![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Astazi, 14 septembrie, se implinesc sapte ani de la trecerea la cele vesnice a parintelui Sofian Boghiu. Am vazut ca a aparut si o icoana cu chipul sau, icoana care ar fi trebuit sa apara odata cu canonizarea sa, dar ma opresc sa spun ca e un lucru indraznet tinand seama de faptul ca la Vatoped exista icoana parintelui Gheron Iosif (Iosif Isihastul) - necanonizat inca.
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ai putea sa postezi o poza mai mare (cu definitia mai clara)? ma intereseaza foarte mult. L-am cunboscut poe parintele Sofian si cred ca este un sfant. Daca o sa fie canonizat nu stiu, dar oricum, a fost un om induhovnicit. De fapt, in ortodoxia canonizarea vine in urma, ca urmarea si a venerarii de catre poporul crestin a unui om. este unul din criteriile de canonizare.
|
|||
|
|||
![]()
Sfantul Sofian ... Am incercat sa maresc icoana postata de Costel.
Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc Lapetitemoc! Ce frumos! Seamana foarte mult si in acelasi timp este ca o icoana.
|
||||
|
||||
![]()
Astazi am descoperit ca si Parintele Iustin de la Manastirea Petru Voda este pictat. Daca in cazul parintelui Sofian lucrurile stau altfel, caci el a trecut la cele vesnice, in cazul parintelui Iustin e nevoie de multa indrazneala sa faci acest lucru. Parintele Iustin este pictat ca sfant cuvios pe zidul exterior al Manastirii Bujoreni. Click pe poza ca sa o vedeti marita.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
Tags |
parintele sofian boghiu |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Parintele Sofian Boghiu | costel | Intrebari utilizatori | 8 | 20.05.2013 21:21:56 |
Sofian Boghiu - 8 ani de la plecarea la Domnul | cristiboss56 | Stiri, actualitati, anunturi | 11 | 13.09.2010 21:36:45 |
Parintele Sofian - despre botez | delyuta | Intrebari utilizatori | 11 | 03.03.2010 05:12:10 |
Omul - icoana a lui Dumnezeu, icoana - chip al omului îndumnezeit | adam000 | Pictura si Sculptura Bisericeasca | 4 | 19.11.2009 13:34:52 |
|