![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Papa Ioan Paul al-ll-lea a spus odata ca Romania este Gradina Maicii Domnului.
In "Codul Bibliei" descoperit cu ajutorul calculatorului (pe textul ebraic se gasesc in aceleasi pasaje cuvinte despre anumite evenimente din istoria omenirii-razboaie,moartea presedintilor,atentatele de la 11 septembrie,etc,de asemenea si profetii despre viitor)apare cuvantul Romania exact in pasajul din Geneza in care se vorbeste de Gradina Eden: [SIZE=3]“Și a luat Domnul Dumnezeu pe omul pe care-l făcuse, și l-a pus în grădina cea din Eden, ca s-o lucreze și s-o păzească.” (Geneza, cap 2, versetul 15).[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] In acest pasaj,in textul ebraic apare cuvantul Romania.[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] De asemenea,aici:[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] “Iată Eu (Dumnezeu) sunt cu tine și te voi păzi pe orice cale vei merge…” și “nu te voi lăsa până nu voi împlini toate câte ți-am spus”. (Geneză, cap. 28, versetul 15).[/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] [SIZE=3] Eu ma intreb daca Papa stia deja de acest cod dinainte sa fie facut public,si daca a facut conexiunea intre faptul ca Romania apare in pasajul in care se vorbeste despre Gradina Eden.[/SIZE]
[COLOR=#1f5e83][/COLOR] |
|
||||
|
||||
![]()
[SIZE=3][COLOR=green]Unde este Dumnezeu cand copii nevinovati mor sub roti de masina si in urma raman vieti pustii si strivite de durere?Intreb nu dau cu paru'... [/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cei ce sufera in aceasta viata,vor avea mare rasplata in cer. Daca toti am muri la 80 de ani,pai cine si-ar mai "sacrifica" tineretea pentru Dumnezeu?Ne-am intoarce cu totii la El in ultima clipa,la batranete.Moartea tinerilor este un semn de alarma pentru ca noi sa veghem continuu caci nu stim ceasul cand ne despartim de aceasta lume,si putem pierde tot,daca nu am trait-o corespunzator.
|
|||
|
|||
![]()
Sa-l lasam pe papa cel eretic de la Roma cu ale lui si sa nu ne imbatam cu ce prooroceste, el, ereticul, pentru o tara in majoritate ortodoxa, Romania.
Deocamdata, Gradina Maicii Domnului nu este Romania, ci Sfantul Munte Athos. Rog a nu mai crede tot ce vorbeste la capitolul "Vrute si nevrute" ereticul acesta la adresa Romaniei. Razvan |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
[SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Se cunoaste ca-n loc de suflet, ai calti dupa raspunsul pe care l-ai dat. Ce te intereseaza pe tine ce caut eu aici, per forum? E proprietatea ta? Esti cu ordinea? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Am pus o intrebare, atat... Dar, la intrebarea mea extrem de precisa, imi raspunzi aiuritor... Cine te crede? Eu - nu! Cred ca nici tu singur nu te crezi...[/COLOR][/SIZE]
|
|||
|
|||
![]()
Citat:
În prealabil postat de alexandra28again ![]() Cei ce sufera in aceasta viata,vor avea mare rasplata in cer. [SIZE=3][COLOR=green]Cu ce-mi garantezi mie asa ceva? Cine ma poate convinge ca asa va fi? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Se cunoaste ca-n loc de suflet, ai calti dupa raspunsul pe care l-ai dat. Ce te intereseaza pe tine ce caut eu aici, per forum? E proprietatea ta? Esti cu ordinea? [/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=green]Am pus o intrebare, atat... Dar, la intrebarea mea extrem de precisa, imi raspunzi aiuritor... Cine te crede? Eu - nu! Cred ca nici tu singur nu te crezi...