![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu privire la DEX, te-am rugat sa imi arati unde se pomeneste cuvintul divinitate in cele doua definitii. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cat despre moar vs etic nu mai revin ptr ca rupi anumite lucruri din context. M-am referit in special la raportul practic si teoretic sau abstract. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sint adeptul unor ore de civism sau moralitate laica, care sa uneasca copiii, nu sa ii dezbine. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Criticam religia ca este ideologie, pentru mine nu este, si o inlocuim cu o alta ideologie, chipurile neutra, dar de fapt atee.Asat este cercul vicios al "moralitatii laice". Prea mult subiectivism. Last edited by georgeval; 19.08.2009 at 15:35:10. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E vorba de chestiuni simple, cum ar fi sa nu minta, sa nu fure, sa invete sa se joace impreuna fara sa se bata, sa admire si sa protejeze natura etc fara legatura cu vreo ideologie |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Modele reale sint aceleasi Modele abstracte se gasesc si laice |
|
||||
|
||||
![]()
Din pacate, societatea nu cred ca imi poate oferi modele reale pentru moralitate. Biserica prin sfintii ei da.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si apoi exista si alte metode, nu neaparat cu modele Dupa parerea mea, e greu de inteles pentru un copil de clasa I motivul ce il indeamna pe un sfint sa fie sfint si motivul pentru care un sfint e considerat sfint. Se pot alege exemple de comportament mai aproape de copii, mai pentru mintea lor |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Scoaterea Episclezei | adelin | Biserica Ortodoxa Romana | 40 | 14.02.2011 12:50:25 |
Patriarhia Bulgariei -cere reintroducerea RELIGIEI in scoli | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 10.10.2010 19:56:58 |
Predarea religiei in scoli | Mirean | Biserica Ortodoxa Romana | 229 | 05.10.2010 21:46:18 |
Pastrarea religiei in scoli | laurschepsis | Generalitati | 15 | 22.11.2009 23:26:44 |
|