Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Intrebari utilizatori

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.05.2012, 17:05:35
alexandra75 alexandra75 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 21.05.2012
Implicit sunt derutata

nici nu stiu cum sa spun ...de ex eu incerc sa tin calea dreapta sa fiu buna sa iert sa postesc sa renunt la ceva confortabil aici pt a nu face pacate ...mai multe....dar ma uit in jur cei care fac mult rau de ex si mie le merge bine si acum si in comparatie cu i tot eu sufar mai mult si mereu am dat despre cum te poti mantui cat de usor kiar de ai desfranat o viata,daca ai facut rau ,daca ai nedreptatit, daca te spovedesti si iti pare rau te iarta Domnul.de ex povestea la slujba un parinte ca era o desfranata ce dupa multi ani sa hotarat cu adevarat sa se caiasca in pustiu si mergand spre pustiu pt a se pocai a murit pe drum.si in cer diavolul a zis ca e a lor ca a pacatuit toata viata dar ingerii au zis nu e a lor ptk ea a murit cu gandul sa se caiasca. si asa sa si mantuit mergand in rai.acum ce sa inteleg ca te distrezi o viata calci pe altii in picioare si daca spre sfarsit te spovedesti iti pare rau gata teai spalat de pacate.va rog sa intelegeti ce vreau sa zic ptca sunt cam suparata.desi stiu ce e aia sa te rogi sa se faca minuni cu mine si copilul meu nu n sunt o novice in ortodoxism kiar practic dar acum vad ca cine ma distrus in viata mea ii este bine si eu trag si tot trag ...unde e dreptatea cum de le este numai bine lor de ani de zile in jur de aprape 20 de ani deci nu vbm de 2 ani aici.miam cam pierdut rabdarea si am cazut in gandurile astea care stiu ca sunt nedrepte.Dumnezeu sa ma ierte
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Cine la creat pe dumnezeu? rafella Generalitati 28 30.04.2016 07:23:14
Cine-i drept inaintea lui Dumnezeu ? bodale Intrebari utilizatori 2 09.03.2012 14:08:14
Cine nu crede in Dumnezeu ladyanda Generalitati 235 14.08.2011 14:08:26
Cine poate trai fara dumnezeu???? geo.nektarios Secte si culte 52 20.11.2009 00:32:53
Fetita mea ma intreaba cine la facut pe Dumnezeu? pethrina Generalitati 25 05.06.2009 19:39:18