![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 
	 | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Da,asa pot spune despre aceasta predica caci nu-mi gasesc cuvintele care sa exprime simturile pe care mi le-a trezit,dupa ce am citit-o.Desi lunga mi-ar fi placut sa se continue. 

Cu o exprimare cum nu se poate mai clara cu cuvinte simple dar cu o formulare cu esenta pe intelesul tuturor.Reactualizarea pe care o face permanent are puterea de a ne trezi la realitatea pe care o traim .Citind aceasta predica,astazi inainte de a merge la biserica pot spune ca nu numai ca merg cu lectia invatata ,dar cu sufletul plin de o bucurie duhovniceasca pe care o traiesc si pe care sper cu ajutorul celui ce mi-a produs-o sa o pot transmite si celor din comunitatea mea.Fie ca Domnul sa ajute tuturor sa traiasca aceleasi simataminte ca mine si mai cu seama sa putem pune in practica .Doamne ajuta!  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Citat: 

| 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| O predica frumoasa din Duminica Mironositelor | sophia | Sfanta Liturghie | 3 | 16.05.2013 16:07:42 | 
| Predica la Duminica slabanogului de la Vitezda | sophia | Sfanta Liturghie | 5 | 05.05.2012 19:05:16 | 
| Predica la Duminica Tuturor Sfintilor | Silvia Calancea | Intrebari utilizatori | 0 | 19.06.2011 22:06:20 | 
| Prinos de recunostinta in Duminica slabanogului | glykys | Generalitati | 2 | 05.07.2010 21:10:47 | 
| Predica la Duminica Floriilor | leopoldina | Intrebari utilizatori | 0 | 28.03.2010 16:03:49 | 
| 
 |