![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
cum se poate demonstra ca planeta Pamant este plata cand ea este sferica, avem toate dovezile ? uitati-va de jur imprejur, nu vedeti ca orizontul este sub forma unui cerc?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei ce nu cred nu vor crede pe sfinți și pe prooroci nici dacă vor vedea pe cineva înviind din morți... și nu cineștie pe unde ci aici pe pământ, însă voi vreți mereu să facă cineva minuni ca să credeți... ziceți voi că dacă vă arată ce cereți voi atunci o să credeți... și dacă o să credeți ce va fi atunci Domnului?.. apoi o să vreți să vă facă galaxy pentru că vouă vă plac... minciunile. Problema este: ce o să faceți voi cu ele dacă Domnul o să vi le facă... ce naiba o să faceți voi cu ele? Ce galaxia mamonii ei de treabă o să mai doriți apoi?.. că dacă nu ești credincios în puține lucruri cum o să fi în mai multe? Cum? În orice text scripturistic vei găsi nu ceea ce cauți ca prostu' ci ceea ce cauți cu Adevărat... Scriptura spune foarte clar și oricine poate citi că nu există galaxyii... în oricare verset vrei dumneata, în toate. Last edited by vsovivi; 03.05.2012 at 14:59:48. |
|
|||
|
|||
![]()
Sincer, daca, prin absurd, as avea de ales intre paranoia cipurilor si/sau a "secretelor NASa/Majestic 12/etc", si intre a fi un ateu lucid, cu suflet bun, si cu capul pe umeri, as alege-o fara ezitare pe a doua.
Florin-Ionut, ar trebui sa dai cefereu' si taromu' in judecata, hoti ce ti-au laut banii pe naspa. Si vsovi la fel! Pai nu e evident, cf teoriilor voastre mistico-mistocare, ca de fapt toata munca de ducere a omului calator o fac stalpii, copacii, si alti nebagati in seama de pe traseu? Tacutii truditori far' de cuvant... Trenul ala e butaforie pura, probabil inventata de Micii Cenusii in colaborare cu NASA, CIA, NSA si...CFR: iti da iluzia miscarii, a inertiei, si alte iluzii, ca orice ozeneu. Du-te repede la Diaconescu, si zi-i ca orice vehicul, incl. elicopterul lui personal, este un ozene. Sa vezi ce emisiune banoasa scoateti...asa, sa crape ciocoii heliocentrici din cauza la (sic!) senzationalul purpuriu. Acum, serios, din nou prin absurd, DACA s-ar dovedi (!!!!!!) vreodata ca acei ca voi au dreptate, as deveni, o spun public si solemn, ateu till death. Ala nu e Dumnezeu, cel ce ar fi creat asa o starpitura de lume, si numerita nici macar tentativa unui gand, daramite inchinare. In rest, ma fascineaza capacitatea mintii umane de a se minti singura. Mai tare ca voi nu e decat popa Badulescu, ex-rockerul, care zicea ca daca vedem sateliti/meteoriti/galaxii prin telescoape, cica e "lucrarea Inamicului". Imi venea sa il intreb: "da' ochelari de ce porti, popo? ca tot principiul ala optic e, desi invers". M-am abtinut in ultima nanosecunda. :P Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 03.05.2012 at 15:40:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Aoleu, nu-l provoca!
|
|||
|
|||
![]()
Bine zis! Daca vsovi incepe ceva ce, cf. domniei sale, este un discurs/o demonstratie/o apologetica/etc., pana si miriapodele mele vor avea dureri de cap. In ce ma priveste, ii privesc postarile, si asta in jumatate de diagonala, nu i le citesc. Am si altceva de facut, mai bun as zice, cu energia mea nervoasa.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Că a văzut el cum omul necredincios, omul prost și rău vrăjindu-se cu imensitatea SiFi listată prin povești și entuziasme, îl va face atunci când se va convinge de cât de mică e creația să zică el că e urâtă și să promită că va fi cel mai ateu că cică iată că Domnul a creat ceva ce nu era pe placul său... și cum nemulțumiților li se ia darul și Harul... va ajunge negreșit înapoi în borcanul cu oțet exact ca în povestea cu moșul și baba ce trăiau într-un borcan de oțet, moș care a prins peștișorul de aur care i-a îndeplinit trei dorințe... prima, baba a vrut să fie boieroaică... a fost, a doua să fie regină, a fost, a treia să existe galaxyii și atunci moșul când a auzit a dorit să ajungă iar 'napoi de unde au plecat și s-a împlinit... nu și-a dat seama ce a dorit dar s-a împlinit... înțelese și el locul unde, moșul și baba lui, trăiseră mai fericiți. Last edited by vsovivi; 03.05.2012 at 16:01:24. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
De pe topicul despre budism, am prins o idee interesanta, expusa de Florin: din perspectiva unui proces cognitiv care incearca sa surprinda natura fundamentala a formei, Pamantul poate fi simbolizat prin orice forma :) La intrebarea: ce forma are Pamantul? ,tu vei spune "sferica", bazandu-te pe aspectele conventionale ale realitatii, elucidate prin stiinta, in timp ce Vsovivi va raspunde complet alceva, pentru ca el pare ca analizeaza relatiile de cauzalitate ale realitatii, nu aspectele conventionale ale acesteia.
