Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 14.07.2009, 17:12:46
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de georgepacuraru Vezi mesajul
BA DA conteaza .PRIn el sa manifestat Satana. Eu am vazut filmat de la concertele lui si lesinau fetele numai cand il vedeau avea o miscare cand punea mana intre picioare. Asa ceva nu este de la Domnul e ca la concertele rock unde se drogheaza si intra in transa satanistii. Ceva necurat cu acestom, foarte necurat! Eu zic sa ne ferim de muzica lui si de dansurile lui ce mandri se vor fi simtit iehovistii ca voi astia care-l admirati pe Michel plangeti dupa el.

Noi n-avem valori ?Trebue sa importam mereu din afara? Si mai ales satanisti iehovisti?
Iar prin altii se manifesta duhul intunecimii mintii...Doamne fereste,oameni buni,de unde scoateti asemenea aberatii.Aproape imi vine sa va intreb: voi chiar existati in realitate,chiar asa ganditi?
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal?
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 17:19:27
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Implicit

Heaven, asemenea gandire nu merita nici macar comentata, uneori am impresia ca astfel de oameni sunt incurabili . Nu-i judec, doar ma minunez, sau ma intristez oarecum...nu mai conteaza, daca pe ei asta-i insufleteste ! ! ! Pacat ca nu intelegem ca nu exista credinta fara ca sa-ti pese de om...ca om.
Vechi 14.07.2009, 17:31:38
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Iar prin altii se manifesta duhul intunecimii mintii...Doamne fereste,oameni buni,de unde scoateti asemenea aberatii.Aproape imi vine sa va intreb: voi chiar existati in realitate,chiar asa ganditi?
De unde tot afluxul asta de inchizitori,vorba lui andreicozia?Sa-mi fie cu iertare,dar cine va spala mintile in asa hal?
Michel era un idol pentru uni el a reusit sa spele mintile copilor si tinerilor adolescenti. Eu nu pot sa apreciez cum a lucrat diavolul prin acest om CAND A MURIT MICHEL AU FOST FANI CARE SAU SINUCIS asa ceva nu e nici o legatura cu crestinatatea.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 17:37:22
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz.
Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini.

Last edited by heaven; 14.07.2009 at 17:41:07.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 17:45:34
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Ce vina are Michael Jackson daca pe pamantul asta sunt oameni instabili pishic?
Anual au loc sinucideri in toata lumea din diverse motive,printre care si obsesia pe care o fac anumite persoane pentru alti oameni,artisti sau oameni obisnuiti.Singura deosebire a fost ca acest om a fost extrem de cunoscut si de asta s-a facut atata caz.
Si lasati-l pe Dumnezeu sa ne judece semenii,iehovisti,budhisti,musulmani sau cum or mai fi,pentru ca sunt multi dintre acestia care fac mult mai mult voia Celui de Sus decat unii asa zisi crestini.
Oricum Michel tot in IAD este acu,m.A fost iehovist toata viata si nu a vrut sa stie despre ortodoxsia adevarata chiar daca parintele Serafim Rouse a fost american si a contribuit mult la raspandirea crestinismului adevarat in patria sectarilor si a depravatilor.
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 17:51:44
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.
Vechi 14.07.2009, 17:58:45
georgepacuraru
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de ory Vezi mesajul
Vai, esti de groaza George, mai imbrobodit de preconceptii decat fanii lui MJ...gandind astfel, cu ce crezi ca esti mai bun ? Te-ai gandit vre-o clipa ?
I-a gandeste-te si nu mai scoate toate tampeniile din cap....daca, chiar te consideri crestin.
tE rog sa ma ierti dupa cum am mai spus eu am o problema cand eram mic am avut o boala si inteleg anumite lucruri mia greu.sunt mai prost toata viata am fost asa prost si copii ma bateau la scoala pana ma mutat taica la speciala.Uneori numi dau seama cand spun o prostie si acum cred cam spus o prostie si nu miam dat seama.Te rog frumos sa ma ierti mult de tot dacam spus ceva aiurea si nu miam dat seama ca nu realizez acum,
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 18:00:29
ory ory is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
tE rog sa ma ierti dupa cum am mai spus eu am o problema cand eram mic am avut o boala si inteleg anumite lucruri mia greu.sunt mai prost toata viata am fost asa prost si copii ma bateau la scoala pana ma mutat taica la speciala.Uneori numi dau seama cand spun o prostie si acum cred cam spus o prostie si nu miam dat seama.Te rog frumos sa ma ierti mult de tot dacam spus ceva aiurea si nu miam dat seama ca nu realizez acum,
Hai, ca deja o dai in povesti nemuritoare....am impresia ca, acum crezi ca toti sunt "prosti ".
Vechi 14.07.2009, 18:02:57
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Ce sa spui,mai ai ce spune?! Poate doar sa te rogi ca Dumnezeu sa ii lumineze sufletul si mintea...
Reply With Quote
Vechi 14.07.2009, 18:11:33
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Implicit

Citat:
Posibil...imi pare rau in acest caz.
Cu toate acestea,sa stii ca nu este in voia lui Dumnezeu sa ne judecam semenii.
Poate boala ti-a afectat ratiunea,insa sufletul nu,iar sufletul nu stie ce e aceea trufie,barfa,judecarea semenilor,ura,invidia etc.
Deci,cata vreme asculti de suflet,nu ai cum gresi.
Reply With Quote
Răspunde

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
A murit Colombo Daniel_7 Stiri, actualitati, anunturi 5 10.07.2011 21:02:21
Mama mea a murit ichim Generalitati 15 08.08.2008 02:26:13
"Codul Bibliei" de Michael Drosnin alexandra28again Generalitati 23 09.05.2008 15:27:01