![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Cata ura si rautate!... Si pentru ce? Cine si cu ce drept poate interzice cuiva sa se deplaseze oriunde in tara asta? Tu, ca om normal, il poti ignora, il poti sfida, te duci la o bere nu te-apuci sa strigi "Traiasca!..." Fiecare se plange de tupeul celuilalt: Primarul Ciuhandu (sau cum il cheama, habar n-am) se plangea ca Basescu s-a folosit de numele lui punand afise electorale de genul "Ciuhandu il sprijina pe Basescu!" Asta ce mai e? Nu-i magarie pe fata? Am locuit in Timisoara intre "79-"86. Am rude si prieteni de suflet. Cunosc mai bine decat multi de pe-aici spiritul democratic al Timisoarei. Dar haideti sa nu ne umflam in pene. Brasovul a dat dovada de mult mai mult curaj intr-o perioada in care Eltin nu incepuse sa traga sfori si sa tulbure apele. In "89, aresturile erau ticsite de cei care voiau sa schimbe ceva inca din vara. Peste tot erau "lovituri". Prin vitrine, vedeai dimineata manifeste anticomuniste (nu in Timisoara), piesele de teatru erau nelipsite de replici cu adanc subinteles, oamenii se adunau si discutau mai mult sau mai putin discret... Ajunsese cutitul la os. Timisoara a fost mai expusa decat alte orase, datorita lui Tokesh. Dar toata tara era un butoi cu pulbere. Undeva tot rasufla mai devreme sau mai tarziu. Ba chiar mie mi s-a parut ca structura era organizata pentru mai tarziu, iar evenimentele de la Timisoara i-a prins un pic nepregatiti. Tot respectul pentru Timisoara, dar de aici si pana a crea legi cu cine are dreptul sa intre si cine nu, mi se pare penibil!!! Impotriva caror comunisti luptam? Multi de-acolo n-au nici cea mai vaga idee ce a insemnat comunismul!...
ai2, te contrazici. Daca afisele sunt facute intr-un singur loc, asta inseamna ca... a fost organizat, nu spontan! Iar din simpatie nu iese nimeni din casa decat daca personajul e celebru si unanim recunoscut ca personalitate, nu Geoana, nu Basescu, nu Iliescu, nu Ceausescu. Eu stiu bine de cate ori eram penalizat cu 10% fiindca nu luam steag la manifestari si plecam de cum ieseam pe poarta fabricii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
shi iata totushi ca mai exista romani care au priceput ce s-a intamplat defapt la Citat:
Last edited by vsovi; 03.12.2009 at 14:50:34. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Seamana prea mult modul vostru de gandire cu modul Ceausestilor! "Agenturi", cenzura, denigrarea manifestantilor. Halal moralitate crestina! |
|
|||
|
|||
![]()
Mda. Nu prea inteleg mare lucru din acuzatiile astea, raman la ideea ca suntem noi impotriva noastra, un razboi absurd si inutil. Nu iau in brate pe nimeni si nu vedeam la vremea aceea "agenturili" straine. Asta era in capul Ceausestilor si a acolitilor lui. Sau poate ca mai erau si dintr-alea, dar noi, oamenii de rand, ne-membri de partid, vedeam altceva. Si nu ne-am batut niciodata cu caramida-n piept pentru asta, n-am cerut drepturi speciale, n-am zis ca NI s-a furat revolutia... Ne plangem de mila si de-aia si pierdem creditul celor care ne privesc din exterior.
