![]()  | 
	   ![]()  | 

| 
 | 

| 

| 
||||

| 
||||
| 

[COLOR=Blue]Astazi pentru mine s-a nascut o stea! Ce poate fi mai frumos in viata - decat s-a te nasti, s-a cresti alaturi de parinti care te iubesc si iti ofera toata dragostea lor, s-a ai copii care s-a iti umple inima de bucurii iar apoi spre toamna vietii sa astepti si nepotei! Prin astea toate cu ajutorul Bunului Dumnezeu am trecut! Astasi a fost o zi mare - Am devenit BUNICA! fetita mea a nascut o fetita superba! Dragi prieteni, nici nu va puteti imagina prin ce emotii poate trece o mama cand isi stie fata in sala de operatii! Cu credinta in Bunul Dumnezeu sper ca totul sa fie bine.[/COLOR]

| 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Dumnezeu sa o ocroteasca, sa fie sanatoasa, isteata, frumoasa si voioasa!si eu am un nepotel de trei luni (sunt matusa)! 

cum o sa se numeasca minunea de fetita?  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Felicitari Maria, cu ocazia trecerii in randul bunicelor! Sa va traiasca nepotica!  

Dumnezeu si Maica Domnului s-o ocrotesca toata viata ei.  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Sa va traiasca nepotica si sa va bucurati de ea.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Doamne cât este de bine / Când e buni lângă mine / Buni, tata, mama mă iubesc / Și de mine se -n grijesc / Ține-i Doamne indurate  /  La mulți ani cu sănătate  / Fa-le parte tot de bine  /  Să se bucure de mine   

*Să fiți fericiți și Domnul să vă fie alăturea ! Cu mult drag : Cristian 

Biserica este dragoste, așteptare și bucurie. (Părintele Alexander Schmemann)  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cu ocazia acestui mare eveniment va doresc multa sanatate si parintilor putere prin voia lui dumnezeu sa o creasca cu frica si credinta in dumnezeul nostru,creatorul a tot ce a fost,este si va fi.AMIN.

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Dragii mei prieteni, va multumesc din suflet pentru urarile din mesajele voastre, desi nu va cunosc va simpt aproape! si asta pentru mine inseamna MULT! Mii de multumiri!

| 
| 

| 
||||

| 
||||
| 

Citat: 

Doamne ajuta tot o Buni  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Felicitari. 

Sa fie sanatoasa si Dumnezeu sa o ocroteasca. p.s.: la cat mai multi nepoti  | 
| 

| 
|||

| 
|||
| 

Cu părul nins, cu ochii mici 

Și calzi de duioșie, Aieve parc-o văd aici Icoana firavei bunici Din frageda-mi pruncie. Torcea, torcea, fus după fus, Din zori și până-n seară; Cu furca-n brâu, cu gândul dus, Era frumoasă de nespus În portu-i de la țară... Căta la noi așa de blând, Senină și tăcută; Doar suspina din când în când La amintirea vreunui gând Din viața ei trecută. De câte ori priveam la ea, Cu dor mi-aduc aminte Sfiala ce mă cuprindea, Asemuind-o-n mintea mea Duminicii preasfinte... de Ștefan Octavian Iosif  | 
![]()  | 

| 

Subiecte asemănătoare
		 | 
	||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari | 
| Hristos S-a nascut pentru toti oamenii! | laurastifter | Alte Religii | 24 | 05.04.2013 15:10:48 | 
| Astazi a nascut Loredana (Lore86) | Florin-Ionut | Stiri, actualitati, anunturi | 49 | 25.12.2012 19:47:24 | 
| Sunt legile Sabatului obligatorii pentru crestini in ziua de astazi? | morroshan | Generalitati | 209 | 11.05.2012 17:17:24 | 
| Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 09:32:49 | 
| 
 |