![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
buna, vreau sa spun inca de la inceput, ca sunt noua pe acest forum, si sper ca cineva o sa citeasca si mesajul meu.Am o cunostinta foarte apropiata, care are o problema de care se loveste mereu;are logonevroza.A incercat diferite tratamente pe la multi medici, si fara niciun rezultat. Are aceasta neputinta de la varsta de 9 ani, iar acum are 20 de ani si tot mai are aceasta problema si spera sa se faca bine dar nu stie cum.De aceea rog pe cei care au cunostinta de cauza, sa imi dea un sfat pentru a-l ajuta.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dute la mormantul Sfantului Parintelui nostru Arsenie Boca, de la manastirea Prislop.
Eu nu am auzit pe nimeni care sa mearga la mormant si sa nu primeasca ajutor..Si eu ii datorez o mare minune . E putin spus minune. Salvat de la "inec" mai degraba. Am inteles ca va fi canonizat in curand. Dute te rog cu incredere si ai sa vezi toate cate le vei cere spre folosul sufletului le vei primi. Si crede-ma ca este spre folosul sufletului ei ca ea sa fie un om normal chiar daca preotii nu sustin mereu asta. Lupta sa ajungi acolo pt ca nu vei regreta niciodata asta ci vei regreta ca nu l-ai cunoscut mai devreme. Sfantul Arsenie sa te primeasca . X
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
rugaminte | anaid37 | Rugaciuni | 8 | 21.07.2012 13:35:17 |
Rugaminte la dvs. | MariusPetre | Generalitati | 14 | 16.09.2010 15:36:45 |
rugaminte | brindusa | Teologie si Stiinta | 0 | 06.01.2010 21:06:52 |
Rugaminte | Tia | Rugaciuni | 9 | 04.12.2009 14:53:49 |