[/COLOR][/SIZE] poi shtii de ce se intampla astea? ca dumneata te uitzi la viatza asta, shi te amarashti pentru durerile shi moartea trupeasca, pe cand alexandra merge cu gandul la viatza ailalta... shi astfel reusheshte sa creada... "tzine mintea la iad si nu deznadajdui" (adica la iezerul veshnic ce arde cu pucioasa caci acolo este rasplata celor... inca de la intemeierea lumii, sa vezi acolo judecata ca intri prin el shi nu mai ies decat sfintzii shi dreptzii, restul raman prinshi acolo in drumul spre CER, cum marturisise in vedenie sfantul Nifon) deci alexandra n-a mintzit, dar noua ne este greu sa credem, shi doar ni se pare ca am credea, caci defapt credem nimic altceva decat necredintza, adica exact ca nu v-a fi shi nu este dreptate, caci daca am crede, ca Hristos shi Dumnezeu este DREPT shi MIlostiv, atunci pentru ce ne-am mai razvrati? deci iata ca in nedreptate credem cu mare fortza shi de aici multe dureri shi certuri... "bobul lui se transforma in taciune iar el se crede grau nedreptatzit" (p.pr.A.Boca) |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
asa cum ai intrebat tu unde a fost Dumnezeu cand au murit copiii striviti de rotile masinilor,asa te-am intrebat si eu de ce ai ales tocmai acest forum ca sa scri.As putea sa-ti spun si eu: ce te intereseaza pe tine ce face Dumnezeu cu propria Lui creatie-oamenii?Sau cand ii ia de pe pamant sau ce incercari le da? Eu ma cred in ceea ce am zis,mai ales cand vad cum cei de langa mine se prabusesc in fata necazurilor lumesti,iar eu raman in picioare.Asta este puterea pe care mi-o da dragostea in Hristos.Dar sa nu ma bucur prea mult,caci nu se stie cum cad si eu din pricina necredintei mele.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am vazut ca altii deja s-au lansat sa-ti combata concluzia, insa da-mi voie sa te intreb despre premisa: 1. Ce este acest Cod al Bibliei? Unde pot gasi informatii obiective despre el? Cine l-a descoperit? Ce credibilitate are cercetarea? Cum imi poti garanta ca nu e doar un algoritm aleator care a fost folosit si cu ajutorul caruia s-au scos niste versete din Biblie la intamplare? Stim cu totii cat de interpretabila e Biblia (cine nu e de acord sa-mi explice cele 34000 de culte ce se declara crestine la nivel mondial). Indiferent de algoritmul folosit se ajunge la scoaterea unor versete din context. Aceste versete, puse unele langa altele pot fi citite oricum, in curmezis, de la dreapta la stanga si de jos in sus sau inapoi. E ca si ghicitul in cafea si daca vrei sa gasesti ceva, gasesti. Mai baga in ecuatie nitica imaginatie si se pot face legaturi intre orice si oricine. 2. Tu cat de multe cunosti despre computere (nu "calculatoare")? Crezi ca daca ceva e "facut pe calculator" inseamna ca acel ceva e infailibil, perfect, sau macar de calitate? Pe bune, asta e un stereotip peste care credeam ca Romania a trecut odata cu iesirea din tranzitie. Sper ca nu esti precum parintii care inca mai cred ca e de ajuns sa "iei calculator la copil" pentru a-i creste acestuia media notelor la scoala. Computerele nu mai sunt apanajul exclusiv al oamenilor de stiinta, pana si analfabetii au acces astazi la ele, asta inseamna ca oricine poate veni cu orice fel de teorie, cat de nastrusnica. Nedemonstrata, acea teorie ramane la cosul de gunoi. Cred ca ce stii tu despre acest "Cod al Bibliei' se trage din legende urbane, studiate apoi prin aprofundarea unei literaturi proaste, gen Dan Brown, filme si mai proaste, exagerate si senzationaliste pe Discovery plus documentarea pe cateva site-uri conspirationiste pe internet. Dan Brown si cei ca el scriu pentru bani, socheaza pentru bani pe cei care se socheaza la scrierile lor. Discovery