![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ce spune Biblia despre: LGBT,Tatuaje,Travesti, Magie, Necromanție și multe altele
Haideți să vedem anumite Legi,care sunt încă extrem de actuale,dar pare că habar nu avem că există în Biblie. Chiar și dacă ar fi date doar evreilor ,oare urmându-le,nu facem un pas către Dumnezeu? O sa luăm diferite subiecte extrem de actuale,sa vedem ce spune Dumnezeu despre ele. 1.Tatuajele Leviticul 19:28 VDCL [28] Și să nu vă faceți tăieturi în carnea voastră pentru un mort și SĂ NU VĂ FACEȚI SLOVE SĂPATE PE VOI. Eu sunt Domnul. Leviticul 19:28 VBRC2020 [28] Să nu vă faceți tăieturi pe trup pentru un mort și SĂ NU VĂ FACEȚI TATUAJE pe voi! Eu sunt Domnul. Am oferit două variante , traducerea literală și traducere Bisericii Catolice,unde folosind un limbaj mai modern, folosește chiar termenul tatuaj. 2.Necromantia/Spiritismul/Vorbirea cu morții (foarte in vogă mai ales în seriile de ghost hunting și alte asemenea investigații paranormale, chiar și eu am practicat) Leviticul 20:6 VDCL [6] Și sufletul care se va întoarce la cei ce CHEAMĂ DUHURILE MORȚILOR și la VRĂJITORI ca să curvească cu ei, îmi voi pune fața împotriva acelui suflet și‐l VOI STÂRPI din poporul său. Leviticul 19:31 VBRC2020 [31] Să NU MERGEȚI la NECROMANȚI și să nu-i căutați pe VRĂJITORI, ca să nu vă întinați cu ei! Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. 3.Adulter- Fără comentarii (dacă s-ar aplica Legea aici,nu știu câți mai rămânem vii) Leviticul 20:10 VBRC2020 [10] Dacă un om comite adulter cu femeia altuia – dacă comite adulter cu soția aproapelui său – să fie dați la moarte și adulterul și adultera! 4.Homosexualitatea- LGBT+ (Cer drepturi, însă Creatorul nu prea este de acord) Leviticul 18:22 VBRC2020 [22] SĂ NU TE CULCI CU UN BĂRBAT CUM SE CULCĂ CINEVA CU O FEMEIE: este un lucru abominábil. Nu-i doar abominabil,dar și sentința capitală. Leviticul 20:13 VBRC2020 [13] Dacă un BĂRBAT SE CULCĂ cu UN BĂRBAT cum S-AR CULCA cu O FEMEIE, să fie DAȚI LA MOARTE amândoi: au făcut un lucru abominábil. Sângele lor este asupra lor. 5.Vrajitoria, ghicitul (magie,tarot etc.) Avem mai jos un 3in1 Leviticul 19:26 VBRC2020 [26] SĂ NU MÂNCAȚI CU SÂNGE! Să nu PRACTICAȚI GHICITORIA și VRĂJITORIA! Deuteronomul 18:10-11 VBRC2020 [10] SĂ NU FIE la tine nimeni care să-și treacă fiul sau fiica prin foc, nici GHICITOR, PREZICĂTOR, MAG, VRĂJITOR, [11] nici DESCÂNTĂTOR, nimeni care SĂ CHEME SPIRITELE, FERMECĂTOR, și nici cel care CHEAMĂ MORȚII! 6.Consumul de sânge Leviticul 17:10 VBRC2020 [10] Oricine, din casa lui Israél sau dintre străinii care locuiesc în mijlocul lui, MĂNÂNCĂ SÂNGE DE ORICE FEL, îmi voi întoarce fața ÎMPOTRIVA CELUI CARE MĂNÂNCĂ SÂNGELE și-l voi NIMICI din mijlocul poporului său. 7.Blasfemie Leviticul 24:16 VBRC2020 [16] Oricine rostește BLASFEMIE ÎMPOTRIVA NUMELUI DOMNULUI să fie dat la moarte: toată adunarea să-l bată cu pietre. Fie STRĂIN, fie BĂȘTINAȘ, când rostește blasfemie împotriva Numelui, SĂ MOARĂ! 