![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Stiti cumva o manastire de maici din Ardeal sau Moldova unde as putea sta o perioada 1 - 2 sapt, daca maicile primesc oaspeti si sunt de acord? trec print-o perioada mai dificila si as vrea sa stau la o manastire sa ma reculeg..
|
|||
|
|||
![]()
Suceava - la Putna sunt locuri de cazare (chiar daca nu este Manastire de maici)
Manastirea Agapia Iasi - Manastirea Galata Timis - Manastirea Sag (Timiseni) - Manastirea Cebza Arad - la Bezdin este o Manastire sarbeasca cu o singura maicuta in varsta (cred ca ar fi bucuroasa sa aiba alaturi de ea un suflet timp de cateva zile; maicuta vorbeste cursiv limba romana) |
|
||||
|
||||
![]()
Manastirea Varatic stiu ca are astfel de locuri de cazare.
|
|
||||
|
||||
![]()
Manastirea Techirghiol. Un scurt istoric poti gasi aici:
http://www.crestinortodox.ro/biserici-manastiri/manastirea-sfanta-maria-techirghiol-67835.html |
|
|||
|
|||
![]()
Cam cit mai este pretul de cazare/ noapte?
Se servesc si mese sau se aduce mincarea proprie? |
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa incerci si la manastirea de maici din Diaconesti, judetul Bacau, se afla situata in muntele Agas.
Sunt împotriva: avortului, homosexualității, sectelor, ateismului, masoneriei, păgânătății, ereziilor, ecumenismului, băncilor, cipurilor și actelor cu cip, politicianismului și a părăsirii patriei. Să ascultăm de poruncile lui Dumnezeu și atât! Viitoarele legi și acțiuni statale nu vor duce decât la compromiterea noastră ca ființe dumnezeiești și la pierderea libertății. Noi nu suntem legați de aceste rânduieli lumești deșarte și satanice, ci doar de voia Domnului! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt oarecum suspicioși deoarece au fost situații în care persoanele cazate în măn. nu au fost de bună credință. Sigur că se servește masa! Dacă nu ai bani să pui un acatist,un pomelnic (după buzunarul fiecăruia) prin participarea la muncă (făcând o ascultare) îți poți "plăti" masa și dormitul. |
|
||||
|
||||
![]()
Iti pot recomnda alte manastiri din alte zone. De pilda, Manastirea Techirghiol - este extraordinara, poti sta mult pe bani putini, eventual de loc, daca aduci ceva prinoase pt bucataria Manastirii. Eu m-am recules candva la Putna, in Moldova, la miezonoptica lg mormantul Sf.Stefan cel Mare, dar si la Tismana, Hurezi, Polovragi (aici am stat 5 zile - mi-am facut licenta despre istoricul acestei Manastiri, petrecand numai la biblioteca si rugaciune) apoi Dealu, Viforata, Namaesti, Sambata de Sus. Sunt manastiri extraordinare si pline de Sfintenie. Te intorci cu regret in cotidian, caci ti-ai fi dorit sa mai stai prin aceste locuri edenice. Doamne ajuta! si binecuvantari.
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc, dar un numar de telefon, imi poti da pe privat, sa anunt pe maici in caz ca voi merge, as vrea sa merg intr-un loc unde sa nu incurc sa fiu primita cu bunavoie, sa fie loc de cazare, eu am nevoie si de rugaciune si de munca fizica, eu imi doresc sa ajut, si as avea si cativa banuti sa-mi platesc cazarea si drumul, depinde cat de scump este.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Caut o manastire unde se impletesc metanii din lana... | -Alexandru- | Generalitati | 21 | 04.01.2014 18:48:31 |
Cunoasteti vreo manastire de maici cu moastele Sf Siluan ? | teodoraianys | Intrebari utilizatori | 14 | 13.02.2012 09:21:18 |
Pana unde poate patrunde biserica in viata noastra privata? | sophia | Despre Biserica Ortodoxa in general | 54 | 12.11.2009 13:54:22 |
Pelerinaj in Bucovina in sapt luminata, 23-26 aprilie 2009 | io_conss | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 09.04.2009 10:58:05 |
|