![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cititi aici un articol despre pomelnicele online oferite de site-ul pe care va aflati, crestinortodox.ro. Aparent patriarhia nu este de acord cu "specularea comoditatii".
Sunt curios daca si in cat timp dispare acest mesaj.
|
|||
|
|||
![]()
Si eu am dat de cateva ori pomelnic prin internet la Manastirea Dervent, cred ca a fost un lucru bun, neavand cum sa ajung prea des la acea manastire.
|
|
|||
|
|||
![]()
Pe de o parte, dacă avem în vedere considerentul distanței, soluția online pare practică. Pe de altă parte, parcă nu se prea împacă cu conservatorismul care îi este asociat bisericii. E delicată problema.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ontopic: Patriarhia nu si-a vazut partea leului si de aceea maraie. A ratat multe alte ocazii de a lua o pozitie ferma bazata pe principii si nu a facut-o. Ar fi putut sa nu-si ascunda turnatorii de exemplu sau ar fi putut sa nu faca propaganda politica in biserica dar cand afacerea este extrem de profitabila ce mai conteaza? Last edited by ai2; 14.06.2011 at 12:26:35. |
|
|||
|
|||
![]()
mai demult am gasit site-ul manastirii Devrent, avea si o sectiune de trimis pomelnice. Nu au vreo suma fixa http://www.dervent.ro/pomelnice.php?...ce&cType=INDEX
|
|
||||
|
||||
![]()
Subiectul e bun, dar linkul conține vorbe smintitoare și ar trebui șters.
|
|||
|
|||
![]()
par. Stoica nu este "Patriarhia".
Ar fi totusi interesant de stiut daca tranzactiile sunt comisionate sau nu si daca da cu cat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Din câte am înțeles, administratorului site-ului îi revine un comision, dar procentul nu e specificat. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa fim seriosi. Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu de fiecare dată când deschide gura, ci atunci când vorbește cu sau pentru media, în numele Patriarhiei. "Potrivit clericului, pomelnicele ajung la mănăstirea constănțeană, iar o parte din banii achitați online rămân comision administratorului site-ului." Or fi ei jurnaliștii mai dubioși, de felul lor, dar hai să nu ne aruncăm orbește în luptă fără să știm pentru ce luptăm. Dacă stai să te gândești, e perfect logic ca administratorul site-ului să ia un comision. Să întreții un domeniu pe net te costă. Credeai că a scos bani din buzunarul propriu? |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Biserica nu este de acord cu homeopatia? | pacatoasa | Generalitati | 282 | 21.09.2014 16:41:28 |
sunteti de acord sa cititi pentru mine Paraclisul Sfntului Nicolae? | andrutza151 | Umanitare | 1 | 23.09.2011 23:40:30 |
Sunteti de acord cu noua lege data ? | MIRELAMM | Preotul | 21 | 19.03.2010 19:48:58 |
Televizorul,aparent inofensiv.Oare asa sa fie? | Seraphim7 | Generalitati | 40 | 16.03.2010 21:24:59 |
Patriarhia Română | Danut7 | Generalitati | 1 | 07.02.2010 20:58:28 |
|