![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Cand poporul observa ca nu sunt luate deciziile corecte trebuie dat un semnal de alarma, altfel am merge inainte precum orbii. Iar daca tu crezi ca preotul trebuie sa ia atitudine si astepti doar din partea lui , ai putea trai o mare dezamagire. Preotul trebuie sustinut de popor. Biserica inseamna cler si credinciosi. Pentru aceste decizii este fiecare crestin raspunzator intrucat toti facem parte din Biserica
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu stiu ce a urmat dupa, eu am ramas cu aceste cuvinte pe care fiind indurerat le-a rostit. Ce a fost mai apoi, daca a fost o dicutie intre cei doi duhovnici nu stiu si nici nu sunt curioasa. Imi pare rau ca am scris asta pe forum, trebuia sa tin pentru mine si tind sa cred ca reactia parintelui a fost atunci la inceput. Pentru mine sunt importanti ambii duhovnici si nu as vrea ca prin postarea mea sa provoc sminteala. Iertare!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Primele doua sunt ateismul clasic, in care omul nu crede in existenta lui Dumnezeu si a doua erezia (a nu crede in Ortodoxie). La minutul 23 parintele precizeaza ca in Grecia (inca) nu exista asa-numita saptamana de uraciune ecumenica, la noi da! Crestinii botezati ,mirunsi si impartasiti sunt membri deplini ai Bisericii lui Hristos, ar trebui sa protesteze, ca nu sunt jumatati de masura. Biserica Ortodoxa nu este clericalista. Nu Patriarhul, Sinodul sau clericii detin Adevarul, noi fiind oi necuvantatoare conduse de ei... NU!! Noi suntem madularii vii ale Bisericii si noi tinem dreapta credinta si marturisirea, de aceea avem cuvant greu de dat inaintea lui Dumnezeu pentru marturisirea Ortodoxiei. Sa nu spunem niciodata ca cine sunt eu, sa marturisesc sa scriu importriva ereziei, un amarat de laic, nici teologia nu am facut, cum sa protestez eu impotriva ereziei.... pentru ca Dumnezeu va cere cuvant de la noi ca nu am marturisit in vremuri de prigoana. Traim vremuri babilonice, iar Hristos este batjocoprit prin acorduri eretice!! Mentioneaza ca a trimis o scrisoare deschisa Patriarhului Romaniei si catre Sf. Sinod ! Ca s-a semnat o erezie in anul 1994 – Acordul de la Chambesy…. Despre nementionarea in Minei a ereziei monotelite… a ereticului Sever… Nu mai exista duminica slujba de anatemizare a ereziilor in Biserica! Anatema este data de Sfintii Parinti invataturii celei stricate. Eu chiar n-am stiut ca in zilele noastre se dau anateme impotriva celor ce se boteaza ortodox! (vorbeste despre asta spre sfarsitul predicii) Doamne ce vremuri traim!! Multumesc pentru postare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
http://www.youtube.com/watch?v=AF2CSnHHkNU http://www.dailymotion.com/video/xii...ing-power_news
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:10:05. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In felul asta le hranesc orgoliul si orbirea care rezulta de aici. Multumesc.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:13:18. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu ti se pare ciudat ca din zecile/sutele de manastiri din Romania, nici una n-a vrut sa se inroleze in campania anticip? Ai curaj sa spui ca acei calugari si preoti nu sunt semnificativi? Ca de preotii de mir si ierarhi am vazut ca rusine nu prea mai este.
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:27:53. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau lipsa lui. Esti o "asceata" ca mergi sa-ti iei banii de la banca si nu de la bancomat cu "cardul cu cip"? Stii ca cipofobii sustin ca acel card cu banda magnetica e ok, pe cand parintele Paisie care il citeaza zice ca nu e ok? Stii ca parintele Filoteu cel care practic a declansat oficial isteria actelor cu cip, a sustinut ca acel card bancar cu cip este ok, atat timp cat nu este cip RFID sau biometric? Esti "asceta" pentru ca dai mai multi bani pe un pasaport care expira mai repede in loc de unul mai scump? Mie mi se pare ca termenul corect este "snob". Citat:
Suprema intelepciune este a distinge binele de rau. Last edited by AlinB; 26.11.2013 at 00:50:37. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca te-ar vindeca de sectarism bine ar fi.
Dar un copy/paste aruncat dintr-un acatist, in lipsa de argumente nu prea cred ca ajuta in acest sens.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ce spuneti de actele biometrice? | Daniel777 | Stiri, actualitati, anunturi | 107 | 11.10.2010 23:02:47 |
Despre absurditatea cu pasapoartele biometrice | mihailt | Generalitati | 50 | 30.09.2009 18:22:02 |
Ce se incearca cu actele biometrice? | mihailt | Generalitati | 0 | 15.07.2009 02:30:05 |
Hotararea Sinodului Bisericii Ortodoxe de Stil Vechi referitor la actele biometrice | bunicu | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 24.03.2009 11:20:37 |
Despre actele de identitate electronice si intimitate | BogdanF2 | Generalitati | 0 | 26.01.2009 20:23:30 |
|