![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Problema mea nu vine in zona de legatura dintre frumusete-bunatate-inteligenta ci in zona de legatura frumusete-sexualitate-dragoste.
|
|
|||
|
|||
![]()
Anna, daca viitorul tau sot te iubeste cu adevarat, pe tine te va gasi cea mai frumoasa din toate chiar daca se va mai uita fara sa vrea la cate o fata sexy. La aia se va uita, si o va uita imediat. Cel putin asta e parerea mea..
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() Tin sa precizez ca este o problema exclusiv a mea, n-are legatura cu prietenul meu, am aceasta problema de mai multi ani, de dinainte de al cunoaste. Imi doresc nevinovatia, sa nu mai judec nici sa-mi mai fie scarba de pacatul asta. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca e altora si prin asta ii judeci, atunci tine de un context mai general al osandirii aproapelui si trebuie sa te feresti de el in mod general, fara legatura in mod special cu sexualitatea. Insa s-ar putea sa ii judeci pentru ca la randul tau te simti vinovata pe undeva de el si in loc sa privesti obiectiv in interior arunci vina undeva in exterior. Sau poate vine dintr-o teama ascunsa, profunda, ca ai sa fii la un moment dat victima unui astfel de mod de a gandi.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ory,
"Nu suntem prizonierii destinului, suntem prizonierii propriei minti!" Citatul asta este luat parca dintr-o carte din aceea care gasesti acum cu zecile "cum sa invingi destinul", "schimba-ti gandirea, schimba-ti viata", in care se ofera solutii la toate problemele vietii prin tot felul de tehnici mentale si tertipuri psihologice. Desi pe undeva este adevarata afirmatia, dpdv crestin, problematica fiecarui om este destul de complexa si nu se reduce doar la minte. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar hai sa le aratam ca si noi, casatoritii, putem fi sfinti!Nu numai ei. Ca se poate! :) |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintii fara copiii se numesc ... pacatosi ... oare asa o fi? refuz sa cred | paulici | Botezul | 57 | 26.02.2011 00:10:06 |
Sa nu judecam, caci toti suntem pacatosi! | sofronie | Generalitati | 28 | 12.02.2011 20:41:11 |
intrebare pt cei casatoriti | Anna | Nunta | 260 | 05.09.2010 16:27:03 |
Catolicii sunt considerati eretici? | smaranta | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 37 | 29.09.2008 16:00:47 |
TINERI CASATORITI | saccsiv | Nunta | 9 | 14.01.2008 18:15:19 |
|