![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
|||

| 
|||
| 

Unii oameni spun ca au viata vesnica altii spun ca nu au viata vesnica. 

Ce parere aveti, care au dreptate?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Nu inteleg intrebarea.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Depinde ce intelegi prin "viata". Daca te referi la mantuire... nu au toti. Daca te referi doar la o vesnica dainuire a sufletelor,atunci da,toti au viata vesnica!

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cand am intrebat daca cineva are viata vesnica m-am referit la sensul de mantuit. Si vreau sa mai clarific putin intrebarea? Poate sti cineva daca are sau nu are viata vesnica, adica daca e mantuit sau nu?

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

Pana atunci, nimic nu e hotarat definitiv! Dumnezeu ne-a creat liberi, si calea pe care o luam depinde de noi, la fiecare pas. El 'sta la usa si bate'.. Noi trebuie sa-i deschidem. Sf. Isaac Sirul spunea ca lumina lui Dumnezeu din rai si focul iadului sunt de fapt acelasi lucru, prezenta lui Dumnezeu fara val, dar ca atunci cand noi ne-am intunecat sufletul si ne o punem acestei lumini, ea devine dureroasa si ne arde ca un foc.. asta e iadul. Noi il refuzam pe Dumnezeu. 

"Dacă nu putem fi buni, să încercăm să fim măcar politicoși." (Nicolae Steinhardt în Jurnalul fericirii)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Domnule, nu este bine sa-l ispitesti pe Dumnezeu , ci sa faci voia lui spre viata vesnica si cu siguranta vei avea viata vesnica.

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Am si eu o intrebare! Pana la urma, dupa Judecata De Apoi , noi oamenii (unii dintre noi) unde ne vom situa ? Ce este cu acel cer nou si pamant nou, despre care se scrie in Biblie Eu stiu ca dupa moarte exista un Rai provizoriu - precum si imparatia mortior (Iadul pentru unii) iar dupa aceea mai este si Imaparatia Cerurilor (lacasul lui Dumnezeu) ....Pana la urma , cei buni unde-si vor petrece vesnicia...Multumesc...Doamne Ajuta

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Intunericul este doar absenta Luminii...  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Abc'ul vietii eterne, elevii trebuie sa stie unde este viata vesnica | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 3 | 16.01.2012 01:37:54 | 
| Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 20:26:21 | 
| 
 |