Draga Anamarisa stiu prin ce situatie treceti si va cred este foarte greu sa traiesti in zilele noastre fara un sprijin de la nimeni sa vii nevoit sa ceri ajutor de oriunde pentru copii tai eu sunt in aceeasi situatie ca a voastra si am adus si poze cu acte si tot ce ni sa cerut si tot suspiciuni din partea unor oameni am avut dar in lume mai sunt oameni cu inima foarte mare care inteleg si cred cu adevarat necazul unor oameni am avut perioade cand simteam ca ne am prabusit de tot dar cu ajutorul lui Dumnezeu si a unor oameni cu un suflet foarte mare am reusit sa trecem cu greu peste iarna care pentru noi a fost un chin adevarat trimiteam fata cea mare in papuci timp de doua saptamani cu punci in ei sa nu se ude la picioare la gradinita este foarte greu mai ales cand familia nu te crede si iti rade in fata necazul ,la noi a fost cam aceeasi situatie fratii mei nu ma cred cand le zic ca nu am sau ca trebuie sa platesc chiria peste doua zile imi spun exact asa si nu te mint caci mie frica de Dumnezeu avand in vedere cat ajutor am avut de la El ,,ai sa o platesti tu lasa ca te asteapta cateva zile ,, ei nui chiar asa daca intarzii o zi vine la usa si tipa de aude tot parterul ca trebuia sai dau chiria nu stiu ce va fi si luna asta ca mai sunt trei zile pana la chirie si el deja mia venit ieri si tineti cont ca are apartament si inca alte garsoniere inchiriate plus ca e privatizat dar e drept nu are copii sau alte griji si nu crede necazul unei familii greu incercate in viata de unde am de unde am trebuie sai dau au fost zile cand iam dat pana si ultimul leu din casa si nu neau intrebat dar voi mai aveti de o paine ,e foarte greu in partea iulianei adica sotia mea tatal ei a fost omorat ,mama ei este bolnava abia isi duce zilele ,cat despre fratele ei care are un baiat bolnav de inima abia se lupta sa stranga bani pentru al opera iar cele doua surori nici nu se raspund cu ea de mult timp ,dar nu va lasati ,astea sunt incercarile Domnului pentru a va incerca credinta voastra ,rugativa cu credinta la Dumnezeu si aprindeti candela zi de zi sa arda cu post si rugaciuni multe la Dumnezeu la Maica Domnului si Iisus Hristos veti trece peste aceste greutati care va apasa eu va doresc multa sanatate si Dumnezeu sa va ajute in tot ceea ce faceti,
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ajutor umanitar ptr calugarul iov alinutza109 Umanitare 39 18.01.2012 14:35:22
Ajutor umanitar Danielbucur Umanitare 0 19.08.2011 17:25:04
Ajutor umanitar cristianamaria Umanitare 0 14.01.2011 11:49:53
Ajutor umanitar 88PELERINUL88 Umanitare 0 07.09.2010 22:04:24
despre un ajutor umanitar danhd Umanitare 5 20.01.2007 23:31:49