![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal? |
|
|||
|
|||
![]()
Heaven, asemenea gandire nu merita nici macar comentata, uneori am impresia ca astfel de oameni sunt incurabili . Nu-i judec, doar ma minunez, sau ma intristez oarecum...nu mai conteaza, daca pe ei asta-i insufleteste ! ! ! Pacat ca nu intelegem ca nu exista credinta fara ca sa-ti pese de om...ca om.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz. Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini. Last edited by heaven; 14.07.2009 at 17:41:07. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.
|
|||
|
|||
![]()
tE rog sa ma ierti dupa cum am mai spus eu am o problema cand eram mic am avut o boala si inteleg anumite lucruri mia greu.sunt mai prost toata viata am fost asa prost si copii ma bateau la scoala pana ma mutat taica la speciala.Uneori numi dau seama cand spun o prostie si acum cred cam spus o prostie si nu miam dat seama.Te rog frumos sa ma ierti mult de tot dacam spus ceva aiurea si nu miam dat seama ca nu realizez acum,
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]()
Ce sa spui,mai ai ce spune?! Poate doar sa te rogi ca Dumnezeu sa ii lumineze sufletul si mintea...
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cu toate acestea,sa stii ca nu este in voia lui Dumnezeu sa ne judecam semenii. Poate boala ti-a afectat ratiunea,insa sufletul nu,iar sufletul nu stie ce e aceea trufie,barfa,judecarea semenilor,ura,invidia etc. Deci,cata vreme asculti de suflet,nu ai cum gresi. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
A murit Colombo | Daniel_7 | Stiri, actualitati, anunturi | 5 | 10.07.2011 21:02:21 |
Mama mea a murit | ichim | Generalitati | 15 | 08.08.2008 02:26:13 |
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin | alexandra28again | Generalitati | 23 | 09.05.2008 15:27:01 |
|