In rest, bazaconii. Cand voi fi actionar la vreo televiziune, probabil iti voi da si raspunsul. "Modul nostru de gandire"... Al nostru, al vostru... Unii suntem chinezi, altii romani... Am propria optiune, ai propria optiune, avem o democratie... Cine-i dictatorul aici? Cine-i ceausistul? De ce-mi impui teoria ta cu forta? Lasa-ma cu demnitatea mea de om. Daca gresesc, nu ma plang nimanui si nu ies in strada! |
|
|||
|
|||
![]()
mie imi pare bine ca s-a strigat "JOS COMUNISMUL"
Nu stiu daca au fost manipulati ,totusi cred ca a fost o reactie spontana,cred ca s-au saturat multi de comunism: Imnul golanilor http://www.trilulilu.ro/Vlady/5824b2a52cda18 A fost odata ca-n povesti, a fost in Romania O gasca mare de golani ce-au alungat sclavia Noi nu ne-am confundat nicicand cu oamenii de bine Veniti si neocomunisti si fara de rusine. Refren: Mai bine haimana, decat tradator Mai bine huligan, decat dictator Mai bine golan, decat activist Mai bine mort, decat comunist. Vrem libertate, nu comunism si nici schimbari de forma Si de aceea securisti, sa nu ne puneti norma. Noi nu vrem neocomunism nici neolibertate Democratii originale si nici minciuni sfruntate. Ne-ati intrebat ce vrem aici, dar stie toata tara Noi sustinem punctul 8 de la Timisoara. A cazut 473, ce tinea TVR Legata in lanturile ei, dar tot degeaba e. Alegeri fara comunisti, fara nomenclatura Si nu va temeti de golani fara coloratura. Din cei care-au murit aici, ne-am reintors naluci Sa nu mai fie cum a fost, macelul de atunci. Muzica: Cristian Paturca, Versuri: Laura Botola |
|
|||
|
|||
![]()
eu am urmarit aseara runda finala de dialog shi tare m-am mirat sa il vad pe Ilie Nastase shi pe Maia Morganshtern printre ei ca de la "Mateiash" (Caragiu shi Diaconu in Elefantul) shi Socaciu era clar ca nu aveam ce ashteptari sa am... ceilaltzi n-au plecat poate fiindca au ramas pacalitzi de seductzia naivitatzii dusa spre senilitate a domnului Geoana, shi de absurditatzile tupeiste venite de la papushel-crin shi de la chipul impietrit al lui Johannis starnind asha o mila in suflet ca de un naiv, un copil rau shi naiv, mila ridicola in oameni, ca doar shtim de unde provine domnul Geoana shi cu ce s-a ocupat Antonescu-Tariceanu-Olteanu-Patriciu... dar se pare ca nu e naiv deloc acest Geoana ci e chiar in cunoshtiintza de cauza cand pacaleshte pe oameni cu fatza asta "ümana" caci vad ca reusheshte spectaculos sa-shi pacaleasca chiar shi propria echipa, ca zice el ca are un suflet bun shi nu tzine supararea, fireshte, poi de ce sa se fi suparat popa sau vantu sau patriciu sau iliescu sau nastase pe el? el nu face rau la nimeni, el e prieten cu totzi shi i-a repus in functzii shi chiar i-a facut preshedintzi de onoare, deci pentru domnul geoana e o onoare ca sa-i pui in frunte pe infractori shi pe tortzionarii cu fatza umana... poi ce onoare potzi sa ai cand itzi faci idoli din infractori shi tortzionari? afishandu-te cu sportivii shi actorii shi cantaretzii pe care i-ai atras in rushinea de pe gLume...
deci daca pe Mateiash shi pe Socaciu shi chiar shi pe Tzopescu ii intzeleg oarecum ca probabil i-a sedus aparentza nemtzeasca a echipei de pacalici, deci daca pe actori, sportivi shi pe folkishti ii intzelg oarecum ca au fost sedushi pentru a sluji teatrului ca doar teatrul presupune mashti, totushi pe Maia Morganshtern shi pe Ilie Nastase nu am cum sa-i intzeleg cum de s-au lasat folositzi... sau ei n-au vazut pe vremea lui Adrian Nastase ce tzeapa a luat Ilie Nastase? shi cum ii folosea caracatitza psdista pe sportivi shi pe totzi oamenii care au facut multe pentru Romania shi pentru romani, ca shi agentzi electorali? ca vad ca pe totzi ii transforma in agentzi electorali pana shi pe Obama, Mandela shi altzi democratzi... nu au intzeles nimic in 2004? chiar asha de scurta sa le fi fost memoria? deci tare m-am mirat cum de s-au lasat folositzi? poate Nastase sperand sa-i aprobe shcoala de tenis ca l-au pacalit mereu dar Maia, Maia