![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua, as avea si eu o intrebare, acum ceva timp tatal meu a gasit in casa parinteasca mostenita dupa decesul parintilor un borcan de mustar cu o lingurita care avea o fata sculptata in ea ( doi ochi si o gura), ce inseamna asta? este ceva de rau? Problema este ca la o perioada de timp si mama mea si sora mea s-au imbolnavit, lucrul care este straniu este ca ambele boli le fac sa fie slabite de putere sunt oarecum asemanatoare. Ce puteti sa imi spuneti despre asta?
|
|
|||
|
|||
![]()
Rugaciune staruitoare, spovedanie completa si sincera.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe doctor l-ai intrebat?
|
|||
|
|||
![]()
Da...normal, au si tratament, chestia e ca cu cat urmeaza mai mult tratamentul cu atat se imblonavesc mai rau, dar e ciudat pentru ca sora mea are 24 de ani...sa suferi de screloza multipla la varsta ei....tinand cont ca nu a baut deloc...de fumat nici atat...mie unul mi se pare ceva foarte straniu la mijloc....
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Da mai are si frati si surori...si chestia e ca s-au certat din cauza pamanturilor...din cauza casei, la 2 dintre ei nu le-a convenit deloc cum s-au impartit toate astea....o sora l-a si blestemat din cauza asta...mie nu imi vine sa cred cate certuri.....din cauza la niste cacaturi...
|
|