Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Stiri, actualitati, anunturi

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.08.2010, 22:50:41
cosmin_lovin cosmin_lovin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 18.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit Mai luptam pentru mantuire?

Citeam aseara pe blogul lui Sacssiv(ar fi cam cel mai documentat blog ortodox) ,articolul de mai jos si constatam ca are dreptate in ce spune,astfel,daca acum un an strangeam semnaturi ''anti-cip'' si altele,acum... nimic.Intrebarea e: acceptam pactul cu diavolul si devenim slugi supuse lui ,renuntam la lupta si o lasam pe seama altora, acceptam derularea Apocalipsei ca inevitabila?Nu-i rau sa avem credinta ca Hristos ne va isbavi,dar noi doar sa asteptam?M-am uimit si m-am bucurat cand am citit despre V.Gafencu,I.Ianolide,Par. N.Grebenea,Par.D.Bordeianu s.m.a.care au pastrat demnitatea si credinta poporului roman precum si de Par.Arsenie,Par.Iustin, Par.Adrian.F s.a. care inca traiesc o viata de marturisitori inchinata lui Hristos,avem deci pilde vii pe apostolii lui Hristos printre noi asa ca n-avem scuze pentru atitudinea noastra caldicica.Daca alegem asteptarea pasiva se pare ca ne mai ramane doar o sansa:sa ne invredniceasca Dumnezeu sa devenim si noi marturisitori ai Adevarului.Articolul de aseara (partial), si un video cu sfatul unor mari duhovnici ai nostri:
[COLOR=blue]INTREBARE catre cei UN MILION care au cerut referendum in chestiunea actelor cu CIP. Ce s-ar intampla daca toti am refuza noile BULETINE CU CIP?[/COLOR]Posted in [COLOR=blue]BULETIN CU CIP[/COLOR], [COLOR=blue]CARTE ELECTRONICA DE IDENTITATE[/COLOR], [COLOR=blue]CIPURI[/COLOR] by saccsiv on august 30, 2010. Dupa cum stiti, o parte dintre crestinii cunoscuti dintre cei cu bloguri, reviste, carti, conferite, au lasat-o mai moale sau ii ataca furibund pe cei ce inca indeamna sa refuzam CARTILE ELECTRONICE DE IDENTITATE cu CIP:[COLOR=red]Multi am fost la chemarea parintelui Iustin Parvu. Putini am mai ramas …[/COLOR] Oare cei un milion s-au sucit si ei? Consider ca nu toti, ci eventual doar o mica parte. Mai mult, sigur nu toti cei anti cip au semnat acel referendum, ca atare, per total, tot au mai ramas cateva sute de mii cu aceeasi parere de anul trecut.Asadar, ce s-ar intampla daca sute de mii ar refuza noile buletine? Desigur, SISTEMUL ar fi surprins, iar mass media, cu toate ca nu-i convine, va trebui sa vorbesca despre acest fenomen. Probabil o va face la modul negativ, dar de vorbit cat de cat, vor vorbi. Precum s-a intamplat cu vaccinurile. Si astfel, din ce in ce mai multa lume va afla ca ceva se petrece. Multi vor rade ragaind a bere. Altora insa, li se vor aprinde oarece beculete. Precum s-a intamplat cu vaccinurile Pentru aceasta insa, trebuie inceput de undeva. Oamenii trebuie sa afle. Si de unde din alta parte, decat din bloguri si conferinte? Precum s-a intamplat cu vaccinurile … Iar argumentul nostru trebuie sa fie spusele MARILOR DUHOVNICI:[COLOR=red]VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?[/COLOR]
-La: http://saccsiv.wordpress.com/ puteti vedea si articolul de astazi si de fiecare zi .
-La: http://saccsiv.wordpress.com/about/ sunt multe informatii interesante si utile in cele doua cuprinsuri :cuprins A-N si cuprins O-W

Last edited by cosmin_lovin; 31.08.2010 at 23:17:37.
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dogma este obligatorie pentru mantuire catalin2 Dogmatica 137 04.10.2011 15:59:10
Pastrarea dreptei credinte - conditie pentru mantuire sorin_b Intrebari utilizatori 0 17.09.2010 22:09:50
Grija pentru mantuire nico.dia Intrebari utilizatori 4 23.05.2010 19:26:41
Exista mantuire pentru cei ce mor cu datorii? bodo1222 Generalitati 24 17.02.2010 10:14:11
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04