![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Buna seara! Daca stiti ce rugaciuni se pot spune in vreme de boala sau daca ma pot ruga intr-un fel anume, va rog sa imi scrieti. Caut liniste si intarire in rugaciune. Multumesc din suflet!
|
|
|
|||
|
|||
|
Sfântul Maslu e bun, spovedania deasă, există și unele rugăciuni care se pot cere de la preot pentru boală.
|
|||
|
|||
|
Daca stiti un preot bun cu care se poate lua legatura online (prin mesaj ), v-as fi recunoscatoare daca mi-ati scrie in privat. Simt nevoia unui sfat duhovnicesc si mi-ar prinde bine un sprijin in perioada aceasta. Multumesc din suflet!
Last edited by Nico3010; 30.06.2025 at 17:32:28. |
|
|
|||
|
|||
|
Cel mai bine e să mergi la spovedanie sau la o discuție față în față.
|
|||
|
|||
|
In ce tara sunteti? Canada, America?
Revelația monumentală oferita nouă RECENT de Dumnezeu drept dovadă a revărsării DUHULUI SFÂNT: Poveștile despre Baba Yaga , Hansel și Gretel, Scufița Roșie, vampirii șamd nu numai ca sunt reale și DOVEDITE ci se și derulează de sute și mii de ani pe Pământ. SĂ LUĂM AMINTE…ca negreșit vor urma altele! |
|
|