![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Care superstitii sunt adevarate, care nu, si de ce sunt/nu sunt adevarate?
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
sora mea urmeaza sa boteze o fetita. a vorbit la biserica, iar femeia ce se ocupa de administrativ in acea biserica, i-a zis ca panza de botez nu cumva sa o cumpere tivita, ca o sa aiba copilul anii legati (sau cusuti, nu mai stiu) ... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Oricum intrebam asa de curiozitate daca mai crede lumea in superstitii, ca am vezut ca exista persoane care cred ca Pamantul e plat pe acest forum. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
iar cand sunt imbinate cu religia ... fac ravagii. imi aduc aminte ca cineva mi-a spus sa nu mai calc pe capacele de canal cu 4 gauri, pentru ca, fiind 4, formeaza o cruce. problema este ca ca lumea nu tine cont de totalitatea intamplarilor. cati au avut cu adevarat ghinion in zi de vineri 13? putini. dar daca o data in viata ti se intampla ... gata e adevarata. la fe si cu marti 3 ceasuri rele sau pisica neagra. |
|
|||
|
|||
![]()
totusi nu e de recomandat sa calci pe capacele de canal ca s-ar putea sa te trezsti in el.
|
|
||||
|
||||
![]()
da, dar asta nu mai e superstitie.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Tags |
superstitii |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
superstitii sau adevar | ginabadea | Tinuta in Biserica | 78 | 08.07.2013 22:06:07 |
despre superstitii | Andreea2012 | Generalitati | 21 | 05.12.2012 18:08:14 |
Superstitii babesti si obiceiuri gresite | tigerAvalo9 | Generalitati | 22 | 02.04.2012 23:37:38 |
Superstitii sau traditii? | Victoria_7 | Despre Sfanta Scriptura | 9 | 02.04.2009 16:27:09 |
|