Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Minuni ale Ortodoxiei > Intamplari adevarate

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 09.01.2013, 21:22:34
maria-15
Guest

Implicit intoarcere la Dumnezeu...neasteptata

deschid acest topic deoarece imi face placere atunci cand citesc despre o anumita persoana ca se intoarce la Dumnezeu.si aceasta intoarcere e cu atat mai minunata,cu cat persoana respectiva era inainte fie o vedeta,fie un profesor universitar sau avea alte functii importante in societate.

m-am gandit ca ar fi frumos sa postam aici exemple de astfel de persoane,despre care am citit sau poate avem avut norocul sa le cunoastem.

...incep eu:nu mica mi-a fost mirarea cand,aflandu-ma intr-o minilibrarie (ca sa zic asa),vad pe coperta unei reviste(LUMEA CREDINTEI) o poza cu un calugar(asa credeam eu,adevarul e ca purta o camasa neagra :D).am luat-o in mana pt. a o studia mai bine.calugarul imi parea f.cunoscut,eram sigura ca l-am mai vazut undeva si,totusi,numele lui (era scris pe coperta) nu-mi spunea nimic.rasfoind revista,am ramas uimita sa aflu ca acel calugar nu era altul decat Nelu Curca(Actorul MIHAI COADĂ) din serialul "La bloc" de pe PROTV.nu-mi puteam crede ochilor:actorul care juca intr-un serial ce nu avea nimic in comun cu Dumnezeu (cine a vazut serialul stie ca erau chiar multe situatii care sa zicem ca nu erau in concordanta cu Dumnezeu) era acum intr-o revista,vorbind despre relatia lui cu Dumnezeu.

atasez si 2 poze cu actorul(prima e facuta in perioada cand juca in serial,a 2-a e poza din revista) pt. a se vedea diferenta.

...si acesta este interviul din revista:http://www.lumeacredintei.com/sct_4/...spre_altar.htm

astept sa aflu despre cat mai multe astfel de cazuri fericite :D
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Calea de intoarcere Pilu Homosexualitatea 26 29.03.2010 01:13:10