![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Doamne ajuta,
Am o intrebare, poate careva dintre dumneavoastra imi poate da un raspuns. De ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti frumosi(fizic), astfel incat sa aiba fiecare sanse la casatorie? Sau macar daca tot nu ne-a creat pe toti frumosi, de ce a lasat ca aspectul fizic sa fie primul criteriu care se ia in seama atunci cand vine vorba de sa-ti placa o persoana(ma refer sa-ti placa pentru a putea avea o relatie cu acea persoana, iar mai apoi, a te casatori si a intemeia o familie)? De ce a permis ca o persoana urata fizic, dar cu calitati intelectuale si morale sa fie data la o parte, fara a avea sansa la fericire, in comparatie cu o persoana frumoasa fizic, dar urata moral si cu un intelect scazut? Si mai ales barbatii, oricat de urati ar fi, au pretentii la femei frumoase. Femeile frumoase de ce nu s-ar uita si ele atunci tot doar la barbati frumosi? Multumesc. O duminica placuta! (Rog ca acele persoane care vor sa faca misto de acest subiect sa se abtina de la a scrie raspuns si sa ocoleasca acest subiect.) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Corect. Dar in acelasi timp sunt si multe fete care nu sunt tocmai frumoase care sunt casatorite. Depinde ce isi propune fiecare.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Caci pt casatorie este nevoie de 2!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]()
Tocmai. Deci s-a gasit si "cealalta jumatate".
|
||||
|
||||
![]()
Pe cand daca e frumoasa, ii dai sansele si eventual daca e proasta sau rautacioasa, o parasesti.
pai atunci de ce nu suntem toti la fel de destepti etc. nu ar fii plictisitor asa? variabilitate,dragii mei. imi place cum zicea un parinte. fiecare are o indatorire, femeia frumoasa nu trebuie sa fie desfranata,iar cea care nu e la fel de frumoasa ca prima,sa nu fie rautacioasa.
|
||||
|
||||
![]()
Subiect foarte bun! Din pacate in capcana asta cad si eu de cele mai multe ori (de fapt cam de fiecare data - sa fiu sincer). Primeaza aspectul fizic in pofida celui sufletesc,moral... si am "muscat-o" de multe ori. De aceea e greu,trebuie rugaciune multa si mai ales rabdare,sa ne dea Dumnezeu ceea ca ne dorim si cautam. Mai rar intalnim trup frumos si suflet bun all in one. Dar... speranta moare ultima!
Doamne-ajuta! PS sper sa nu vad mistocari pe aici! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Bine,bine frumusetea nu ar fi o problema in sine insa acum curentul se indreapta catre imoral,daca femeia nu arata si se comporta ca o adevarata prostituata nu merita efortul s-o inviti la un suc :)
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu o fi indeajuns, desi in general din ce am vazut barbatul e mult mai destept decat femeia. Ce voiam eu sa subliniez era faptul ca daca barbat fiind nu-ti place cum arata fata, nici nu te mai intereseaza ce intelect si suflet are, ci mergi sa te uiti la altele care iti par frumoase. Ca dupa aia alea frumoase te dezamagesc, e alta poveste, dar macar alea au primit o sansa spre deosebirea de fata urata, dar desteapta si cu suflet bun. Si totusi nimeni nu si-a dat cu parerea de ce Dumnezeu nu ne-a creat pe toti frumosi.
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sufletul exista in cer independent de corpul fizic inainte de a cobori in fizic? | gavriil | Din Vechiul Testament | 63 | 22.01.2016 22:43:56 |
De ce barbatii vor doar aspectul fizic? | AGabriela | Nunta | 151 | 09.11.2012 09:24:09 |
Massmedia influenteaza mintile juvenile | Pavel_C | Biserica Ortodoxa si Massmedia | 10 | 06.04.2010 19:12:23 |
aspectul fizic | romandragut | Generalitati | 42 | 28.07.2009 12:00:44 |
Cum ne influenteaza credinta,viata proprie? | ory | Generalitati | 29 | 06.05.2009 10:25:14 |
|