Morganshtern, ea chiar m-a dezamagit cumplit tocmai fiindca tzineam foarte mult la ea... Totushi pana la urma oricat au fost ei de omenoshi ca sa dea curs invitatziei PSDist-PNListe-Maghiare-shvabeshti-aripa-bastusian tzaranista in haina de oaie de a participa la runda finala, sa se poata poza Geoana cu toata echipa de agentzi electorali, deci pana la urma ma bucur totushi ca pare ca au intzeles cu cine au deaface shi simtzindu-se jenatzi de incurcatura in care i-a atras isarescu-iliescu shi echipa de infractori din umbra, echipa cealalta, aia cu care Geoana se intalneshte dupa miezul noptzii, au parasit locul sustzinerii idolului Geoana, shi foarte bine au facut... caci iata cata "naivitate"-cinica la domnul Geoana, vorbea pana shi de doamna Cornea ca agent electoral pentru PSD imitandu-l pe bastus shi urangutanul care i l-au oferit pe Coposu ca agent electoral... poi asta nu inseamna altceva decat ca iata pana shi pe doamna Doina Cornea sarmana au pacalit-o massmedia, dicatatura din TVR shi ziare shi televiziuni, shi toate mushtele shi tzantzarii care erau ca ieshite din mintzi aseara incercand sa-l suga pe boureanu shi sa-i dea note lui Basescu dar i-a incurcat Dumnezeu shi au scris invers notele pe tabla... ca iata ca shi "domnule gadea", ieshit la tabla in fatza profesorilor a incurcat coloanele, shi ma intreb despre ce shcoala e vorba la noi daca ashtia sunt profesorii tinerilor noshtrii prin facultatzi, poi daca nici in ultimul ceas nu eshti drept cu elevii geoana shi Basescu, ce sa ashteptzi de la elevi sa invetze de la tine? ca ai preferentzialitatzi functzie de cine te plateshte sau cui slugarniceshti? ca a vazut o tzara intreaga ca elevul Basescu a luat nota 10 cu felicitari, a ieshit cu magna cum laude din intrecere iar geoana diplomatul a ramas repetent, ducandu-shi echipa in ridicolul integrarii in absolut nimic, dar iata el scrie cartzi...poi cui or fi folosind?... deci vezi efect pervers shi parshiv veint asha din mila fireasca a omului fatza de copilul cel ratacit... geoana? daca pana shi pe multzi dizidentzi i-au pacalit aceste progenituri gen geoana, ponta, adrian nastase, sau altzi instructori din shcolile da vara ale lui chegevara shi fidel castro? deci cui au fost ei cu totzii fideli fara sa-shi dea seama? dar Maia Morganshtern shi-a dat seama shi a zbughit-o de acolo mancand pamantul caci se ashtepta sa cada tavanul pe ea... i-am simtzit umilintza morala de care a avut parte prin tv... participand pana shi ea ca agent electoral... dar a rupt pisica shi l-a luat pe Ilie Nastase cu ea shi au plecat amandoi... asha ca dragii mei Nastase shi Maia, eu v-am iertat tocmai pentru ca atzi avut decentza sa parasitzi sala, deci iata ca pe langa Caramitru mai exista shi dintre sportivi shi actori care au priciput, e drept cam in ceasul din urma cu cine aveau deaface, dar totushi nu mult prea tarziu... caci iata ca au parasit sala... shi pana la urma observ ca parca adevarurile au reushit totushi sa iasa la lumina shi toata lumea a observat ce ne ura domnul geoana la final: Incredere... poi in cine ar fi vrut dansul sa avem incredere? in cheghevara shi fidel castro shi gadafi? ca mitomanul procurorash titulestictic distractiv shi batjocuritor, cam despre revolutziile comuniste ii invatza in shcolile de vara pe tineri, insinuand ca revolutziile noastre natzionale shi romaneshti facute de Dumnezeu ar fi totuna cu ocultele naziste sau bolshevice pline de dictaturi shi lovituri de stat cum era revolutzia aia continua a lui ceaushescu impotriva poporului roman... sau despre ce incredere ne invatza Geoana?... in cine sa avem incredere? in el? sau in cei din spate Isarescu-Iliescu? in ceaushescu? in cine ne indemna sa avem noi incredere? in stanga ocultei comunist-ateiste-masonice liberal cinice imbracata in haina sfanta? poi acestora, tuturor le spun : "ursul/lupii-shi schimba parul/haina dar naravul ba" dar cred ca am sa jignesc lupii caci poporul dac shi pamanturile