![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici nu e vorba de alte de alte pareri sau idei despre Ceausescu sau despre Hitler ci despre Dumnezeu Cel care te-a facut. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]De ce sa gandim negativ, de ce sa vedem numai raul cu mintile, cu imaginatia noastra? Asa distrugem lumea... Doar gandind-o/imaginand-o in cataclisme... Nu crezi ca purtandu-ne omeneste, gandind pozitiv, schimbandu-ne comportamentul, incercand sa devenim mai buni si mai toleranti, am imbunatati si starea pamentului, a universului? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]De ce crezi tu ca e o solutie sa ma apuc de plans ca vine sfarsitul lumii (asta imi aminteste de drobul de sare!...) si sa accept - pasiv, acest lucru ca pe un dat, fara sa lupt, fara sa vad ce e de facut ca sa nu se intample? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [COLOR=green][SIZE=3]Am mai intrebat: Care Tata isi distruge creatia?[/SIZE][/COLOR] ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Aici nu e vorba de alte de alte pareri sau idei despre Ceausescu sau despre Hitler ci despre Dumnezeu Cel care te-a facut. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Vezi si tu ce intorsatura si ce pacate face creatia Sa. |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]Tu ai facut vreodata ceva pentru ca OMUL, aceasta minunata creatie a lui Dumnezeu, sa nu mai greseasca, sa nu mai traiasca in pacat? [/COLOR][/SIZE]
[SIZE=3][COLOR=green]Ori, ameninti cu iadul si sfarsitul lumii si crezi ca ai facut un bine? Nu, in felul acesta nu faci bine, ci mai mult inraiesti![/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Dumnezeu se intristeaza cand vede ca noi ne omoram intre noi,pacatul e la ordinea zilei ,credinta cat mai mica,numai este respect ,crime ,atentate,razboaie toate isi face omul cu mana lui iar cand Dumnezeu vede asta este maniat,crezi ca este fericit? Daca eram un neam de credincios si era mai multa iubire pe Pamant poate era altfel.Si in Apocalipsa zice,ca inainte de venirea sfasitului vor fi multe secete,razboaie,crime,violuri,nu se va mai tine cont de nimic.Nu crezi ca unele semne s-au implinit sau numai au mult pana sa se implineasca.Este total absurd sa gandesti ca Dumnezeu o sa ne lase pe Pamant mereu pentru ca ne iubeste.Ne iubeste,dar trebui sa il iubim si noi pe el si sa dispara pacatul care pana acum nu mai inceteaza sa apara cat mai mult. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Si, ca sa-ti raspund, folosind tot Biblia, ca Dumnezeu nu ne vrea sfarsitul, reciteste versetele despre potopul lui Noe sa vezi cum Dumnezeu nu ne-a vrut pieirea definitiva. Daca voia sa nu mai fiintam, nu-l mai sfatuia pe Noe sa ia cate o pereche din fiecare specie pentru a asigura continuitatea dupa potop. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Eu nu vreau sa demonstrez nimic cu ceea ce spun, nu vreau sa-mi dai dreptate, dar daca mergi pe firul faptelor care au fost, ai sa realizezi ca Dumnezeu nu vrea un pamant-desert, pustiu adica.[/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Apocalipsa nu se refera la raul nostru la sfarsitul in chinuri al nostru ci se refera la a doua venire a Mantuitorului Iisus Hristos pe Pamant ca sa judece vii si mortii (vezi Crezul sau Simbolul Credintei si totodata Biblia).Cand se refera la sfarsit Dumnezeu nu zice ca vom muri in chinuri pentru pacatele noastre,si va distruge lumea aceasta creand o noua lume in care sa traiasca toti oamenii fara pacat si pacatul sa nu mai existe.Iar pentru cei rai si plini de ura sa arda in Iad sau sa dispara definitiv. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green]Daca poti, fii fericit, dar nu mai spune si altora asa ineptii. [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Noapte buna![/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu inventez eu in cap este in Sf Scriptura,eu cred ce zice in Biblie,am gasit multe explicatii la multe lucruri.Tu crezi pe jumatate in Dumnezeu,crezi in Dumnezeu dar nu si in invataturile lui transmise prin Biblie. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
121212-sfarsitul lumii | vsovivivi | Generalitati | 379 | 16.01.2013 13:43:48 |
Proorocia Cuviosului Kuksa al Odesei despre sfarsitul lumii | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 15 | 20.04.2011 15:51:44 |
sfarsitul lumii | costi21 | Din Noul Testament | 23 | 07.09.2009 16:53:57 |
Vine sfarsitul lumii? | mihailt | Generalitati | 71 | 10.04.2009 22:04:53 |
|