![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ti mai zis si mai sus...cand o sa ajungi la nivelul lui atunci sa-l critici...pana atunci incearca sa pastrezi tacerea ca nu prea stii ce vorbesti
|
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Ce vorbesti? Tu esti cel cu cenzura? Sau crezi ca numai tu ai dreptul la libertatea cuvantului? Spun exact ce gandesc si cum il percep eu pe acest Dan Puric... Un mascarici...[/COLOR]
|
||||
|
||||
![]()
[COLOR=green]Fereasca Dumnezeu! Eu am nivelul meu de care sunt foarte mandra, pe care, pentru nimic in lume, nu l-as schimba cu nivelul acestuia![/COLOR]
|
|||
|
|||
![]()
Foarte bine...atunci nu ii mai judeca tu pe altii (mai ales ca nu ii cunosti)..ca am observat ca nu iti convine cand pe tine te judeca cineva....si te simti tare jignita cand cineva o face
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Si ma rog de unde ai tu dreptul sa jignesti un om?...pe tine daca te jigneste cineva aici pe forum tipi 2 saptamani...lasa mandria asta la o parte ca nu iti sade bine
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Auzi doamna mea sunteti chiar penibila ,aveti grija ce vorbiti caci numai Dumnezeu sie cine are dreptate sau nu ,doamna perfecta ,cine te crezi tu ,la ce nivel te consideri tu,crestin ortodox oricum nu esti,nu ne mai stresa cu raspunsurile tale postate la misto ,nici nu am sa ma mai cobor la nivelul tau de pierduta in spatiu crezand ca esti pe pamant.Sanatate iti doresc. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dar tu cum iti permiti sa il jignesti pe Dan Puric?Ai cam dat-o in bara de data asta,vrei sa nu fii jignita ,mi se pare normal asta dar respecta si tu ,nu jigni pe altii pe cand tu ii faci mascarici pe altii si daca cineva iti spune ca esti ateu sau altceva sari cu gura,cum iti permiti sa ma jignesti,poate si tie o sa iti para rau pentru ceea ce faci,uite-te in ochii tai si apoi in ai altora. Sa revenim la subiect,Dan Puric este un mare om dar nu cred ca s-ar pricepe in functia de presedinte .Dar cel putin in 2009 nu ar sanse sa fie presedinte,in 2014 ar fi probabil.. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Dan Puric | Agkelos | Generalitati | 37 | 08.02.2014 01:01:54 |
Presedintele CJ Arges, retinut | Melissa | Generalitati | 2 | 26.01.2011 21:46:15 |
Presedintele UE | eulaura | Generalitati | 18 | 23.11.2009 12:35:05 |
Presedintele Romaniei, Traian Basescu a vizitat Sfantul Munte Athos! | mihailt | Generalitati | 1 | 30.05.2009 02:24:19 |
Dan Puric | peps | Generalitati | 0 | 01.03.2009 22:44:57 |
|