![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pai trimite-i adresa..si poate ca ii va scrie!Dar poate nu stie prea multe despre ea...
|
||||
|
||||
![]()
Eu unul nu am apelat la astfel de practici - sa chem un preot sa faca o slujba si in urma acelei slujbe sa aflu daca sunt potrivit si daca imi este potrivita persoana iubita. Si slava Domnului, e minunata sotia.
Eu nu cred ca Dumnezeu ne descopera persoana iubita doar prin moduri miraculoase. A asezat in noi iubirea. Deci lucrurile se pot vedea si intr-un mod firesc, nu doar suprafiresc. Daca nu gasesc raspuns la iubire, inseamna ca persoana respectiva nu ma iubeste. Si atunci ce trebuie sa fac? Sa renunt la viata? Nu. Cred ca de multe ori nu stim sa "privim" oamenii. Avem in minte anumite tipare si dupa acele tipare ne cautam sotul sau sotia. In realitate, lucrurile nu stau asa in iubire. Trebuie sa si bata inima pentru persoana iubita. Nu sunt de ajuns o serie de atribute. In concluzie, daca nu-ti raspunde la iubire, mai asteapta o vreme de poti, si daca nici dupa acel timp nu ai primit raspuns, cauta si vei afla. Nu deznadajdui. Dumnezeu ii daruieste celui ce cauta, nu celui ce nu mai crede in iubire. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Langu;216019]Domnisoara,in fata iubiri adevarate nu sunt obstacole.Parerea mea este ca trebuie sa te gandesti bine ce vrei in viata,un baiat care tot asteapta sa-i spuna cineva ce are de facut ori nu este barbat,ori este imatur.In ambele cazuri ce vei face cu el?Il vei"infia"?Nu cumva alergi dupa un vis?Baiatul acesta este bun sau este las? Iti doresc sanatate,putere in lupta ce ai de dus si privire sus,in zare,caci nimic nu ne este nefolositor in viata.[/Q
El mereu a vrut sa lupte pentru noi,a vrut sa se mute la mine,imi jura in fata lui Dumnzeu ca ma iubeste si ca se va muta la mine.Avea atatea visuri impreuna,planuri...Stiu ca si el sufera,dar nu stiu ce l-a determinat sa se schimbe asa de mult,a devenit ca o stanca,rece si nemilos.Mi-e teama sa nu i se facut vreo slujba si asta sa-l fi orbit.Vreau sa-l ajut! |
|
||||
|
||||
![]()
[quote=Fata_Sihastra;216027]
Citat:
Ati discutat deschis vreodata, chiar nu ti-a spus niciodata ce nemultumiri ar avea, ce simte...de indoieli il macina, nu si-a explicat atitudinea niciodata pe parcursul relatie voastre?
|
|||
|
|||
![]()
[quote=Fata_Sihastra;216027]
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Atunci roaga-te pentru el si fa ce ti-au spus si ceilalti.
Insa nu are nici un sens sa te milogesti de un baiat, sa te umilesti pentru el pentru ca nu faci decat sa-l intarati in dispretul pe care il afiseaza. In fond aveti o relatie la distanta, pe internet presupun, de ce va tot agatati de lucrul asta, mai ales cand el te respinge? Prin insistentele tale si dorinta ta de a-l "ajuta" nu faci decat sa-l agasezi. Uneori pur si simplu ti se ia de o persoana, mai ales daca o vezi rar (situatia voastra, presupun), iti dai seama ca ai alte prioritati in viata, ca visele facute la cucurigu nu sunt decat vise. Daca el isi da seama de asta si se detaseaza de tine, cam ce mesaj mai clar ti-ai dori ca sa poti trece peste? E vinovat omul ca nu te vrea? Cand nu ne vrea cineva automat tre' sa fie din cauza unor vraji? Iarta-mi tonul dur dar imi pari genul de fata dependenta, care se agata cu disperare de om si nu vrea sa inteleaga atunci cand e gata. Putina demnitate si acceptarea faptului ca nu ni se implinesc intotdeauna dorintele cele mai fanteziste te-ar ajuta sa traversezi perioada asta.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.sfintiiarhangheli.ro/node/1158 Si luat de pe site de acolo: Așteptăm să ne scrieți pe adresa spargetacerea@gmail.com. Cu acordul vostru, păstrând anonimatul, vă vom posta mărturiile la rubrica „Dureri împărtășite” atât pentru stabilirea unor contacte vii între voi, cât și pentru sensibilizarea celor încă surzi la strigătul vostru înăbușit. Cu prețuire și încredere, Maica Siluana cu familia sa în Domnul " Poate sa ii scrie sa nu ii publice pe site povestea ci sa vorbeasca cu Maica Siluana in particular. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Doamne ajuta sa iasa cum e mai bine pentru amandoi! ![]()
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este biserica voastra de suflet ? | anamaria.petre | Generalitati | 10 | 22.01.2013 16:10:37 |
Distrus moral | ionuttz | Generalitati | 32 | 30.01.2012 08:39:53 |
Care este Biserica voastra de suflet ? | cristiboss56 | Biserica Ortodoxa Romana | 142 | 06.08.2011 01:13:01 |
care e doferenta intre spirit si suflet? | annajanette | Generalitati | 4 | 01.07.2010 04:31:23 |
Rugminte pentru un baiat care s-a abatut de la calea cea buna | marianag | Umanitare | 29 | 23.06.2010 17:23:52 |
|