![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
"Mai bine moartea decât păcatul": aceste cuvinte concentrează programul de viață al sfântului Dominic, canonizat de Papa Pius al XII-lea la 12 iunie 1954, în fața a mii de tineri din toată lumea.
Canonizarea lui si cuvintele lui "Mai bine moartea decat pacatul" mi se par o mare erezie.Voi ce parere aveti? |
|
||||
|
||||
![]()
Alt eretic catolic. Având în vedere și că a fost canonizat de Anticrist, precis e în iad.
|
|||
|
|||
![]()
De ce te-ai suparat asa tare? Poate a vrut doar sa provoace.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca a trait intru Hristos,a respectat cele 10 porunci,si-a dedicat viata lui Hristos,indiferent ca-i catolic,merita sa fie Sfant.Sa terminam cu razboiul asta anti-catolici.Nu uita ca Hristos e pentru toti si nu vrea decat sa credem in El si sa Ii respectam poruncile!Iar asta cu iadul e pur si simplu foarte banala si de rasul lumii.Arde in iad pentru ce?Pentru ca a ales viata intru Hristos dar e catolic?Sunt ortodox dar nu mi se par intocmai sanatoase ideile acestea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Mi-am adus aminte de o sfanta chiar mai tanara, de fapt cred ca e unul dintre cei mai tineri sfinti ai Bisericii, iar deviza "mai bine moartea decat pacatul" i se potriveste si ei:
http://en.wikipedia.org/wiki/Maria_Goretti Sincer, nu vad unde e erezia. Poate ca Raul15 ne va lamuri si va detalia. In ceea ce ma priveste, nu am nici o indoiala ca aceasta fata se afla acum impreuna cu Tatal. |
|
||||
|
||||
![]()
Există 14 000 de sfinți mai tineri și decât Maria Goretti: sunt copiii în vârstă de până la 2 ani uciși pentru Cristos din porunca lui Irod.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt multe persoane pacatoase in lumea aceasta iar Dumnezeu asteapta pocainta rugaciune post spre iertarea pacatelor si credinta nadejde si dragoste.Hristos a lasat rugaciunea spre iertarea pacatelor nici decum moartea.Mat 6:12 și ne iartă nouă greșelile noastre, precum și noi iertăm greșiților noștri Dumnezeu vrea ca omul sa atinga desavarsirea(sfintenia) aici pe Pamant "Fiti dar voi desarvarsiti precum Tatal vostru Cel Ceresc desavarsit este Matei 5,48"nici decum moartea pentru a nu pacatui. PS:Roagate pentru a fi iertat nu te sinucide pentru a nu pacatui![Omul este o fire pacatoasa] |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ce multe exagerezi.Raspunsul tau e de-a dreptul absurd.Cum sa arda in iad?Pentru ce?ca l-a slujit pe Mantuitor?Ca a facut fapte marete pentru Mantuitor dar a fost la catolici? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Scuzele mele Mihnea Dragomir,credeam ca esti ortodox cu aceasta parere,nu mi-am dat seama ca e ironie,multumesc Noesissa.Inca o data scuze Mihnea.Doamne ajuta!
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfant, Sfant, Sfant ESTE Domnul Savaot | Eugen7 | Dogmatica | 4 | 16.01.2013 00:00:33 |
Cal.. sfant? | Creutzfeldt | Despre Biserica Ortodoxa in general | 43 | 09.05.2012 13:00:53 |
caut un SFANT! | ilieradu | Generalitati | 3 | 15.12.2010 19:16:21 |
Ce sfant este? | pacatoasa | Generalitati | 8 | 04.09.2009 00:11:34 |
A fi sau a nu fi sfant | Florin-Ionut | Generalitati | 27 | 20.10.2008 17:52:59 |
|