![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
http://www.dailymail.co.uk/news/arti...rch-Spain.html
"Pana la 300 de mii de bebelusi spanioli au fost furati de la parintii lor si vanduti pentru adoptie de-a lungul unei perioade de 5 decenii , arata o noua investigatie. Copiii erau traficati de o retea secreta de doctori, infirmiere, preoti si calugarite intr-o practica raspandita ce a inceput in timpul dictaturii lui Franco , continuand pana la inceputul anilor '90 " |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
În mod evident, da, crede, dar nu văd de ce te miră asta.
|
|||
|
|||
![]()
In mod evident mi se pare ca e asa usor sa manipulezi... Cocacoc spune: 300.000 de bebelusi au fost FURATI pentru a fi TRAFICATI timp de 5 DECENII. Impartind 300.000 la 50 ani, iar apoi la 365 zile, inseamna ca din maternitatile Spaniei erau furati 16,43 copii IN FIECARE ZI, si nimeni nu s-a sesizat. Nu-mi pot imagina cum poate o persoana sa creada o asemenea gogomanie.
Last edited by nutucutu; 17.10.2011 at 15:32:05. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
N-am zis eu , si nici macar n-am scris (tradus) ca au fost 300.000 . Casca bine ochii la ce scriu inainte sa comentezi ca prostul. (pentru cine se simte)
300.000 e cifra maxima , nu stiu cum au ajuns la ea, in cel mai bun caz au fost vreo 30.000 1,64 pe zi suna mai bine pentru tine ? Atunci e ok . Daca au fost doar 1.64 pe zi nu-i asa mare paguba. In plus, ce te mira asa tare , in Irlanda au fost mii de copii abuzati in orfelinatele catolice . Daca ti-a fost spalat creierul de mic copil sa crezi ca preotii catolici is nu stiu ce DUmnezo pe pamant asta nu inseamna ca e asa. (vorbesc la general) Ca o paranteza citeste aici sa te incalzesti http://en.wikipedia.org/wiki/Catholic_sex_abuse_cases Last edited by cocacoc; 18.10.2011 at 07:36:01. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
. Numai in Timisoara se abandoneaza in jur de 50 de bebelusi pe an.In medie 4 bebelusi pe luna. sunt suficiente 60 de maternitati in tara.ca sa atinga cifra de 3000 de bebelusi abandonati pe an, cifra care reiese din studiu. credeti-ma asistentii sociali din tm duc o lupta acerba ptr convingerea mamelor minore sa nu-si abandoneze copiii. Si decat un copil chinuit intr-un orfelinat, mai bine unul plasat intr-o familie crestina.
|
|||
|
|||
![]()
Din articol e vorba de copii dati fara acord, nu doar cei abandonati. Au fost cazuri si in SUA, din ce am citit (aici fara legatura cu BC).
|
|
||||
|
||||
![]()
Și ăia sunt traficați?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Familiile din Spania, din cate am inteles au suferit de pe urma acestei practici...si nu au incetat sa afirme ca au fost mintiti, iar acum unele dintre ele se bucura pentru faptul ca si-au gasit copiii, si ca lupta lor a dat rezultate...chiar si dupa atatia ani.
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica catolica ca si cladire | elcipo | Biserica Romano-Catolica | 153 | 12.08.2015 14:07:40 |
Papa - Biserica Catolica - Singura Biserica | legionar | Biserica Romano-Catolica | 133 | 16.07.2013 11:22:01 |
biserica catolica versus biserica ortodoxa | sovidiu | Biserica Romano-Catolica | 36 | 08.06.2013 23:58:51 |
Dialog BOR - Biserica Catolica | Ducutu | Biserica Romano-Catolica | 70 | 08.05.2013 00:19:29 |
|