8.Violenta(chiar și împotriva animalelor) Leviticul 24:17-18 VBRC2020 [17] Oricine LOVEȘTE UN ALT OM să fie dat la MOARTE! [18] Oricine LOVEȘTE UN ANIMAL să plătească VIAȚĂ pentru VIAȚĂ! 9.Talionul Leviticul 24:20 VBRC2020 [20] frântură pentru frântură, OCHI PENTRU OCHI, DINTE PENTRU DINTE; după cum a provocat infirmitate în cineva, la fel să i se facă! Deuteronomul 19:21 VBRC2020 [21] Ochiul tău să nu aibă milă: suflet pentru suflet, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior! 10.Statui,Icoane + alte obiecte de închinare Leviticul 26:1 VBRC2020 [1] Să nu vă faceți IDOLI, să nu vă ridicați CHIP CIOPLIT sau STELE; să nu puneți în țara voastră nicio PIATRĂ SCULPTATĂ ca să vă prosternați înaintea ei; eu sunt Domnul Dumnezeul vostru. 11.Un adevăr mai greu de digerat,dar parte din Lege Deuteronomul 15:6 VBRC2020 [6] Domnul Dumnezeul tău te va binecuvânta, după cum ți-a spus, așa încât VEI DA CU ÎMPRUMUT MULTOR POPOARE, dar tu NU VEI LUA CU ÎMPRUMUT de la ele; VEI STĂPÂNI peste MULTE POPOARE, iar ele NU VOR STĂPÂNI peste tine. Deuteronomul 23:20-21 VBRC2020 [20] Să nu iei camătă de la fratele tău: nici camătă pentru bani, nici camătă pentru alimente, nici camătă pentru nimic ceea ce a împrumutat [de la tine]! [21] De la străin poți să iei camătă, dar de la fratele tău să nu iei 12.Travestiul- iată că Biblia cuprinde chiar și reguli despre asta Deuteronomul 22:5 VBRC2020 [5] Femeia să nu poarte îmbrăcăminte bărbătească și bărbatul să nu se îmbrace cu haine femeiești; căci oricine face lucrurile acestea este abominábil înaintea Domnului Dumnezeului tău. Vom continua cu altele….
|
|||
|
|||
![]()
Partea II
1.Prooroci/Învățători/Preoți/Pastori MINCINOȘI care pretind că vorbesc în numele lui Dumnezeu Ezechiel 13:3, 6-7 VDC [3] Așa vorbește Domnul Dumnezeu: „Vai de PROROCII FĂRĂ MINTE, care umblă după DUHUL LOR și NU VĂD NIMIC! [6] VEDENIILE lor sunt ÎNȘELĂTOARE și PROROCIILE lor, MINCINOASE. Ei zic: ‘Așa vorbește Domnul!’, măcar că DOMNUL NU I-A TRIMIS, și fac pe oameni să tragă nădejde că se va împlini cuvântul lor. [7] Nu sunt înșelătoare vedeniile pe care le aveți și nu sunt mincinoase prorociile pe care le rostiți? Voi ziceți: ‘Așa vorbește Domnul!’ în timp ce EU N-AM VORBIT .” 2.Sufletul, deși al lui Dumnezeu,prin păcat devine muritor ,deci inițial a fost creat nemuritor Ezechiel 18:4 VDC [4] Iată că TOATE SUFLETELE SUNT ALE MELE. După cum sufletul fiului este al Meu, tot așa și sufletul tatălui este al Meu. SUFLETUL CARE PĂCĂTUIEȘTE, acela VA MURI. 3. TOȚI cei păcătoși, răi, muritori sunt Iertați și vor TRĂI, dacă se întorc la Dumnezeu . Iată un exemplu cu Adevărat desăvârșit de chemare din partea lui Dumnezeu pentru Toți la Viață întru EL Doar așa putem scăpa de MOARTEA păcatului Ezechiel 18:21-23 VDC [21] Dar, dacă CEL RĂU se ÎNTOARCE de la TOATE PĂCATELE pe care le-a săvârșit și PĂZEȘTE toate LEGILE MELE și FACE ce este DREPT și plăcut, VA TRĂI negreșit, NU VA MURI. [22] TOATE FĂRĂDELEGILE pe care le-a făcut i SE VOR UITA! El VA TRĂI din pricina NEPRIHĂNIRII în care a trăit. [23] Doresc Eu MOARTEA PĂCĂTOSULUI?”, zice Domnul Dumnezeu. „ NU DORESC Eu mai degrabă ca el să se ÎNTOARCĂ de pe căile lui și SĂ TRĂIASCĂ? 