![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Am citit ceva într-o carte și cred ca este interesant:
Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Deh...nici musca nu mai bazaie.
|
|||
|
|||
![]()
daa... e interesant ... adica o femeie care e mai dezbracata vrea sa atraga privirile la mai multi barbati, pe cand una care este imbracata decent, nu are nevoie de admiratia nimanui de pe strada decat a unicului ei barbat ... si vedem pe strada femei si femei ... unele mai mult sau mai putin imbracate ... fiecare dupa cum are credinta sa ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Probabil cazul (real) al femeilor care nu au bărbat e pe undeva pe la mijloc... dar și extremele/ excepțiile întăresc regula, nu-i așa ?
Prima frază a citatului este cu adevărat remarcabilă ! P.S.: Mulțumesc, Simply_me ![]() Vă fac cadou o poză în care apare acest sfânt - zugrăvit în trapeza Mănăstirii Sf. Nectarie din Roscoe, NY. Este sfântul cu metanierul în mână (centru spate poza). Last edited by mirela.t; 27.06.2012 at 21:31:01. Motiv: post scriptum |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
In tinuta sta si bunul simt. Dorinta de a arata cat mai mult din trup tine de lipsa bunului simt. Exista o indepartare de la normalitate pentru a soca, a atrage priviri, a fi ravnita. Nu aceasta este calea sanatoasa de a gasi "sufletul pereche".
|
|
|||
|
|||
![]()
Of, iar ati inceput subiectul asta...
Si nu este asa. Daca nu te infasori , vorba cuiva mai sus, inseamna ca n-ai bun simt, sau vrei sa-ti insel barbatul, sau n-ai credinta? Chiar este jignitor. Sa nu cadem in extreme. Nu e vorba sa umblam dezbracate, dar nici in extrema cealalta sa nu cadem si sa judecam pausal toate femeile. Si zau, exista probleme mai importante in credinta, in biserica. Si merita discutate. Nu asta.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Normal ca un om curat sufleteste va vedea si cele din jur tot intr-un mod curat, dupa cum spun Parintii, dar cati sunt oare cu adevarat curati? Last edited by costel; 02.07.2012 at 15:12:40. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Portret de femeie | Pelerin spre Rasarit | Despre Sfanta Scriptura | 7 | 03.10.2014 10:39:39 |
Femeie in moarte clinica | alt_inceput | Generalitati | 18 | 04.01.2011 16:22:35 |
Despre femeie in Biserica | claudelina | Tinuta in Biserica | 34 | 13.09.2010 23:43:36 |
femeie insarcinata in post | ginabadea | Postul | 26 | 24.03.2010 10:59:50 |
Omul , bărbat și femeie | cristiboss56 | Din Vechiul Testament | 5 | 24.04.2009 17:46:29 |
|