![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
Buna ziua! Vreau sa marturisesc si eu o minune facuta de Sfantul Nectarie. Anul trecut, matusa mea, in varsta de 44 de ani a fost diagnosticata cu sindromul Hodkin. A inceput tratamentul la Fundeni, insa nimic nu i-a mers bine pana cand nu a inceput sa se roage la acest Sfant minunat. Rezultatele bune s-au vazut numai atunci. Acum este foarte bine si ne rugam sa ramana in continuare asa.
!Inca un sfat: nu uitati sa marturisti si altora minunile facute de Sfantul Nectarie, altfel El se va supara. Multa sanatate tuturor si Doamne Ajuta! |
|
|||
|
|||
![]()
Anca draga, ma bucur sa aud de remedierea starii de sanatate a matusii tale! Sa dea Dumnezeu sa ii fie bine in continuare si sa lucreze pentru mantuire fiind mereu recunoscatoare Sfantului Nectarie pentru ajutorul primit!
De ce nu ai postat la topicul "Sfantul Nectarie" sau "Intamplari adevarate"? Ai fi continuat sirul marturiilor ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
la inceputul anului..am avut o pierdere foarte mare in viata mea...asa cum am mai povestit aici...am inceput sa citesc acatistul SF NECTARIE care ma mai linistit...dar nu mia adus iubirea inapoi...inca sper eu...si am renuntat sa il mai citesc desi il citisem cam 3 luni fara operire si vazusem caci copertile acatistului aveau o oarecare pata ca sa zic asa si mi sa parut ca miroasae a mir...dar nu am luat in seama...
acum cateva seri am dorit sa recitesc acatistul asa am simtit nevoia si ambele coperti ale acatistului miroseau a mir..si erau un pic uleioase ca sa zic asa...acesta este un semn ca SF NECTARIE este langa mine...El nu ma parasit la greu..si este inca o minune a Sa...acum o sa ma rog in continuare pentru ca SF Nectarie sami indeplineasca dorinta...nu mi-am pierdut credinta...sper in continuare...MULTUMESC DIN SUFLET SFINTE NECTARIE SI DAMI PUTERE POE MAI DEPARTE ..POATE INTR-O Zi imi voi recupera persoana iubita... Doamne Ajuta!!!!!!! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Acatistul sf nectarie | patricia2006 | Generalitati | 5 | 27.06.2014 23:04:37 |
Un nou acatist cu Sfantul Nectarie? | Georgiana1995 | Generalitati | 7 | 18.09.2012 19:18:29 |
Acatistul Sfantului Nectarie | brunetzik | Intrebari utilizatori | 3 | 01.03.2012 14:02:36 |
Acatistul Sf.Ierarh Nectarie | tigerAvalo9 | Rugaciuni | 6 | 25.05.2010 23:49:31 |
|