|  |  | 
|  | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Da... si mie imi lipseste metanoia2...    | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Nici Fata sihastra nu a mai intrat...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   Citat: 
 Sunt threnduri în care userii mai vechi și-au spus vârsta,religia,pasiuni,unii studii și multe altele despre ei (chiar și ce calculator folosesc). | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

De ce au dispărut useri mai vechi ?  Majoritatea doar citesc și se abțin de la postat, mulți au spus ce aveau de spus dar cântăresc și evaluiază fiecare postare a celor mai noi și dau o notă mai bună sau mai proastă,alții scriu articole folositoare pe pagina de acasă a sitului. În ultimul timp sunt multe persoane pe aici care nu au nimic comun cu ortodoxia și care încearcă să-și bată joc de tainele bisericii sau să bagatelizeze credința cea adevărată (care nu este deloc confortabilă). Pe lângă aceasta sunt întreținute discuții contradictorii care se sfârșesc cu plecarea unuia sau a altuia dintre useri. Alții folosesc mesageria privată vorbind doar cu un grup de prieteni atent selectați.Acest forum a înlesnit legarea unor prietenii minunate între români ortodoxi de prin lumea largă care mai târziu sau mai devreme s-au cunoscut personal. Last edited by dorinastoica14; 05.04.2010 at 15:58:03. | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
  este adevarat ca nu prea ma incint la discutii stiti eu sint cam sensibila si imi e teama sa nu ma supere vrun cuvintel asa mai cu tepi. In ale ortodoxiei nu sint asa pregatita dar il stiu pe Doamne Doamne foarte bine. Asa ca stau pe aici sa nu ma dati afara.   oh da si imi dor de Urzicuta. 
				__________________ Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Hristos a inviat!! Rabdare, rabdarica, rabdaroi...ca.. voi veni si eu la voi. Ma mai plang, mai schiopatez..dar in taina va veghez...  Asa-mi spuse un "forumist" ce s'ascuns sub un id trist.. Zice ca a fost "impuns" de-un zelos de "ortodox"... care de'altfel..le zice.. cam.."prost".. Ziceti ca'i vreti inapoi??...sa'i iubim...si s'or intoarce...sa ne dea vreun ou...sau.. poate, Pace...   | 
| 

| |||
| 
 | |||
|   

Eu am revenit!Probabil spre supararea multora.  E o veste poate trista pentru unii?Cel putin asa cred eu.Eu sunt bucuros ca va citesc iarasi ideile si poate poate mai invat si  eu cateva ceva de la experimentatii in ortodoxie.   | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 
   Hai ca am mai descretit si eu fruntea cu mesajul tau Jenica, cu rabdaroi si rabdarica............. fain 
				__________________ Rugaciunea care-i plansa In a lacrimei parau, Te sfinteste si te-nalta Ca sa-l vezi pe Dumnezeu! | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
| 

| ||||
| 
 | ||||
|   Citat: 

__________________ Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann) | 
|  | 
| 
 | 
|  Subiecte asemănătoare | ||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Va rog, uitati-va si spune-ti ce parere aveti. | Laura19 | Generalitati | 1 | 10.01.2012 19:43:21 | 
| Membrii plecati , membrii disparuti si membrii "renascuti" , ai forumului nostru ! | cristiboss56 | Generalitati | 331 | 23.09.2011 09:08:13 | 
| Ia uitati ce prostii spune un actor care se crede mare in Romania, Mihai Bendeac | Delirul | Generalitati | 9 | 11.05.2010 03:26:32 | 
| Biserica Ortodoxa in relatia cu proprii membrii | Julius | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 2 | 09.08.2009 06:51:36 | 
|  |