![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Tu in Germania e si normal ca le vezi pe toate roz. Cand vezi aurolacii in fiecare zi cum iesa de prin canale si de pe sub poduri si se incalzesc la conductele ce transporta apa calda si mananca din gunoaie, nu mi se pare deloc roz viata. Si cand te gandesti ca nici oamenii care ar trebui sa fie modele duhovnicesti pentru noi nu ii ajuta cu nimic e si normal sa nu mi se para prea roz viata.
|
|||
|
|||
![]()
Din cate am vazut ,banii se dau la sfarsitul slujbei,de nunta,de inmormantare.Si nu inainte.Asa ca e alegerea ta 100%,daca dai sau nu vreun ban.Preotul nu te obliga,si nici nu poate retrage slujba inapoi.Si nici urat nu cred ca se uita.E mai mult o donatie care o faci.Nu da nici un ban la sfarsit si gata,daca asta crezi ca conteaza! Sincer ,parintele cred ca mai mult se bucura de participrea la acel eveniment,decat de bani.
|
|
||||
|
||||
![]()
Eu nu cred asta. Chiar deloc. Cred ca s-au dus vremurile cand se vroia in mod exclusiv binele nostru. Insa cred ca totusi mai sunt unii monahi cu duh puternic si poate chiar unii preoti, insa intr-un numar mic.
"Iată Eu vă trimit pe voi ca pe niște oi în mijlocul lupilor; fiți dar înțelepți ca șerpii și nevinovați ca porumbeii." Last edited by Don_Juan; 21.02.2010 at 00:47:38. |
|
|||
|
|||
![]()
sau vremea cand ne doream noi binele?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() Las' ca vad si pe aici aurolaci, cersetori...bine, nu am timp sa le studiez in detaliu programul zilnic, insa si aici ii mai poti observa dormind pe scari in centrul ditamai orasului...stand pe la colt de cladire si cersind, deci roz bon bon nu e mai pe nicaieri! Si adica preotul ar trebui sa ii traga de manseta pe aurolaci si cersetori...si daca ar face-o, pana cand...cand pentru unii e traditie, din tata in fiu?
|
||||
|
||||
![]()
Iti dai seama ca sunt foarte putini aurolaci care au copii. Deci de traditie nu cred ca se poate pune problema. Si nu zic ca preotii sa ii primeasca in casa lor sau ceva de genu' asta, dar macar sa le asigure unele chestii ce tin de biserica.
|
||||
|
||||
![]()
Pai si acum de ce nu ne-am vrea binele?
|
|||
|
|||
![]()
Pai, daca " ne-am vrea binele" l-am cauta nu l-am astepta de la altii, cu mainile-n san.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Pai si a cauta ce inseamna pentru tine? A cauta prin toate mijloacele sa vezi daca ce faci e bine? Sau a cauta numai argumentele care scot in evidenta ca ce faci e bine?
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Avort - pro sau contra? | Bast-et | Generalitati | 224 | 25.02.2018 20:42:21 |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Ajutor la domiciliu(vis-a-vis de Circ) contra cost | Alina-Ana_Truta | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 24.04.2008 13:56:47 |
Contra prostitutiei | Laurentiu | Generalitati | 1 | 25.10.2006 12:48:23 |
|