astea sunt numite tzara lupilor, a lupului, deci am sa scriu "mallaHienele-shi schimba parul/costumul/frizura dar naravul ba!" caci petre roman shi geoana senior shi junior shi totzi ceilaltzi fideli lui isarescu-iliescu se apropie mai degraba de statutul de mallah-hiene... daca ne gandim shi la haisam sau popa-prostul asta al lor prins de interpol... din cealata echipa... aia cu care nu se afisheaza... aia cu care se intalneshte numai noaptea... deci Bravo Maia shi Ilie Nastase ca atzi parasit locul compromiterii generalizate a voastra shi a celorlatzi oameni de cultura shi de sport... caci defapta Geoana s-a compromis singur-singurel cu tot suportul lui crin de a-i oferi o fatzada varuita... e practic un demagog visator shi naiv, un copil care a uitat lectziile shi a fost nevoie sa i se sufle din spate... e seductzia perfecta pentru comunismul cu fatza umana... pentru ranjetul heron-roshimei... ranjetul lui isarescu-iliescu... capii lumii interlope... iadul e poleit cu bune intentzii... demagogia dusa la extrem. Last edited by vsovi; 04.12.2009 at 11:29:17. |
|
|||
|
|||
![]()
domnule, dar bine ca n-au mai avut ce zice ziarishtii ca imi creau asha o stare de disconfort sufletesc, ma uimea cum puteau specula transformand albul in negru shi amarul in dulce, ca mereu imi venea sa le zic ca mai baietzi, de ce mintzitzi cu atat nerushinare? pe cine vretzi sa pacalitzi shi pentru ce? dar m-am obijnuit sa nu mai ashtept nimic de la nimeni, ashtept ce ashtept numai de la Dumnezeu daca nu ma uita... ca practic ma intreb de ce sa-shi aminteasca de mine pacatosul? sau eu nu imi amintesc de el doar cand imi ajunge cutzitul la os?... deci m-am linishtit fiindca am vazut cum neputincioshi n-au mai avut cum sa ne convinga ca geoana ar fi raul mai mic deci le-a eshuat pana shi lor tactica satanizarii lui Basescu, shi iata au cazut ei singuri in groapa pe care au sapat-o cu toate acuzarile shi crizele shi scandalurile produse de ei ca apoi echipa din umbra sa se emane la ciolan shi la aducerea linishtii... frontul salvarii natzionale... frontul rushinii... rushihienii defapt...
ca au venit ca sa ne spuna ei dupa ce au capturat shi confiscat revolutzia de la Bucureshti shi iata ca shi pe aia din Timishoara ca s-o imparta ei, dupa ce au confiscat stanga romaneasca creshtina aratandu-se continuatori ai stangii creshtine romaneshti, sa ne spuna ei noua iarashi dormitzi linishtitzi, shi din TVR ca acolo e exact ca in '89, nu s-a dat nimic, iar noi auzeam pe vremuri adevarul de la europa libera asha cum aflam azi adevarul de la Nashul; deci sa dormim linishtitzi shi impaciuitzi ca vantu shi voiculescu shi TVR se ocupa de sufletul dumneavoastra, shi multzi altzii la fel, ca am folosit numele nu ca sa acuz ci asha in mod emblematic pentru ce se petrece in romania, zic shi eu ca Basescu, dar el sarmanul incerca sa tzie locul presei ca la noi presa a fost de multa vreme capturata, confiscata caci iata ca de la inceput din 89 au shtiut ei pe ce sa pui mana mai intai... pe uneltele de raspandire a minciunilor aruncate de la tribuna clubului de pacalici de catre isarescu-iliescu shi altzii... ca iata ca baietzii shjmecheri v-au facut televiziuni moderne de unde sa putetzi printre shtiri sa scuipatzi linishtitzi sau nelinishtitzi shi disperatzi, nu mai shtiu, in chelia lui Basescu shi Boc, Coposu shi Cornea, Ciorbea shi Remesh... shi fireshte in revolutzia romana shi in stanga creshtina romaneasca a lui Horea, Pintea, Iancu, Tudor sau primministrul Iorga, pus de Carol al II-lea cica dicatatorul... sau aia de stanga adevaratzi de sub ceaushism, muncitorii de la Brashov sau minerii care l-au intampinat cu pietre pe ceaushescu... sau creshtinii de prin inchisori sau politicienii shi oamenii de cultura haituitzi shi batjocuritzi shi cenzuratzi; dar asta e treaba lor ce fac, fiindca-s particulari, televiziunile astea, dar ma intreb de ce shi TVR care e de stat, stat democratic a dat tot pe invers? de ce a