![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Unii oameni spun ca au viata vesnica altii spun ca nu au viata vesnica.
Ce parere aveti, care au dreptate? |
|
|||
|
|||
![]()
Nu inteleg intrebarea.
|
|
|||
|
|||
![]()
Depinde ce intelegi prin "viata". Daca te referi la mantuire... nu au toti. Daca te referi doar la o vesnica dainuire a sufletelor,atunci da,toti au viata vesnica!
|
|
|||
|
|||
![]()
Cand am intrebat daca cineva are viata vesnica m-am referit la sensul de mantuit. Si vreau sa mai clarific putin intrebarea? Poate sti cineva daca are sau nu are viata vesnica, adica daca e mantuit sau nu?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pana atunci, nimic nu e hotarat definitiv! Dumnezeu ne-a creat liberi, si calea pe care o luam depinde de noi, la fiecare pas. El 'sta la usa si bate'.. Noi trebuie sa-i deschidem. Sf. Isaac Sirul spunea ca lumina lui Dumnezeu din rai si focul iadului sunt de fapt acelasi lucru, prezenta lui Dumnezeu fara val, dar ca atunci cand noi ne-am intunecat sufletul si ne o punem acestei lumini, ea devine dureroasa si ne arde ca un foc.. asta e iadul. Noi il refuzam pe Dumnezeu.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
"Acestea am scris vouă, care credeți în numele Fiului lui Dumnezeu, ca să știți că aveți viață veșnică". Deci poti sti dc esti mantuit, si anume, dc te increzi in Hristos stii ca esti mantuit. Intaia epistola a lui Ioan e o epistola care defineste , la modul general, o persoana care se increde in Hristos si Ioan asigura o astfel de persoana ca este mantuita. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
1 Corinteni 10, 12 De aceea, cel căruia i se pare că stă neclintit să ia seama să nu cadă. 1 Timotei 3, 6 Episcopul să nu fie de curând botezat, ca nu cumva, trufindu-se, să cadă în osânda diavolului. Plus caderile lui Petru si a lui Iuda, chemati la apostolie! Deci: privegheati si va rugati neincetat, ca sa nu...
|
|||
|
|||
![]()
Domnule, nu este bine sa-l ispitesti pe Dumnezeu , ci sa faci voia lui spre viata vesnica si cu siguranta vei avea viata vesnica.
|
|
|||
|
|||
![]()
Am si eu o intrebare! Pana la urma, dupa Judecata De Apoi , noi oamenii (unii dintre noi) unde ne vom situa ? Ce este cu acel cer nou si pamant nou, despre care se scrie in Biblie Eu stiu ca dupa moarte exista un Rai provizoriu - precum si imparatia mortior (Iadul pentru unii) iar dupa aceea mai este si Imaparatia Cerurilor (lacasul lui Dumnezeu) ....Pana la urma , cei buni unde-si vor petrece vesnicia...Multumesc...Doamne Ajuta
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Abc'ul vietii eterne, elevii trebuie sa stie unde este viata vesnica | spre_rasarit | Sectiune dedicata profesorilor de religie | 3 | 16.01.2012 00:37:54 |
Despre cei ce isi iau viata... | malmo | Slujba inmormantarii | 25 | 07.02.2010 19:26:21 |
|