Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 26.12.2010, 19:25:13
nsimona nsimona is offline
Junior Member

Data înregistrării: 26.12.2010
Implicit reintoarcerea la dreapta credinta

Sunt mama unui tanar de 21 de ani care, incet, incet, s-a departat de la dreapta credinta. Nu bea, nu fumeaza dar isi petrece tot timpul liber pe internet, la jocuri pe calculator, pline de violenta. Este student anul I, a repetat anul I cred ca tot din cauza pasiuni pt. jocuri pe calculator, desi el spune ca nu e asa, e nervos, vorbeste rastit, ridica tonul, e lenes, nu suporta sa-i spun nimic, imi spune sa-l las in pace, din ce in ce se transforma in rau. M-am rugat la Dumnezeu sa-l ajute, sa-i lumineze mintea, dar cred ca nu este suficient. Ajutati-ma cumva, sa fac ceva sa-l aduc la dreapta credinta
Reply With Quote
Vechi 26.12.2010, 20:05:10
VladCat
Guest

Implicit

am trait o situatie oarecum similara si deabea in momentul in care am crezut cu adevarat ca Dumnezeu o va intoarce pe persoana respectiva (ea parea total de neintors...parea ca asa cum e asa o sa moara) Dumnezeu i-a dat "palma" de care avea nevoie si acum si-a schimbat viata radical....deci rugaciune si nadejde :D
Reply With Quote
Vechi 26.12.2010, 20:38:27
antoniap
Guest

Implicit

Politica demonului de Daniel Chira
Reply With Quote
Vechi 26.12.2010, 20:48:40
antoniap
Guest

Implicit

- In zilele noastre diavolul secera
Reply With Quote
Vechi 27.12.2010, 12:56:03
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
am trait o situatie oarecum similara si deabea in momentul in care am crezut cu adevarat ca Dumnezeu o va intoarce pe persoana respectiva (ea parea total de neintors...parea ca asa cum e asa o sa moara) Dumnezeu i-a dat "palma" de care avea nevoie si acum si-a schimbat viata radical....deci rugaciune si nadejde :D
Dacă încetezi să crezi că persoana (în general) e de neîntors, atunci se va întoarce? Întreb că mi se par persoanele din jurul meu de neîntors.
Reply With Quote
Vechi 29.12.2010, 19:48:34
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Dacă încetezi să crezi că persoana (în general) e de neîntors, atunci se va întoarce? Întreb că mi se par persoanele din jurul meu de neîntors.
nu numai sa incetezi sa crezi ca e de neintors dar sa nadajduiesti sincer ca Dumnezeu o va intoarce...atunci pentru credinta ta o va intoarce chiar daca ea nu s-a invrednicit sa fie intoarsa.
Reply With Quote
Vechi 29.12.2010, 19:51:23
camy_d camy_d is offline
Banned

Data înregistrării: 14.11.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de VladCat Vezi mesajul
nu numai sa incetezi sa crezi ca e de neintors dar sa nadajduiesti sincer ca Dumnezeu o va intoarce...atunci pentru credinta ta o va intoarce chiar daca ea nu s-a invrednicit sa fie intoarsa.
Mersi, dacă e cum spui tu, atunci vei salva multe suflete.
Reply With Quote
Vechi 29.12.2010, 22:21:30
VladCat
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de camy_d Vezi mesajul
Mersi, dacă e cum spui tu, atunci vei salva multe suflete.
pai nu e teoria mea :D...e ceea ce ne invata adevarul dreptei credinte explicat de Sfintii Parinti....deci noi ne rugam si asteptam sincer sa ii salveze si El ii va salva.

Doamne ajuta! :)

Last edited by VladCat; 29.12.2010 at 22:23:32.
Reply With Quote
Vechi 26.12.2010, 21:38:16
ionut stefan ionut stefan is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2010
Locație: bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nsimona Vezi mesajul
Sunt mama unui tanar de 21 de ani care, incet, incet, s-a departat de la dreapta credinta. Nu bea, nu fumeaza dar isi petrece tot timpul liber pe internet, la jocuri pe calculator, pline de violenta. Este student anul I, a repetat anul I cred ca tot din cauza pasiuni pt. jocuri pe calculator, desi el spune ca nu e asa, e nervos, vorbeste rastit, ridica tonul, e lenes, nu suporta sa-i spun nimic, imi spune sa-l las in pace, din ce in ce se transforma in rau. M-am rugat la Dumnezeu sa-l ajute, sa-i lumineze mintea, dar cred ca nu este suficient. Ajutati-ma cumva, sa fac ceva sa-l aduc la dreapta credinta
Multa rugaciune , sf spovedanie,sf impartasanie, si indelunga rabdare
Reply With Quote
Vechi 27.12.2010, 12:29:30
florinbrasov0 florinbrasov0 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2008
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionut stefan Vezi mesajul
Multa rugaciune , sf spovedanie,sf impartasanie, si indelunga rabdare
chiar si post(sub indrumarea duhovnicului)
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sfantul Maxim Marturisitorul- martir pentru dreapta credinta georgeval Diverse Sarbatori 7 03.04.2012 00:34:34
Dreapta credinta si credintele altora Traditie1 Despre Biserica Ortodoxa in general 31 14.03.2010 22:48:59
Dreapta credinta a poporului roman phradmon Biserica Ortodoxa Romana 33 26.10.2008 10:57:00
Blog "Ortodoxia - dreapta credinta!" MadalinS Generalitati 0 30.09.2007 04:19:00