tacut shi a dat pe invers? chiar sa nu fi avut nici un car de filmare in nici un orash? nici in Timishoara, nici in Brashov, nici in Targovishte, nici in Bucureshti? sau sa fi fost totzi pdl-ishti in piatza? cand eu am vazut acolo tot felul de batrani shi tineri shi boschetari sau copii ai strazii care n-aveau nimic in comun cu politica shi un singur pedelist cu barbishon ce era lipitor de afishe deci era firesc sa fi fost tot-timpul pe strada... sau ei precis nu sunt oameni? ei nu merita a fi datzi la shtiri? a, da, ei fac scandal shi sparg vitrinele... shi urineaza prin pietze... da-da...intzeleg... democratzia in TVR e doar pentru cei ajunshi la ciolan de 20 de ani... intzeleg... incep sa cam intzeleg despre ce fel de stanga moderna shi europeana vorbesc ei... aia cu fatza umana... aia care naiv ranjeshte la noi cu insolentza... aratandu-se distrat ca a fost prinsa la copiat... poi de la fidel castro shi cheghevara? de la lenin shi trotzki? de la piratzii din caraibe? de unde invatza ashtia despre stanga? poi ei n-au priceput ca la noi defapt stanga aia de jos e defapt dreapta, ca la noi poporul a facut dreptate de la Dumnezeu mereu ca n-a fost cine nici sub cele mai mari imperii ale lumii shi nici acum cand zice-se ca justitzia e independenta... poi sigur, e independenta de actul de dreptate, e complet in afara Lui... da, cred ca trebuie sa ieshim din ura, sa ne spalam hainele in sangele Mielului shi sa mergem la vot senini daca mergem... sa iertam totul din toata inima shi sa votam cu cine vrem shi cu cine iubim... sa lasam ura shi judecarea asha cum ne zice parintele Papacioc... sa avem o clipa de trezire shi iertand shi daruind v-om dobandi... Imparatzia Cerurilor... ca daca nu iert pe totzi in afara de isarescu-iliescu simt ca am sa explodez... Multzumesc Domnului ca Basescu a rezistat la atata ura shi infierare... mai are un pic shi Dumnezeu va decide... fireshte daca nu cumva se vor gasi la butoane "baietzii buni" sau pe la urne, asha in noapte, ca sa voteze ei asha cum au scos in sondaje shi in exitpolluri... ca doar pentru ce sunt sondajele decat sa manipuleze cu trebdul shi sa credibilizeze furtul alegerilor... aratandu-ne mereu ca daca sunt voturi furate, asta e ceva minor... neglijabil... nu conteaza... bine ca se manipuleaza... poi atunci de ce ne miram? dar sa iertam... sa iertam... ca altfel la munca, la munca, la munca asha cum zicea domnul Geoana... Last edited by vsovi; 04.12.2009 at 11:52:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Nici nu stii cata dreptate ai. Bine-ar fi sa gandesti mai profund la cele pe care le sustii cu tarie! Asa ziceam si eu! |
|
||||
|
||||
![]()
Oameni buni, eu nu inteleg de ce polemizati atat de aprins pe marginea acestor teme pe care le priviti din exterior si in care, oricum, nu va puteti implica decat punand o stampiluta pe un buletin de vot! eu una o sa imi anulez votul, ca sa am constiinta impacata mai tarziu! liniste si calm, nu rezolvati situatia tarii cu acest schimb de replici!
|
||||
|
||||
![]()
Glykys, oare ce ar fi daca toti ne-am anula votul? Unde s-ar ajunge? Ai doua optiuni, gandeste-te care crezi ca din astea doua ar fi mai bine, si alege o optiune si voteaza. Ce faci tu, sau altii, este joaca de-a democratia. Votezi, dar nu chiar votezi, fiindca nu vrei sa iti exprimi nici o opinie.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Duhovnic in Targoviste | ginye55 | Preotul | 4 | 09.12.2013 16:20:29 |
Biserica Speranta Vietii Targoviste - O alta ramura penticostala | petrut-angel | Secte si culte | 35 | 17.11.2010 10:36:19 |
sfintirea catedralei din ARAD ,azi de 6 decembrie | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 43 | 12.12.2008 20:34:46 |
SFINTIREA CATEDRALEI DIN ARAD ,azi 6 dec. | sofiaiuga | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 06.12.2008 22:26:35 |
parintele cleopa de la Manastirea Arad-Gai | sofiaiuga | Mari Duhovnici si predicile lor | 5 | 16.07.2007 22:23:25 |
|