Last edited by ioanna; 03.05.2012 at 20:26:11. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ți-am spus doar că orice verset al Scripturii și orice prooroc a mărturisit inexistența galaxiilor însă tu ai făcut blat blat blat cu științificii și iată că nu mai poți să vezi și să auzi... nu că nu poți ci nu vrei fiindcă te jignești, că cum adică... păi de aia nu pricepi și faci ca toate curcile fiindcă nu citești cu smerenie ceea ce scriu... iar de scriptură nici că poate fi vorba să o fi citit cu luare aminte... măcar primele 3 pagini ale ei. Exemplu de versete: ''la început a fost Cuvântul...'' ''și prin El s-au făcut toate câte s-au făcut'' ''în ziua a 6 l-a făcut Domnul Dumnezeu pe om'' ''în ziua întâi a zis 'Să fie lumină și a fost' iar apoi a zis ca să fie o tărie ca să despartă apele de ape... Și a fost.'' Întrebare: din ce a apărut TĂRIA dacă existau numai ape? Dar lumina din ce e făcută? Iată deci cum toate au la bază particula de apă în diferitele ei stări de ascultare de Dumnezeu, de Cuvânt... înclusiv focul și ghiața e din apă astfel că încălzirea sau răcirea sunt proprietăți ce se manifestă prin particula de apă. Așa e și cu pământul cu toate cele pe care le conține (pământ agricol, lut, minereuri, lavă în zonele vulcanice și nu în centru, păcură, gaze, ...) este apărut din apele de jos și are forma apelor la vremea respectivă și la bază orice particul care este pământ are la bază particula de apă căci din apă au ieșit toate la porunca Domnului a cărui Duh credincios se purta pe deasupra apelor, și aia era Cerul și Pământul, adică Dumnezeu și apa. Vezi dumneata aici galaxii? Apoi, după ce lumina a apărut de sus fiind făcută din apă care slăvind pe Dumnezeu luminează, a despărțit apa, norul coeziv, în două, prin Tăria numită Cer care le-a rupt în două părți egale din mijloc începând, astfel că cerul, tăria fiind făcută tot din apă, adică cerul este apă cu alte proprietăți de ascultare întru Hristos. Ce vedeți voi prin lunete, nu sunt altceva decât formațiuni cerești fără pământ ci sus avem doar apă, foc, ghiață, aer fin, gaze ce se ridică de jos, mirosuri, fumuri care se ridică până la o anumită înălțime, și dacă depășesc zona de jos până unde toate curg spre adânc, acolo în cer se plimbă nestingherite, deci formațiunile cerești nu conțin pământuri, bolovani, și nimic din ce se află sub cer. Voi vedeți jocuri de lumini și forme de apă și ghiață și foc la diferite temperaturi care stau acolo sus sau se mișcă liber prin Cer după cum le-a rânduit sfânta Treime. Galaxia este o denumire speculativă care definește o născoceală a științificilor speculanți și afaceriști cu păcatele și mândria, și ea nu există fizic așa cum este descrisă, căci ei văd dar habar nu au ce văd și mint crezând că văd ceea ce bănuie și presupun ei că cică aia ar vedea. Ceea ce văd ei acolo sus defapt este descris în Scripturi de către Cel Preaînalt Carele nu minte pe oricine va crede și nu păcălește pe oricine ascultă... însă cei tari la cerbice deși au văzut semne și minuni ei și-au întărit și mai mult cerbicea ca să tot să se lăcomească în a nu crede până la sfârșit... și asta pentru că așa le este lor dat ca să se laude cu ei înșiși punându-și nădejdea în idoli care nu văd, nu aud și nu pot să facă nimic sau în îngerii antichriști și satanici care le promit marea cu sarea înșelându-i și ispitindu-i la lepădare de Cuvântul lui Dumnezeu, la batjocorirea sfinților și drepților exact așa ca și părinții lor pe care îi acuză ca să le omoare și mai abitir ființa din cartea Iistoriei. Dacă iar am scris prea mult încât începi să faci precum curcile ce râd de proști, te rog mă iartă că știu că voi nu puteți crede... ceea ce este scris în Scripturi... și fără Hristos nici nu știu la ce v-ar putea folosi. Last edited by vsovivi; 04.05.2012 at 10:01:44. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Imparatia Cerurilor este Raiul? Care este Pamantul celor blanzi? | Florin-Ionut | Din Noul Testament | 279 | 11.07.2014 17:23:24 |
Curcubeu sferic la mormant la Pr. Arsenie Boca | au_relian | Pelerinaje la locuri Sfinte | 26 | 30.12.2011 21:17:05 |
Rugaciune pentru bolnavul care nu poate dormi | bettykalazar | Intrebari utilizatori | 3 | 25.06.2011 10:42:05 |
Pentru cei sau cele care poate sunt pe aici si vor | alecsandru | Stiri, actualitati, anunturi | 2 | 09.04.2009 10:36:14 |
Cum pot demonstra altora existenta lui Dumnezeu ? | question | Generalitati | 27 | 09.08.2008 17:24:43 |
|