![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Imi simt sufletul usor si am o imensa bucurie in suflet cand ma gandesc la Domnul.Imi simt aproape si ingerul pazitor si totodata pe Maica Domnului si toti sfintii pe care ii invoc.Haideti dragii mei sa ne rugam cu totii si sa cugetam macar cateva minute pe zi la faptul ca daca ne-am analiza fiecare felul de a fi am putea de veni mai buni si mai corecti fata de noi si totodata si fata de semenii nostri.AMIN
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Iar in rugaciunea catre Domnul Hristos,ce altceva facem,decat rememoram jertfa Lui,si exprimam speranta care noi ne-o punem in aceasta,pentru indreptarea vietii noastre neputincioase,si pentru luminare duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]()
te rog frumos isus hristos ajutama si pe mn o am o poveste de iubire si nu vreau sa o pirede niciodata o iubesc pe o fata care se numesc nicolescu elena florina o iubesc cu adevarat stii ca si ea iubesc dar eu mai te rog frumos imi dai inca o sansa la ea stii ca nu am facut bn dar sincer imi pare foarte rau ca am preduto pe ea o iubesc foarte mult eu nu stii ma rog asa de bn la tn dar promit incerte in ficare aseara ma rog la tn acum incolo te rog frumos sa inteleg mama ei cat de mult o iubesc eu pe fata ei te rog frumos mult isus hristos eu mai mare increde ca si tu vrei sa fii cu ea te rog frumos eu iarata-ma si pe pacatele care la facu eu numai tu stii cat de mult o iubesc eu pe fata asta imi pare bn ca imi dai o sansa la o cunoste asa de bn si de asta te rog pt tn sa mai imi o sansa la ea dar eu te rog foarte frumos din adicul sufletul ala meu sa mai dai o sansa la tn ca o iubesc foarte mult te iubesc foarte mult ca imi dai acesta iubire cu florina dar te rog frumos eu damil o sansa la cu ea char te rog frumos eu damil sa am o famile cu ea asta imi dorescul din tot sufletul ala meu o iubesc foarte mult te rog frumos dai o sansa la fi cu ea tot viata a mea te rog furmos arata cum sa fac vin inpoi ea la mn ca o iubesc mult de tot pe ea zis din suflet ca o iubesc foarte mult vreau sti si ea lucru ca o iubiescu foarte mult si mama ei va rog eu pt tot lumea sa isi bat joc de dragosta niciodata ca dragosta ne-am dat dumnezeu si isus hristos ei dai dragosta unul de altu
:):* va iubesc lumea asta pe tot |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta sambata sau duminica? | Va_iubesc | Nunta | 23 | 29.03.2018 10:41:15 |
Sambata lui Lazar | Mia Mia | Diverse Sarbatori | 12 | 13.04.2014 06:18:13 |
Rugaciunea de acasa si rugaciunea din Biserica | georgeval | Rugaciuni | 3 | 30.07.2012 23:01:10 |
Sambata mergem la Sf.Paraschiva!!! | elizabeta | Generalitati | 67 | 23.11.2009 23:12:37 |
sambata de sus | podolski | Generalitati | 3 | 20.09.2008 08:55:32 |
|