Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 20.12.2005, 10:35:00
mindblow mindblow is offline
Junior Member

Data înregistrării: 20.12.2005
Implicit

In primul rand as vrea sa~ multumesc celor care au reusit sa~ faca~ un asemenea site posibil. Cu toate ca~ toata~ lumea s.a chinuit sa~ puna~ OnLine ceea ce cred ei ca~ ar fi folositor, NIMENI nu s.a gandit ca~ un "simplu" Tatal Nostru ar fii ceea ce ma~ aduce aici.
Da, recunosc, eu sunt cel care il cauta~. De 3 luni de zile nu am casa~, familie, masa~. Tra~iesc cum pot si reusesc sa~ o fac destul de bine. Cu cateva seri in urma~, vroiam sa~ ma~ rog Domnului, sa~i multumesc si oarecum sa~l rog sa~ ma~ protejeze in continuare. Am aflat cu stupoare ca~ am uitat Tatal Nostru. Neavand resurse reale ( ca~rtzi de ruga~ciuni ) am apelat la internet sa~ vad~ daca~ ceea ce caut poate fi ga~sit. Nu, nu poate fi ga~sit. E posibil?

Ceea ce va~ rog, e sa~ ma~ ajutatzi in lega~tura~ cu acest "simplu" Tatal Nostru. Postatzi.l OnLine, poate e o noua~ forma~ virtuala~ de ruGa~ciune.

Carpe diem.
Reply With Quote
Vechi 20.12.2005, 11:07:08
Tudor Tudor is offline
Member

Data înregistrării: 12.07.2005
Implicit

Tatal Nostru

Tatal nostru
Care esti in ceruri
Sfinteasca-se numele Tau
Vie imparatia Ta
Faca-se voia Ta
Precum in cer asa si pre Pamant
Painea noastra cea de toate zilele
Da-ne-o noua astazi
Si ne iarta noua gresalele noastre
Precum si noi iertam gresitilor nostri
Si nu ne duce pre noi in ispita
Ci ne izbaveste de cel rau
Ca a Ta este imparatia
Slava si puterea
In numele Tatalui
Al Fiului
Al Sfantului Duh
Amin.

[size=1][color=green]Mesaj editat la Decembrie 20th, 4:57 AM[/color][/size]
Reply With Quote
Vechi 28.03.2006, 00:28:35
NiCcoleta NiCcoleta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.02.2006
Locație: Iasi
Religia: Ortodox
Implicit

Rugaciunea "Tatal nostru" se gaseste la inceput de orice acatist,deci poti merge si la acatiste si ai sa o gasesti!!
Reply With Quote
Vechi 20.04.2008, 17:15:32
BotosRemusEmilian BotosRemusEmilian is offline
Banned

Data înregistrării: 02.02.2008
Implicit

De asemenea rugaciunea o poti gasi in Biblie. Banuiesc ca oricate carti si reviste ai unde locuiesti, ai printre ele si o Biblie. Postand pe un forum ortodox, tu ortodox si Biblia cred ca este Ortodoxa. Iar daca nu stii unde e in Sfanta Scriptura, puteai sa suni si un prieten preot sau un prieten mai credincios care iti putea spune. Ori in ultima instanta, puteai sa suni la informatii sa iti dea niste numere de telefon : Mitropolie, cateva parohii si aflai sigur unde este in Biblia care o ai. Este de ajuns sa vrei. Ori daca nu ai nici Biblie in casa, nu e bine. Dar tot aflai. Frate, bucura-te de Dumnezeu si roaga-te cat de mult poti.
Iata, sa nu mai uiti unde gasesti Tatal nostru, este la Matei 6.
Reply With Quote
Vechi 20.04.2008, 17:52:04
veilur veilur is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.01.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Emiliane, incearca sa intelegi ca mindblow este la inceput, trebuie sa il iei mai usor :)
Si plus ca el a spus clar ca nu are carti de rugaciuni, Biblia cu atat mai putin, dar nu trebuie sa il mustram ca nu are, ci eu ma bucur ca a apelat totusi la acest forum pentru a afla rugaciunea, e bine pentru un inceput :)
Reply With Quote
Răspunde

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Oare? iRoDiOn Generalitati 7 30.03.2012 12:01:43
oare.. ioanhodean Mari Duhovnici si predicile lor 10 22.07.2008 11:32:27
OARE CE SA FIE? simona76 Generalitati 39 09.07.2008 00:08:08
De ce oare:) BogdanBogdan Generalitati 4 06.03.2008 18:25:42