![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Mai fratilor care ati ales aceasta cale ,de ce nu va creeati voi frumusel un forum al vostru al "sectantilor" si sa discutati toate problemele ce va framinta pe voi ,doar pe forumul vostru.Nu credeti ca ati fi mai linistiti asa?Daca acest forum este al ortodocsilor ,lasati-l fratilor sa ramina asa,nu mai veniti voi cu vesnicile voastre texte ,suntem satuli.Eu sincera sa fiu ,daca ati creea acest forum niciodata nu asi intra sa vad nici din curiozitate si ca mine sunt convinsa ca ar face-o si restul de frati crestini -ortodocsi.Dumnezeu ne-a lasat liberul arbitru ,asa ca decizia de a crede in altceva decit in ortodoxie ,este libera alegere a fiecaruia.M-am nascut ortodoxa ,m-am botezat in numele lui IISUS HRISTOS SI ASA VOI MURI RESTUL CE VORBITI VOI SUNT NUMAI VORBE GOALE.Dumnezeu sa va lumineze mintile ratacite si sa va aduca pacea in sufletele voastre chinuite.
Doamne IISUSE HRISTOASE fiul lui Dumnezeu milueste-ma pe mine pacatoasa ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ar fi chiar culmea ca intr-o traditie in care fiecare se considera un fel de mini-sfant, super-infailibil, tocmai cei care au dat tonul nebuniei sa fie lasati deoparte. In ceea ce priveste exhumarea si tot restul sunt sigur ca ati face-o si pe asta daca v-ar da sperante sa castigati razboiul impotriva Bisericii Ortodoxe si daca (si mai ales) n-ar fi ingropata desigur, in America, ca daca ar sti cei de acolo ce soi de "evanghelizari" faceti pe banii lor si prin ce metode, si-ar pune mainile in cap. Sau sa fie la fel de lipsiti de scrupule ca si voi si sa priveasca doar la rezultatul relevant, adica numarul de oitze noi pe dolar investit? Last edited by AlinB; 16.03.2010 at 00:59:49. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nimeni nu moare cum s-a nascut, apropo de ce zici tu, cum m-am nascut asa mor, pai eu zic sa nu mai mergem nici la scoala, sa nu mai facem nimic, sa murim cum ne-am nascut Last edited by almaris; 16.03.2010 at 09:19:39. |
|
||||
|
||||
![]()
Pai draga Almaris te deranjeaza lucrul acesta ,ca m-am nascut cu aceasta credinta ?Si daca exista posibilitatea ,chiar faceti-va forumul vostru si discutati problemele ce va macina ,iar ca ne smintiti pe noi crestinii -ortodocsii nici-o sansa si ca ne vom lepada de ortodoxie.Eu nu inteleg ,daca este un forum crestin -ortodox ,ce cautai voi de la alte confesiuni sa postati pe forumul nostru ?Vreti sa vedeti ce se discuta ,ok ramineti doar la stadiul de vizitatori si atit ,restul problemelor direct pe forumul vostru.Dar parerea mea este ca sunteti invidiosi pe noi ,ca nu ne puteti corupe .Si daca ati racoloat noi membri ,doar pe cei slabi, in rest doar vorbe goale.Dumnezeu sa va lumineze.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Ca si lepadarea lui, atunci cand te duci sa te "botezi" la eretici. Pana la urma nu e atat de complicat de inteles, nu? Citat:
Citat:
Cu alte cuvinte daca e sa aplic logica ta, nascandu-ma om, ar trebui sa mor animal, ca deh..e musai sa fie o schimbare. Omul ti-a spus clar, este ortodox (aproape) de la nastere, poate sa moara un bun ortodox, daca moare sectar nu inseamna ca a facut vreun progres ci dimpotriva. |
|
|||
|
|||
![]()
Noi nu profanăm morminte, are grijă diavolul să-și trimită ciracii s-o facă (e vorba de sataniști, ca să n-avem discuții)...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spuneți-i lu' Biserica Ortodoxă că poate sta liniștită în această privință, nu ne-am propus asemenea ținte joase. |
|
|||
|
|||
![]()
Sunteți amuzantă. Sincer, v-ar place rolul acesta de exponate? Noi să facem doar coadă să ne uităm și să ne facem cruce...
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Intrebari pentru adventisti, baptisti si penticostali | Anca-Miha | Secte si culte | 1268 | 12.07.2016 01:44:25 |
Celor din alte secte si culte - De ce v-ati [re]botezat? | lareine | Secte si culte | 812 | 25.03.2014 17:26:18 |
Profeti adventisti | NeInocentiu | Secte si culte | 592 | 07.05.2012 09:41:27 |
Despre Penticostali, Baptisti, Adventisti | danyel | Secte si culte | 741 | 11.08.2010 21:37:50 |
|