![]() |
![]() |
|
|
||||||
|
||||||
![]()
Pfff, ce s-a stricat treaba aici! Sunt momente in care ma gandesc... dar oare acest forum ajuta la ceva? Toate imi sunt ingaduite, insa nu toate imi sunt de folos... merita sa postezi la in infinit in zadar? Nu. Mai bine citesc o carte. Insa o sa incerc sa fac o gluma, poate asa va deschide cineva ochii.
@Corinusha. Citat:
Citat:
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
![]()
Vine mosul pe carare, Cu cojocul in spinare. http://www.youtube.com/watch?v=Q4027l_BsDE&NR=1 - it's supposed to be funny like me! ![]() Last edited by moshu; 01.10.2009 at 11:23:17. |
|
||||
|
||||
![]()
Scumpa mea, visele nu imi aduc nici un folos, chiar daca ar fi sa cred in ele. Eu incerc sa ma mantuiesc cum pot, cu rugaciune putina, cu spovedanie, cu ascultare, visele le am noaptea si inca nu am avut un folos din ele. Faptul ca inainte sa mi se imbolnaveasca fetita visez ca va fi bolnava nu mi-a adus nici un folos, ca oricum mai mult decat pot sa ma rog n-o sa ma rog, tot numai ce pot fac. Faptul ca am visat ca vine sfarsitul lumii nu ma ajuta sa imi fie mai teama sau sa fiu mai pregatita.
Am o prietena apropiata care avea acelasi duhovnic ca si mine, si a cunoscut o maicuta foarte deosebita care ii spunea cu precizie dinainte toate cate i se vor intampla. A dobandit o incredere deosebita in maicuta care ii spunea chiar si de ce oameni sa se fereasca. O visa noaptea dandu-i sfaturi care ii foloseau a doua zi. S-a creat o relatie speciala intre ele. La un moment dat prietena mea si-a schimbat numarul la telefon (vorbeau numai la telefon si numai cu prietena mea, copiii ei desi erau mult mai rugatori decat mama si unul era aproape calugar nu se intampla sa ridice niciodata receptorul cand suna ea, intotdeauna cand suna maica raspundea ca prin minune doar prietena mea) si se ingrijora ca maica nu va mai da de ea. Si maica a sunat-o intr-una din zile spunand ca i s-a aratat numarul. Copiii erau prea contrariati, de unde atata vrednicie la mama lor incat le stie pe toate si are un ajutor atat de mare pe cand restul oamenilor(calugari sau mireni) lupta atat pentru a lua o decizie buna. Eu i-am tot spus ca greseste, la fel spuneau si copiii, a inceput femeia sa aiba tot felul de vise si premonitii ea insasi, sa se increada foarte mult in ce i se intampla numai ei, a inceput sa ii acuze pe copiii ei de tot felul de lucruri pretinzand ca ea a visat cum s-au intamplat lucrurile si copiii o mint ca sa isi caute scuze. A inceput sa se simta deosebita, sa judece pe ceilalti si sa intrebe pe maica daca are dreptate si ea intotdeauna ii dadea dreptate. Pacea s-a dus din familie, atitudinea crestina era inexistenta, relatia cu duhovnicul , desi era unul imbunatatit, s-a stricat cu totul. A ajuns prietena mea la o mandrie care i se vede si in ochi(cu durere spun asta, nu ca sa o judec) si atat. Si are in continuare premonitii si vise, de maica nu mai spune nimic, dar ....
|
||||
|
||||
![]()
Si totusi ...intotdeauna mi-am dorit sa visez subiectele la examenele pe care urma sa le sustin ( chiar am auzit o tipa spunand ca i s-a adeverit visul...insa eu cred ca nu prea avea legatura cu visul faptul ca stia subiectul
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asa ca degeaba va mai ofuscati, nu ezista si nici nu va exista vreodata egalitate intre sexe. PONCT. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 01.10.2009 at 14:00:52. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]() Citat:
O ultima adaugire, daca unii barbatii sunt produsul unor parinti cu creierul mai subdezvoltat si nici in scoala nu se prinde nimic de ei...deja cam pica teoria =)) Last edited by AndruscaCIM; 01.10.2009 at 14:08:35. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ah apropo, daca sunt femeie asta nu inseamna ca nu o sa recunosc autoritatea barbatilor in toate domeniile. Pana si din Biblie reiese ca barbatul e mai superior decat femeia. Trebuie sa fii orb ca sa nu vezi diferentele!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Last edited by vsovi; 01.10.2009 at 14:37:48. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Dumnezeu sa te calauzeasca! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce parere aveti despre vise? | patricia2006 | Generalitati | 17 | 15.04.2018 21:52:00 |
Despre vise. | Templier Knight | Generalitati | 13 | 04.03.2012 16:18:30 |
VISE | carmenutza05 | Generalitati | 32 | 01.06.2011 00:26:13 |
vise | mita100 | Generalitati | 5 | 23.11.2009 18:02:49 |
|