profita de pe urma celor care pun botul si scoate "documentare" despre asta, iar conspirationistii aia de pe internet sunt dusi cu pluta. Asa ca in loc sa ne spui cat de minunat e "Codex Biblicus" asta, mai bine spune-ne de ce ar trebui sa-l luam in serios. Daca tot e o scriere atat de profetica, de ce ne spune despre nenorociri dupa ce s-au intamplat? De cand sunt aici pe forum, pe langa crestin ortodoxie, despre care nu spun ca este o prostie, am vazut zeci de mesaje ale unor oameni care au o inclinatie catre teorii conspirationiste, pseudostiinte si in general chestii care n-au nici o treaba cu credinta ortodoxa si nici cu ratiunea. Nu va cer sa fiti atei sau agnostici, va cer sa fiti rationali si sa nu mai credeti in toate prostiile. Va cer sa fiti atei cand vine vorba de orice altceva decat credinta ortodoxa, fie ca este superstitie, conspiratie sau "profetie". Cand vei intelege, alexandra28again (si e valabil si pentru altii), ca nu este bine sa iei ca atare orice teorie care apare? Cand vei intelege ca pentru a fi acceptata este nevoie de un consens stiintific, ca nu se demonstreaza nimic cu sintagma "cercetatorii britanici au descoperit" fara citarea unei surse respectabile, obiective si credibile? Cand vei intelege ca simpla folosire a unui computer intr-un studiu mai mult sau mai putin stiintific nu garanteaza in nici un fel integritatea si veridicitatea acestuia? Nu mai trata "calculatorul' ca detinator al tuturor raspunsurilor, este doar o unealta asa cum este si un ciocan geologic. Poate fi folosita prost sau bine, in functie de abilitatile si interesele utilizatorului. Scuze pentru raspunsul lung, insa conspirationistii si teoriile lor ma scot din sarite. La fel ca si pseudostiintele, cum ar fi astrologia, laolalta cu cei care cred in veridicitatea lor. Imi doresc ca toti oamenii sa beneficieze de un simt critic, sa aiba puterea sa puna la indoiala ideile si conceptele emise de cei din jur si sa nu mai ia ca atare tot ce vad la televizor sau aud printre prieteni. Poate ca unora li se pare frumos sau de dorit sa creada in astrologie, coduri biblice, ocultism, extraterestrii si conspiratii, insa a dori ca un lucru sa fie adevarat nu-i confera veridicitate. |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu am dat mai multe detalii despre acest "cod" deoarece am mai scris un topic dedicat exact acestui subiect.
Descoperirea "codului" nu este ceva interpretabil,ori crezi in el ori il consideri doar o coincidenta. Adica,ori crezi ca acele cuvinte apar ca simpla intamplare ori crezi ca au un mesaj. Iata cam cum arata: ![]() Mie una nu mi se pare o coincidenta ca turnuri,avion,vor cadea,vor arde,martir,etc sa fie doar o coincidenta. Cel care a descoperit codul a gasit de asemena,in Biblie, profetita moartea lui Ytzhack Rabin.Si multe alte evenimente care au avut loc. Eu una nu cred in toate aceste teorii inventate de americani,insa aceasta descoperire este un adevar,care poate fi verificat.Ori crezi ca e coincidenta,ori crezi ca Biblia detine si acest secret.Si de ce nu ar fi asa?Nu gasesc raul in asta.
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Slava maicii domnului | patricia2006 | Generalitati | 6 | 05.07.2012 16:21:19 |
Romania,gradina Maicii Domnului | modele | Generalitati | 40 | 03.12.2009 16:36:00 |
Brîul Maicii Domnului adus in Romania | Iustin32 | Generalitati | 0 | 16.05.2008 11:01:12 |
Braul Maicii Domnului in Romania | Christiana | Stiri, actualitati, anunturi | 3 | 08.05.2008 10:32:52 |
Acatistul MAICII DOMNULUI | cristiboss56 | Rugaciuni | 6 | 08.12.2007 05:04:38 |
|