![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Chiar daca noi am respecta Legile Noului Testament, asa cum au facut-o sfintii, care au ajuns la indumnezeire, tot nu s-ar ajunge la mantuire fara a o primi in dar de la Dumnezeu. Aportul nostru la mantuire este infim; fara ajutorul lui Dumnezeu nimeni nu s-ar mantui si omenirea ar fi pierduta. Cum am fi fara NT? Cam ca in Imperiul Roman, ducand razboaie nesfarsite si in ignoranta toatala. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Da, Iisus. Iertare frate si multumesc.
|
|
|||
|
|||
![]()
E un pacat atat de mare sa scrii din greseala Iisus cu "i" mic? Credeti ca Iisus ne va judeca pentru asta? Am vazut ca multi scriu Dumnezeu prescurtat, desi alte cuvinte nu le prescurteaza, de parca "D-zeu" ar suna mai "melodios". Eu zic sa nu ne mai impiedicam de atatea amanunte, ca s-ar putea sa pierdem esentialul.
Imi cer scuze daca a deranjat constatarea mea, nu am facut-o cu rautate ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Doamne ajuta, draga Anca
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Imi plac aceste mici discutii intre credinciosi, caci se termina intotdeauna in consens.
|
|
||||
|
||||
![]()
Greselile astea mai apar din graba iar cand se mai intampla ,nu cred ca-L supara pe Domnul .. important e ce simtim si ce gandim ,ce facem ..
Stie EL ce-i in inima noastra, ca acolo trebuie sa fie scris Iisus cu I mare ..
|
||||
|
||||
![]()
Sunt si astea niste justificari, cum justificam mai toata graba noastra in rugaciune, in mersul la Biserica , in aprinderea unei lumanari, a unei candele, pentru ca, oricum stie Dumnezeu ce e in mintea si sufletul nostru. Morala o tinem doar in teorii, bucurand-ui pe atei din plin. Deci, Iisus , si-n scris,si-n inima la fel se scrie. Te rog sa ma scuzi, dar nu po tfi alaturi de opinia ta .Cate un pic , cate un pic, si totul se reduce la ce credem noi ca avem in mintea si sufletul nostru
morala |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lipsa de Dumnezeu in viata morala | Decebal | Morala Crestina | 9 | 06.08.2013 12:02:33 |
Constiinta morala si legea lui Dumnezeu. | georgeval | Generalitati | 20 | 15.02.2012 00:37:34 |
Morala Crestina - importanta ei | iRoDiOn | Morala Crestina | 8 | 28.09.2011 00:45:33 |
Bioetica, familia si morala crestina | corneliamate | Intrebari utilizatori | 10 | 31.05.2011 07:21:11 |
Morala ortodoxa - o morala a existentei, nu a legilor | NagyAttilaPuli | Intrebari utilizatori | 8 | 04.07.2010 18:44:22 |
|