![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Prima zi din martie, inceputul primaveri , a renasteri naturi , ne indeamna pe noi toti la o reevaluare pe toate planurile , spirituale, sentimentale , personale etc. Oricum trebuie sa oferim macar virtual cite un martisor forumistelor noastre, cu cele mai frumoase ginduri de bine , sanatate , suflet curat , dragoste, lumina si plinatate impreuna cu cei dragi. Sa ne asternem gindurile si sperantele noastre acum la-nceput de primavara, cu bune cu rele, asa cum este viata in ansamblu ei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Multumesc de Martisor, draga Cristi, eu una apreciez foarte mult gestul mai ales ca pentru mine este UNICAT dat fiind ca aici in America nu avem cum sa ne procuram aceste mici simboluri ale sosirii primaverii.
Iti intorc urarile si va doresc tuturor o primavara frumoasa si plina de bucurii! |
|
|||
|
|||
![]()
Va doresc tuturor o primavara ca un suflet de copil......si o viata ca o primavara.
|
|
|||
|
|||
![]()
Un anotimp al invierii sufletesti, al innoirii si al dragostei. Sa aveti parte de bucurie de la Cel care daruieste primavara vesniciei!
|
|
|||
|
|||
![]()
desi suntem deja in 6 martie, totusi eu va multumesc pentru bunatate si dragoste jenica
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
1 Martie - 8 Martie | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 107 | 27.04.2015 19:57:53 |
9 martie | costel | Generalitati | 5 | 09.03.2012 10:46:12 |
1 si 8 martie | elena20 | Diverse Sarbatori | 74 | 05.03.2010 00:40:56 |
Am nevoie de ajutorul vostru | mayaionescu | Generalitati | 15 | 19.06.2009 20:15:52 |
8 martie | radup | Generalitati | 61 | 14.03.2008 22:45:47 |
|