4.Ziua Domnului, prilej pentru toate neamurile(națiunile)sa se apropie de Dumnezeu Ezechiel 30:3 VDC [3] Căci se apropie ziua, se apropie ZIUA DOMNULUI, zi întunecoasă – aceasta va fi VREMEA NEAMURILOR. 5.Învierea morților -cu detalii/graphic content Ezechiel 37:1-2 VDC [1] Mâna Domnului a venit peste mine și m-a luat în Duhul Domnului și m-a pus în mijlocul unei VĂI PLINE DE OASE. [2] M-a făcut să trec pe lângă ele, de jur împrejur, și iată că erau foarte multe pe fața văii și erau USCATE DE TOT. Ezechiel 37:3-5 VDC [3] El mi-a zis: „Fiul omului, vor putea oare OASELE acestea SĂ ÎNVIEZE?” Eu am răspuns: „Doamne Dumnezeule, TU ȘTII lucrul acesta!” [4] El mi-a zis: „Prorocește despre oasele acestea și spune-le: ‘ OASE USCATE, ascultați cuvântul Domnului! [5] Așa vorbește Domnul Dumnezeu către oasele acestea: «Iată că voi face să INTRE în voi un DUH și veți ÎNVIA! Ezechiel 37:6 VDC [6] Vă voi da vine(VENE), voi face să CREASCĂ pe voi CARNE, vă voi acoperi cu PIELE, voi pune DUH în voi și veți ÎNVIA. Și veți ști că Eu sunt Domnul.»’” Ezechiel 37:7-8 VDC [7] Am prorocit cum mi se poruncise. Și, pe când proroceam, s-a făcut un VUIET și iată că s-a făcut o MIȘCARE, și OASELE S-AU APROPIAT UNELE DE ALTELE! [8] M-am uitat și iată că LE-AU VENIT VINE, CARNEA a CRESCUT și le-a ACOPERIT PIELEA pe deasupra, dar nu era încă duh în ele. Ezechiel 37:9 VDC [9] El mi-a zis: „Prorocește și vorbește DUHULUI! Prorocește, fiul omului, și zi DUHULUI: ‘Așa vorbește Domnul Dumnezeu: « DUHULE, vino din cele patru vânturi, SUFLĂ peste morții aceștia, ca să învieze!»’” Ezechiel 37:10 VDC [10] Am prorocit cum mi se poruncise. Și a INTRAT DUHUL ÎN EI și au ÎNVIAT și au STAT PE PICIOARE: era o oaste mare, foarte mare la număr. 6.Accesul nepermis străinilor (neevreilor)netăiați împrejur In TEMPLUL LUI DUMNEZEU ,deci poți intra ca străin,dar cu condiția tăierii împrejur (circumcizie), bine că după asta devi evreu,deci nu mai ești străin Ezechiel 44:9 VDC [9] Așa vorbește Domnul Dumnezeu: « NICIUN STRĂIN NETĂIAT ÎMPREJUR cu INIMA și netăiat împrejur cu TRUPUL să NU ÎNTRE în LOCAȘUL MEU cel SFÂNT, niciunul din străinii care vor fi în mijlocul copiilor lui Israel.
|
|||
|
|||
![]()
"Chiar Èi dacă ar fi date doar evreilor ,oare urmându-le,nu facem un pas către Dumnezeu?"
O oarecare parte s-au mai transmis si crestinismului, de exemplu cerinta Bisericii sdin Ierusalim catre crestini sa nu manance animale sugrumate. Dar higlight-ul pe acest fel de legi nu e nici de cum esenta crestinsimului,si nici nu prezinta prea mare atractivitate pentru om, ca stie ca nu prin aceste legi usoare impresioneaza pe Dumnezeu. In Cuvantarea de pe munte a Domnului sunt altfel de legi decurgand din legea veche : jignirea e echivalata cu uciderea , pofta e echivalata cu adulterul, iertarea vrajmasului in contrast cu razbunarea, etc. Daca ai vorbi de acele legi noi, ar fi cu adevarat interesant, pentru ca acelea sunt cele care au cucerit inima lumii,si care sunt si cel mai greu de urmat. |
|